danny_nt Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Nu are rost sa te agiti cu zgarieturile superficiale. Eu am zgariat ambele capace dar foarte putin, asa ca n-o sa le schimb ca nu ma deranjeaza. Mai bine sa te focalizezi asupra altor defecte mai grave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Poatre lantul de transmisie, ca ala de distributie cica nu ar trebui sa pice pana in 50.000km la Hornet, sau chiar mai mult.Ai zis ca nu poti sa ai pretentii, dar nu ai zis ce buget, din cate am vazut pe bikeshop, au coborat chiar sub 2.000euro Horneturile din 98-2002. Cam pe acolo ma invart si eu, sper sa gasesc o viespe intr-o stare cat mai buna la banii astia. Un exemplu ar fi ceva la 44k km deci trebuie sa iau in calcul si posibilitatea schimbarii celor doua piese in discutie mai sus. Mesaj completat Nu are rost sa detaliez dar stii cum e, iti cam vine sa te iei la bataie! True.. true.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 La capitolul asta stiu ca sunt singurul al carui Hornet are peste 70.000 de km in Romania. 58000, abia cumparata, hornet 919f din 2002. ma pregatesc sa schimb ulei, nu stiu cand/cum l-a facut cel dinainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 (editat) Nu are rost sa te agiti cu zgarieturile superficiale. Eu am zgariat ambele capace dar foarte putin, asa ca n-o sa le schimb ca nu ma deranjeaza.Mai bine sa te focalizezi asupra altor defecte mai grave. Verificarea aspectelor esentiale se subintelege, nu o sa iau un motor care arata bine dar are pistoanele facute praf, insa este foarte important si aspectul general. Daca le zgarii eu atunci e alta treaba, vorba aia, iti vine sa te iei la bataie Editat August 27, 2010 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Indeed it is. Totusi decat sa merg fara bord l-as pune pe ala. Vad ca astia reusesc sa fabrice orice cacao la preturi mici. Nu m-ar mira sa faca si horneturi contrafacute acusi ) preturi mici inseamna calitate mica garantata. am patit pe pielea mea. reciproca insa nu e valabila intotdeauna: preturi mari = calitate mare. ramanem tot la vorba aia... beleshte okii ca sa nu beleshti punga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 (editat) Bun, in goana dupa o viespe de vanzare am descoperit ca foarte multe motoare sunt trantite si au blocul motor julit, belit, zgariat.. oribil! In cazul in care asta ar fi singurul inconvenient major si motorul functioneaza impecabil, cum se poate remedia problema? Autosol Metal Polish te ajuta sa scapi de niste zgarieturi fine....... Daca vrei un Hornet ok sunt doua in Bucuresti a caror istorie o cunosc foarte bine. Una este a utilizatorului @simpluu iar cealalta a lui @arycy. Astea doua sunt fff ingrijite (ariciu' chiar e exagerat cu cat ai bibileste la ea... ) ... Orice ai gasi iti urez bine ai (aproape)venit in stup. Editat August 27, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 @VAli-MetallWarrior lasa ca te prin eu din urma la anu... Eu am peste 60.000 km Ps. Ai zis ca ai curatat motoru si ca i-ai redat cp pierduti p drum, cum ai facut asta ca m-as baga la ceva reglaje si mentenanta? Asa ca am nevoie de sfaturi utile Danke Pps. Ai facut traseu pe la Voineasa cum ai zis? Ceva din Transalpina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 gata cu vorba, urcati pe motoare si haidedi la Paulesti/Ploiesti, o sa se lautareasca Trooper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 gata cu vorba, urcati pe motoare si haidedi la Paulesti/Ploiesti, o sa se lautareasca Trooper Cand ..maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babilon_way Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Salutare. O mica problema si o simpla intrebare. Dispozitivul care face posibila functionarea stopului cand actionez frana fata mi s-a ars,este chiar sub maneta si se prinde intr-un horsurub,stie cineva de unde pot sa achizitionez asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Ceva sugestii pentru horneturi la vânzare ? Prețul undeva între 2000-2500. S-a mai discutat despre consum dar nu-s în stare să găsesc pagina, ce consum are în oraÂş, mers normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Daca vrei un Hornet ok sunt doua in Bucuresti a caror istorie o cunosc foarte bine. Una este a utilizatorului @simpluu iar cealalta a lui @arycy. Astea doua sunt fff ingrijite (ariciu' chiar e exagerat cu cat ai bibileste la ea... ) ... Orice ai gasi iti urez bine ai (aproape)venit in stup. Mersi Sorin de 'reclama' , cu parere de rau anunt ca am iesit din stup..horneta a plecat la Brasov, sper sa aiba grija de ea in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 (editat) Eu nu mi-am gasit viaspa inca.. cu o zi inainte sa o vad omu a vandut-o Incep sa ma gandesc la importuri. PS. sunt deschis la sugestii Editat August 28, 2010 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Eu nu mi-am gasit viaspa inca.. cu o zi inainte sa o vad omu a vandut-o Incep sa ma gandesc la importuri. PS. sunt deschis la sugestii /index.php?...p;#entry2573194 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogieMan87 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Salut.Nu am mai scris decat un post sau doua Sunt un tanar si proaspat Hornetist.Am luat-o de vreo 3 saptamani dar sunt in asteptarea permisului.Pana atunci sunt cateva mici lucruri pe care vreau sa le fac la ea de aceea va intreb pe voi: nu stie nimeni de unde pot face rost de o inchizatoare pentru sa la model 2000-2003 PC34?Nu va incurca pe niciunul pe-acasa? Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 /index.php?...p;#entry2573194 Am analizat oferta ta, arata bine Hornet-ul insa Bucurestiul e cam departe si costurile totale mi-ar depasi bugetul, plus ca de 1 an si ceva am cam ruginit pentru ca nu am mai condus si o sa fac 500km drumul inapoi in 3 zile Daca nu gasesc nimic mai aproape cred ca o sa imi aduc ceva din afara. La bani as iesi tot acolo si macar mi-o aduce omu in Cluj. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Va salut!!! Incepand de ieri sunt si eu proaspatul detinator a unei VIESPE vanduta de utilizatorul @simpluu,sper sa fiu multumit de ea,m-ai ales din punct de vedere mecanic.Apropo,ma puteti ajuta cu ceva relatii despre preturi si calitate la urmatoarele consumabile:placute de frana,ulei si filtru de ulei,aer,caucicuri.Imi cer scuze ca va intreb,dar nu prea am timp sa caut pe forum!!!. Va salut si va doresc cat m-ai multi km fara incidente si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
www_nch Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 (editat) Am analizat oferta ta, arata bine Hornet-ul insa Bucurestiul e cam departe si costurile totale mi-ar depasi bugetul ....Daca nu gasesc nimic mai aproape cred ca o sa imi aduc ceva din afara. La bani as iesi tot acolo si macar mi-o aduce omu in Cluj. Te salut spuneam ca hornetul l'am cumparat din cluj asa ca am cautat tot felu de variante de transport. Asa am gasit nemo expres care l'a adus pana in bucuresti cu 200 lei, asta se intampla in februarie a.c. (a costat mai ieftin decat cu masina proprie in conditiile in care imprumutam o remorca de la un amic) iar daca vorbeam direct cu unul din soferi ieseam si mai ieftin. Numa' bine Ah, inca ceva, trenul e 50 sau 70 lei Buc-Cluj iar la intoarcere am venit cu masina de nemo. Daca pare a fi reclama ceva, sa imi spuneti sa trec pe la casieria motociclism.ro Editat August 29, 2010 de www_nch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 vad ca uni hornetisti au plimbat viespele ceva vara asta , eu din pacate de la baia mare daca am mai facut 500 km sper sa inchei sezonu cu 5000 km sa pot face schimbu in primavara. drep sa spun nu prea am avut timp, poate uni credeti ca vam uitat (cei care ne cunoastem) pina si pe pc sa pus paianjeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Va salut!!! Incepand de ieri sunt si eu proaspatul detinator a unei VIESPE vanduta de utilizatorul @simpluu,sper sa fiu multumit de ea,m-ai ales din punct de vedere mecanic.Apropo,ma puteti ajuta cu ceva relatii despre preturi si calitate la urmatoarele consumabile:placute de frana,ulei si filtru de ulei,aer,caucicuri.Imi cer scuze ca va intreb,dar nu prea am timp sa caut pe forum!!!.Va salut si va doresc cat m-ai multi km fara incidente si asfalt uscat. Bine ai venit in stup. Citez (si adaug)placute de frana (~200 ron),ulei(`200 RON) si filtru de ulei(~50 RON),aer (Gratuit),caucicuri(~1000 RON)... vad ca uni hornetisti au plimbat viespele ceva vara asta , eu din pacate de la baia mare daca am mai facut 500 km sper sa inchei sezonu cu 5000 km sa pot face schimbu in primavara. drep sa spun nu prea am avut timp, poate uni credeti ca vam uitat (cei care ne cunoastem) pina si pe pc sa pus paianjeni Pai hai cu noi la mare we viitor ca sa iti faci "norma" de kilometri......P.S.: tot lucioase galeriile?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
www_nch Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 de unde pot face rost de o inchizatoare pentru sa la model 2000-2003 PC34?Nu va incurca pe niciunul pe-acasa? Mersi mult uite eu am luat de la mr. bricolage o inchizatoare de sertare de birou se potriveste la mare fix, tre sa cauti modelul adecvat Mesaj completat S-a mai discutat despre consum dar nu-s în stare să găsesc pagina, ce consum are în oraÂş, mers normal? cam 7% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Multumesc mult@sorin128,dar va trebui sa le achizitionez pe rand din motive de CRIZA!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Ceva sugestii pentru horneturi la vânzare ? Prețul undeva între 2000-2500. S-a mai discutat despre consum dar nu-s în stare să găsesc pagina, ce consum are în oraÂş, mers normal? De exemplu a mea uin oras consuma minim 7,5, maxim 8,6. Astea sunt valorile pe care le-am scos in cele 4.000km de Bucuresti, mers combinat, din toate punctele de vedere (pasager, distanta calatoriei, etc). Ieri am venit de la Ploiesti si am scos in afara consum de 5,8, asta incluzand mers normal 60% (110-130), urcare la "cota 1400", si cateva reprize de viteze mai mari:P. Mentionez ca motorasul meu are 50.000km. Raventizo, ti-am vazut calutul la cota 1400 sambata!!! (de fapt pe la 1390 , al meu a fost chiar la poarta la 1400 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 /index.php?...p;#entry2573194 Motorul are 28000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 vad ca uni hornetisti au plimbat viespele ceva vara asta , eu din pacate de la baia mare daca am mai facut 500 km sper sa inchei sezonu cu 5000 km sa pot face schimbu in primavara. drep sa spun nu prea am avut timp, poate uni credeti ca vam uitat (cei care ne cunoastem) pina si pe pc sa pus paianjeni cum zicea si sorin...hai la mare bre!sau iar ai ceva de lucru si nu poti veni? ..BTW,avem si telefoane tinere domn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate