Sari la conținut

Honda Hornet

metaxa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@danny_nt - eu am luat de la motodiscount am dat 130 ron pe 4 l motul 5100 10w40

Multumesc, am cumparat acum cu 115 10w40 si filtru man 40. Super ok omul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

Filtru ulei MANN - 30 ron sau KN 60 ron

Bujii NGK iridium CR9EHIX9 - 45 ron/ buc - made in Japan

Pe stoc, TVA inclus, livrare gratuita in Bucuresti, garantie 12 luni

0723.759.125

PS - in plus DID, Regina, Ferodo, K&N, oglinzi si manete pe original

Editat de mau
Link spre comentariu

A montat cineva evacuarea asta pe Hornet ? Îmi place foarte mult cum arată. Galeria o pot face destul de uÂşor după cea originală. ÂŞtiu că există Âşi o tobă dedicată de la Mivv parcă, dar e prea scumpă, de banii de pe Mivw parcă mai mult mi-ar place să dau o tură de BraÂşov. Asta e la un preț corect după părerea mea.

Editat de Chivu
Link spre comentariu

Ce face mobra? Ai pregatit-o de sezon?

Dadea din copite cu nerabdare, asa ca am scos-o un pic la pascut in Dr. Taberei azi. Am un lant nou pe drum pe care il astept saptamana viitoare. L-am gasit redus la Louis. Dar ramane intai sa finalizez inmatricularea in masura in care o sa mai tina vremea sa pot ajunge la RAR.

Link spre comentariu

Vizitator george05
A montat cineva evacuarea asta pe Hornet ? Îmi place foarte mult cum arată. Galeria o pot face destul de uÂşor după cea originală. ÂŞtiu că există Âşi o tobă dedicată de la Mivv parcă, dar e prea scumpă, de banii de pe Mivw parcă mai mult mi-ar place să dau o tură de BraÂşov. Asta e la un preț corect după părerea mea.

eu personal am vazut-o montata pe un kawa zr-7.dupa gusturile mele suna total aiurea si nu si-a meritat nici banii aia(care raportat la o toba de calitate sunt f putini ce e drept)....

Link spre comentariu

Pentru cei ce aveti nevoie de vreo piesa de hornet 98-2002, va stau la dispozitie. am majoritatea pieselor. 0724 794 456

cutia de viteze la ce pret este ?

(ma rog, nu am nevoie de toata cutia dar asa sa-mi fac o idee :laugh: )

Link spre comentariu

Vizitator george05
Baieti! daca vreti sa vedeti Hornetul in actiune in Resita va invit pe youtube.

minutul 1,13...tipic romanesc:masina se baga pe CEDEAZA.bine ca mergi linistit si nu e "cought on tape".apoi meseriasu` cu meganu` care are lipici pe mijlocul drumului....nice ride anyway,iar camera......urmatoare imbunatatie a motorul meu :laugh:

Link spre comentariu

Baieti! daca vreti sa vedeti Hornetul in actiune in Resita va invit pe youtube.

Nice,e toba originala?

P.S. Ce balalau ala cu megane-ul,cand a vazut un motor in spatele lui,de unde mergea linistit,forja pe linia de tramvai sa nu cumva sa-l depasesti,vai ce nu-i suport pe astia

Link spre comentariu

George deja sunt imun la astea avand in vedere ca majoritatea treburilor le fac in oras cu motorul.

Iar despre camera este o investitie super, merita toti banii. Azi o sa incerc cu prinderea cu ventuza direct pe tanc, pe mijloc, sa vad cum iese.

Method nu-i toba originala, ii una bos din carbon, am pus pe youtube acolo si cum se aude.

Link spre comentariu

Eu am luat-o din Anglia, 200 euro cu prinderile normale.

Adica fara prinderea cu ventuza si fara cea pentru bara / chestii rotunde care am folosit-o la filmarea de mai sus.

La pachetul standard primesti prinderea pentru casca, doua prinderi cu banda dublu adeziva si cam atata.

Uite link aici

Link spre comentariu

Am primit o oferta - Dunlop Qualifier pt Hornet la 850 Ron si ma bate gandul sa le cumpar

Voi ce parere aveti despre cauciucurile astea ? le aveti pe moto ?

Editat de Megahertz
Link spre comentariu

Eu am luat-o din Anglia, 200 euro cu prinderile normale.

Adica fara prinderea cu ventuza si fara cea pentru bara / chestii rotunde care am folosit-o la filmarea de mai sus.

La pachetul standard primesti prinderea pentru casca, doua prinderi cu banda dublu adeziva si cam atata.

Uite link aici

da intradevar se merita o camera mai ales pe moto dar si pe masina !!!

despre colegu cu meganu, multa sanatate..................

s-a discutat aici despre camere si care sunt cele mai ok /index.php?...0084&st=460

frumos filmuletul..............la cat mai multe,........

Link spre comentariu

Cum spuneam ieri azi am experimentat mai multe pozitii la camera.

Am pus pe rezervor si e cu totul altceva! Se vede tot ghidonul, bordul, mult mai fain de filmat asa.

Acum urc filmarile pe youtube.

Pana sunt gata toate puteti sa vedeti prima aici:

Urmatorul video tot la mine montata camera pe tanc

Si asta este pusa pe codita la YZF 750 R ca sa ma filmeze pe mine

Ultimul video o mica liniuta de final inainte de parcarea in garaj dintre Hornet si YZF 750

Link spre comentariu

Am primit o oferta - Dunlop Qualifier pt Hornet la 850 Ron si ma bate gandul sa le cumpar

Voi ce parere aveti despre cauciucurile astea ? le aveti pe moto ?

mai pui 100 ron si iti iei Metzeler M3 :laugh:

Link spre comentariu

Va salut. Am si eu nevoie de o codita de Hornet 05-06, daca are cineva de vanzare si nu-i mai trebuie. Sunt dispus sa ofer un pret bun pe ea, daca are toate prinderile intacte si nu a fost sparta. Daca este intreaga, atunci sa fie preferabil neagra, dar aspectul asta e prea putin important. :laugh: Multumesc

Link spre comentariu