Sari la conținut

Grupul detinatorilor de Aprilia RS125

Postări Recomandate

Eu cu 125SP am avut cea mai frumoase senzatii pe circuit....Si cele mai bune rezultate in Est European si Nationl.. :) Imi place ca e usoara, manevrabila, destul de puternica, nu prinde asa multa viteza si nu trebuie sa franez prea tare....imi e usor sa merg cu 125 pt ca fizicul imi permite..cele mai mari ma chinuiesc pur si simplu. Si am si 48 de kile, perfect pt 125 ... :D La Serres acum as vrea din tot sufletul sa ma dau cu 125, dar "nu e sponsori"....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 2,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Baieti am o problema la un rs 125 din 2000 full power , nu stiu din ce cauza imi topeste din rotitele de plastic din cutia de viteze , ati intalnit asa ceva? priviti poza.

Am avut si eu problema asta cand am luat Rs´u .La mine era sarita siguranta care tinea rotita mare de plastic (cea care nu e pe ambielaj) si a calcat aiurea pe celelalte si mi le-a stricat pe toate implicit adio racire adio ungere. Am gasit alt set la 280 lei SH .

Mecanicu´ mi-a spus, ca cine a umblat in motor nu a pus bine siguranta si nu le-a pus la punct.Tipu de la care am luat rotitele zicea ca sunt consumabile si pe un site Englezesc spunea cv de genu´ k se schimba odata la 15000 km.

Link spre comentariu

Salutare RSistilorrrrr..care ma ajuta cu un rapspuns?

Rsu' meu din 2003 are 11 kw in talon si nu are power valve..are carb de 28 stock si toba la fel stock..intrebarea este urmatoarea:Ce trebuie sa i fac pt. a-l face full power?:D

asta e primul pas daca mai vrei lasa-mi mailul . am si eu o aprilia putin mai noua . cum ai rezolvat celelate probleme expuse de tine cu inecatu respectiv cu supraturarea la relanti. am sie u aceiasi problema dar urca numai pana la 3000 rot/min

post-61010-0-93390300-1318175203_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Pai nu... Aprilia eXtrema aveau din fabrica de 34. Daca ai un rs 125 delimitat din cdi , cu lamela scoasa , cu carburator de 34 si un filtru sport faci orice alt rs cu power valve. Da o sa consume.....

Link spre comentariu

Va salut. Am un tovaras care si-a luat aprilia rs 125 din 2008, la mana a doua. Are 8000km cu ea, si are o mica problema. In mers, i se aprinde becul de atentionare (!) in bord. Stiti cumva ce ar putea fi cauza?

Link spre comentariu

=))))))) zi-i sa-i puna ulei

El zice ca are ulei, de la altceva s-ar putea aprinde?Nu i se aprinde mereu, doar odata la cateva minute licare de 2-3 ori.

Editat de Andrei
Link spre comentariu

El zice ca are ulei, de la altceva s-ar putea aprinde?Nu i se aprinde mereu, doar odata la cateva minute licare de 2-3 ori.

=)) pai senzorul de ulei e in rezervorul ala de ulei de amestec de sub sa si se aprinde daca a scazut uleiul sub jumatate de la o groapa, o denivelare normal ca se aprinde cum se misca uleiul. In scurt timp o sa ii stea mereu aprins cand mai scade putin uleiul.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Buna all,fac in curand 16 ani si vreau sa imi iau un rs125(mi se pare cel mai bun tinand cont ca am ceva experienta pe motocicleta...anul trecut 3500km pe 250) pot conduce varianta full power..cel de 21kw?se leaga politistii?daca te prind poti gasi ceva scuza sa scapi? multumesc anticipat:)

Link spre comentariu

Buna all,fac in curand 16 ani si vreau sa imi iau un rs125(mi se pare cel mai bun tinand cont ca am ceva experienta pe motocicleta...anul trecut 3500km pe 250) pot conduce varianta full power..cel de 21kw?se leaga politistii?daca te prind poti gasi ceva scuza sa scapi? multumesc anticipat:)

Daca in acte are 11kw(15cai) poti sa circuli linistit asa cum am facut si eu..si multi altii..

Link spre comentariu

in germania am sanse sa gasesc asa ceva?sau se pot modifica cumva in romania?daca scrie ca are 21kw?

Eu nu vad motivu pt care vrei sa te complici atat...sunt destule cu 11kw in Ro..asa cum e si a mea..in germania este alta limitare la 80 km/h din cate stiu eu

Link spre comentariu

1 la mana: daca faci 16 ani intentionezi sa dai de permis A1? sau ai deja? daca da poti sa mergi linistit pe rs full power..

Link spre comentariu

1 la mana: daca faci 16 ani intentionezi sa dai de permis A1? sau ai deja? daca da poti sa mergi linistit pe rs full power..

fac 16....si vreau sa dau pt A1....dar nu o sa am probleme cu full power-ul?adica cu politia nu cu el:))

Link spre comentariu

Pai nu isi da seama ca scrie 125 si ai 180 , dar treaba e ca la RS scrie 18 sau 22 de Kw si nu 11 cat ai voie maxim....Daca ai noroc sa gasesti unu cu power valve si cu 11 kw nu ai treaba. De regula cele cu 11 kw nu au power si ai viteza maxima 130 si la acceleratie e mult mai moale.

Link spre comentariu

• l.u.v changed the title to Grupul detinatorilor de Aprilia RS125