GEORGIAN Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 pt intrebarile obisnuite unii sau altii ar putea reciti putin in urma....la fiecare cateva pagini cineva se gasesc intrebari si raspunsuri legate de consumabile...dar lenea e cucoana mare...... @metalwarrior si alex_ander:fratilor,ati avut dreptate cu lichidul...intra in jur de 300ml in viespe...doar ca la mine au intrat 450 aproape pentru ca am 6 pistonase/etrier ,lucru pe care l-am uitat atat eu cat si mecanicul..deci my bad te lauzi bine la capitolu frane( 6 pistonase/etrier ) dupa cate se vede , asta imi place buna investitia in asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ebdesign Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 pt intrebarile obisnuite unii sau altii ar putea reciti putin in urma....la fiecare cateva pagini cineva se gasesc intrebari si raspunsuri legate de consumabile...dar lenea e cucoana mare...... @metalwarrior si alex_ander:fratilor,ati avut dreptate cu lichidul...intra in jur de 300ml in viespe...doar ca la mine au intrat 450 aproape pentru ca am 6 pistonase/etrier ,lucru pe care l-am uitat atat eu cat si mecanicul..deci my bad Da sa stii ca am vazut foto cu vespea ta ---e bestiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Unde ati vazut bre poze, ca numai eu nu stiu exact ce si cum legat de motorul lui George. Dar lasa ca o sa am timp destul la SMAEB, o sa fiu acolo tot weekendul am timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) bro' ai pus poze cu viespea modificata genetic si mie nu imi zici nimic ?!? Editat Aprilie 16, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 haideti bre c-o aripioara de albinuta, de f2 ceva ca maine -poimaine e sfarsitul lunii si nu pot s-o tai la mare din motive stupide de lipsa aripa fata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 bro' ai pus poze cu viespea modificata genetic si mie nu imi zici nimic ?!? nu nu,e poza aceea de acum o luna si ceva,cea in care nu se inteleg prea multe ....cand e gata va stiti voi cei care o veti vedea in haine de sarbatoare pt prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ebdesign Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Unde ati vazut bre poze, ca numai eu nu stiu exact ce si cum legat de motorul lui George. Dar lasa ca o sa am timp destul la SMAEB, o sa fiu acolo tot weekendul am timp... Uite la topicu streetfighter. Mesaj completat da foarte bine acuma vezi cum e pe viu si daca este vazut in trafic , dar ce ai pus in loc? Am instalat codita ..arta fffff bine...chiar si ziua.Cum fac poze le pun pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Uite la topicu streetfighter.Mesaj completat Am instalat codita ..arta fffff bine...chiar si ziua.Cum fac poze le pun pe forum. sari cu poze ca sunt si eu curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristid123 Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Se vand urmatoarele componente 1. Far Hornet - 300 ron (provine de la un model din 2000, nu este nou, dar este intreg, are urme de zgarieturi pe rama nichelata) 2. Suport Far Hornet 30 ron 3. Parbriz PUIG fumuriu cod louis: 10006599 - 60 ron 4. Ghidon original Hornet - 200 ron (tot dupa model din 2000, are montat si suport pentru prindere anti vibtaroare) pentru relatii ma gasiti la 0722324521 O zi buna! Parbrizul a fost vandut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) Parbrizul a fost vandut! mai scade din preturi si o sa ai sanse sa le dai mai repede un far in stare perfecta se vinde cu 50euro(pret corect parerea mea) cu tot cu suport(e cam aiurea sa ceri 30ron pe un suport,mai bine il dai moca) iar ghidonul original nu prea are nimeni nevoie de el.e doar un sfat de la unu care a vandut un hornet intreg bafta la vanzare Editat Aprilie 18, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ebdesign Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 sari cu poze ca sunt si eu curios Rezultatul: si putin video: http://www.youtube.com/watch?v=VSX1EDg1Doo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Rezultatul: si putin video: http://www.youtube.com/watch?v=VSX1EDg1Doo frumos arata,dar mi se pare cam slaba lumina,in special pe pozitie.nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) cine si-a adaptat/postat aici zilele trecute niste lumini suplimentare la hornet? pls pm sau reply. Editat Aprilie 19, 2010 de cristigh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani723 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Salutari baieti, Aveti idee de unde pot sa imi cumpar o aripa spate?Motorul e din 2003. Mersi. Editat Aprilie 19, 2010 de dani723 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Salutari baieti, Aveti idee de unde pot sa imi cumpar o aripa spate?Motorul e din 2003. Mersi. pot sa fac eu.poza nush cum sa pun ca nu am pe calc.dar daca vrei vb cu cineva sa puna poze care are exact ca si a mea.o ot da in mai multe forme:bruta(nefinisata...doar fibra de sticla)-130ron,finisata-kituita-pregatita de vopsit-160.de vopsit o pot vopsi eu,dar nu profi(nu am cabina de vopsit).daca te interesaza vb pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ebdesign Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 frumos arata,dar mi se pare cam slaba lumina,in special pe pozitie.nu? Eu personal cred ca e foarte ok,imi pare chiar ca e mai bine decit original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Eu personal cred ca e foarte ok,imi pare chiar ca e mai bine decit original. atunci mi se pare mie ....e meserie in schimb modelul.sa il porti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Eu personal cred ca e foarte ok,imi pare chiar ca e mai bine decit original. Si eu consider ca se vede mai bine decat stopul normal. E buna modificarea asta, consum mai mic pe baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ebdesign Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Apropo cum va pare chair forma farului spate? (dupa restyling-ul handmade) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 (editat) Apropo cum va pare chair forma farului spate? (dupa restyling-ul handmade) nota 10 Editat Aprilie 20, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ct Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 salutare, am un bord de hornet cel cu vitezometru cu display lcd, pt viespile din anii 05-06 , as fi vrut sa-l montez la mine (eu am hornet model 04 ) instalatia electrica este la fel, dar nu mai imi permite timpul si problemele sa fac astfel de modificari, asa ca il vand. bordul se potriveste (electric vorbind) doar la modelele 03-04 si arata foarte bine pot sa asigur suport din punct de vedere electric pt cine vrea sa faca adaptarea pt cine vrea detalii as dori sa vorbim doar prin pm sa nu incurcam acest topic si daca am postat gresit poate fi sters numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ebdesign Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Salut , am si eu o intrebare..a schimbat cineva becurile de la bord la hornetul vechi? Stiti daca se schimba greu si ce becuri trebuie?(al meu e din 2000) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Eu am schimbat si am curatat becurile din bord, este relativ usor, dai bordul jos, il desfaci, dai mufele jos si scoti becurile. Ce becuri sunt nu pot sa zic, eu cu becul in mana am mers la MyMoto pe Cotroceni si mi-am luat asemanator. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 tanaaaaa....am revenit de la prima tura cu THE NEW ONE ...desi fara unele piese,nefinisat,cu farul prins in 2 din 4 puncte,primele impresii: -furca USD functioneaza demential,nici nu se compara cu vechea originala -toba e de-a dreptul nesimtita(sper sa nu am probleme la bucale ) -pozitia in sa un haos pt urmasii mei,dar un atuu pt mersul mai sportiv -gumele(metzler raceteck k3) sunt minunate desi nu cred ca am luat vreo curba calumea din cauza frigului(deh am plecat la 2 noaptea si m-am intors la 3,20 ) -motorul merge struna dupa ce a fost servisat complet -franele sunt criminale(stranuti si ai oprit) -farul lumineaza parca o idee mai bine dar trebuie becuri noi -stopul se vede de la distanta perfect,la fel si numarul,care e cam sub..... si cam atat pentru moment,revin cu pareri mai pertinente maine seara dupa o tura mai serioasa pe caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate