GEORGIAN Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Dragi hornetisti aveti careva montata instalatie de xenon pe moto? Eu urmeaza sa montez pe a mea instalatie si nu stiu exact unde sa montez balastul... :| eu am un balast slim si l-am lipit de cadru deasupra la cutia filtrului de aer, incearca acolo ca e cat de cat loc, daca ai un balast normal nu prea am ideie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 eu am un balast slim si l-am lipit de cadru deasupra la cutia filtrului de aer, incearca acolo ca e cat de cat loc, daca ai un balast normal nu prea am ideie am balast normal si din cate am inteles e rezistent la orice... credca o sal prind de furca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Dragi hornetisti aveti careva montata instalatie de xenon pe moto? Eu urmeaza sa montez pe a mea instalatie si nu stiu exact unde sa montez balastul... :| Vorbeste cu acest hornetist Spanky, s-ar putea sa stie mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 HO! Ho! ho! merry j. christmas... si la multi ani stefanicilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Azi Hornet maine HondaJet Ho Ho Ho! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Azi Hornet maine HondaJet Ho Ho Ho! era clar ca honda(honda-i honda ) o sa scoata pana la urma si un avion.nu de alta dar tot ce au facut pana acum au facut perfect,sau cel putin aproape.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Salutare, Am si eu o intrebare : Vreau sa-mi cumpar un set de oglinzi (cele vechi mi-au fost ciordite), santate maxima hotului M-am orientat la cele de aici . Ma costa cam 100 de lei cu tot cu transport . Ati mai vazut modelul acesta pe alte motoare ? Aveti idee daca sunt bune de ceva ? Va multumesc anticipat Hai cu primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Salutare, Am si eu o intrebare : Vreau sa-mi cumpar un set de oglinzi (cele vechi mi-au fost ciordite), santate maxima hotului M-am orientat la cele de aici . Ma costa cam 100 de lei cu tot cu transport . Ati mai vazut modelul acesta pe alte motoare ? Aveti idee daca sunt bune de ceva ? Va multumesc anticipat Hai cu primavara Nu stiu cat sunt de bune!,dar nu ti se par cam badarane?.Gasesti ceva m-ai fain la un pret acceptabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Salutare, Am si eu o intrebare : Vreau sa-mi cumpar un set de oglinzi (cele vechi mi-au fost ciordite), santate maxima hotului M-am orientat la cele de aici . Ma costa cam 100 de lei cu tot cu transport . Ati mai vazut modelul acesta pe alte motoare ? Aveti idee daca sunt bune de ceva ? Va multumesc anticipat Hai cu primavara Since nu am mai vazut modelul asta...dar mi se par putin prea dreptunghiulare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 LA MULTI ANI,HORNETISTILOR!!! Daca nu va supar,ce ulei sa bag in ea 10W40,sau 15W50,(trotineta avand cam 45000Km). La schimbul de ulei,trebui sa spal motorul cu alt ulei,m-ai ieftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Salutare, Am si eu o intrebare : Vreau sa-mi cumpar un set de oglinzi (cele vechi mi-au fost ciordite), santate maxima hotului M-am orientat la cele de aici . Ma costa cam 100 de lei cu tot cu transport . Ati mai vazut modelul acesta pe alte motoare ? Aveti idee daca sunt bune de ceva ? Va multumesc anticipat Hai cu primavara in primul rand mi se par cam manelistice,asa nichelate.in al doilea rand nu vei vedea mai nimic in ele.decat sa te obisnuiesti sa vezi mai putin in oglinzi:P.spor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 LA MULTI ANI,HORNETISTILOR!!!Daca nu va supar,ce ulei sa bag in ea 10W40,sau 15W50,(trotineta avand cam 45000Km). La schimbul de ulei,trebui sa spal motorul cu alt ulei,m-ai ieftin? Nu trebuie sa speli motorul cu vreun alt ulei mai ieftin. Iar de pus in el, poti sa pui si, si, dar recomandarea mea este 15w50, mai vascos si cu o temperatura mai mare la incalzire. La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny1972 Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 La multi ani ! Sa va aduca noul an numai bucurii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skip11 Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 La multi ani viespi noul an plin de ture reusite si multi km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Nu trebuie sa speli motorul cu vreun alt ulei mai ieftin. Iar de pus in el, poti sa pui si, si, dar recomandarea mea este 15w50, mai vascos si cu o temperatura mai mare la incalzire. La Multi Ani! Merci fain, Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 LA MULTI ANI!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Are cineva crash bar pe hornet ? Vreau să îmi fac Âşi eu, niÂşte poze mi-ar fi de ajutor. Ce țeavă să folosesc ? Eu mă gândeam la țeavă de 22. Mesaj completat Are cineva crash bar pe hornet ? Vreau să îmi fac Âşi eu, niÂşte poze mi-ar fi de ajutor. Ce țeavă să folosesc ? Eu mă gândeam la țeavă de 22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Are cineva crash bar pe hornet ? Vreau să îmi fac Âşi eu, niÂşte poze mi-ar fi de ajutor. Ce țeavă să folosesc ? Eu mă gândeam la țeavă de 22. Mesaj completat Are cineva crash bar pe hornet ? Vreau să îmi fac Âşi eu, niÂşte poze mi-ar fi de ajutor. Ce țeavă să folosesc ? Eu mă gândeam la țeavă de 22. Salutare, eu am niste crashpad-uri luate de pe louis pentru hornetul meu, care au tinut cu stoicism la accident. au tinut atat de bine, incat s-au indoit doar putin, si daca initial vroiam sa le vand, acum ma bate gandul sa le punem pe noua horneata daca nu trebuie sa le modific prea mult... anyway, tu unde vrei sa le faci pe ale tale? poate ma bag si eu sa le modific pe astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Vezi ca iti intra apa'n ghete! Mesaj completat Salutare, eu am niste crashpad-uri luate de pe louis pentru hornetul meu, care au tinut cu stoicism la accident. au tinut atat de bine, incat s-au indoit doar putin, si daca initial vroiam sa le vand, acum ma bate gandul sa le punem pe noua horneata daca nu trebuie sa le modific prea mult... anyway, tu unde vrei sa le faci pe ale tale? poate ma bag si eu sa le modific pe astea... Vezi ca el zicea de crashbars si tu zici de crashpads, nu e acelasi lucru, desi fac acelasi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Foarte tare poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Are cineva crash bar pe hornet ? Vreau să îmi fac Âşi eu, niÂşte poze mi-ar fi de ajutor. Ce țeavă să folosesc ? Eu mă gândeam la țeavă de 22. Mesaj completat Are cineva crash bar pe hornet ? Vreau să îmi fac Âşi eu, niÂşte poze mi-ar fi de ajutor. Ce țeavă să folosesc ? Eu mă gândeam la țeavă de 22. Poate te ajuta cu ceva pozele astea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Mulțumesc, dar am găsit . Nu le voi face aÂşa pentru că sunt prea joase Âşi nu fac decât să basculeze peste rezervor motoreta. Mai rămâne să mă gândesc la ce dimensiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Mulțumesc, dar am găsit . Nu le voi face aÂşa pentru că sunt prea joase Âşi nu fac decât să basculeze peste rezervor motoreta. Mai rămâne să mă gândesc la ce dimensiune. ce sa faca?stii tu asta doar uitandu-te la poze?cine le-a gandit crezi ca nu s-a gandit ce a facut?si daca nu le vei face asa cum ai de gand sa le faci,din moment ce doar dimensiunea e o necunoscuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Alea sunt făcute să-ti apere capacele laterale de pe motor. Când cade motoreta atinge în crash bar Âşi ghidon/rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate