todea Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 cumva se potriveste asta? cred ca e pt modelul anterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Salut, daca va intereseaza un pinion spate de Hornet, folosit 20k, de 44... nu ezitati sa-mi dati PM. Pret 49.99ron. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 no...o cam terminai. ce o urma..vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Frumoasa sezatoare Cand reluam plimbarea de atunci ?) poate nu o sa ploua ca atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 (editat) @ mau .... SBS , cam cele mai moi foloseam cam 2 seturi de spate pe sezon , din nou repet e vorba de stilul format pentru ca eu franez pe spate si pe curbe si in orice alta situatie .... asa m-am obisnuit si nu am cazut pana acum ! Editat Martie 18, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 no...o cam terminai. ce o urma..vedem Ce bine pica toba si parbrizul Frumos Hornet! Sa ai grija de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 no...o cam terminai. ce o urma..vedem drace....ce albastra e.cam mult albastru care cade cam greu pe ea,parerea mea.si pune musai stickere sunt curios cum va rezista capacelul de la termostat,si plasticele laterale in timp de la frecarea cu blugi/costum/etc. sa ai bafta la ea si sa o tii in picioare Ce bine pica toba si parbrizul Frumos Hornet! Sa ai grija de el. parca toba mergea putin mai aranjata sa urmareasca perfect linia coditei...zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 (editat) no...o cam terminai. ce o urma..vedem frumoasa bicla domnu' dar si ce culoare frumoasa , parerea mea este ca e cea mai frumoasa culoare ! Editat Martie 19, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 deci ....toba am vazut si eu dupa asamblare ca e un pic stramba, dar asat voi remedia. culoarea am ales-o dupa masinile pe care le vand, ca asa imi dau seama cel mai bine de ce si cum. se numeste lightning blue la mitsubishi. capacelul de la termostat a mai fost vopsit, dar la spray si a rezistat. plasticele si eu sunt curios daca si cum rezista. stickere....nu stiu. ma mai gandesc @mailman - ai venit domne? ca erai plecat in tari ploioase. stai sa fac rca-ul si sa fie bani de gaz si iesim sa-i facem in ciuda lui razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 mau .. multumesc dar am curatat discurile, uzate nu cred ca sunt pt ca inainte nu faceau si dupa ce am pus noile placute au inceput sa scartaie dupa 100 de km ... iar rodajul .. deja au aproape 5000de km .. acum 2 zile aveau 4000 ..dar a fost asa frumos afara ca am scos viespiuta la plimbare .. cred ca va fi panica de benzina anul acesta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Tehnic : Ce tip de termocupla auto pot cumpara pentru a schimba termocupla de pe radiator (defecta evident) de pe Hornet 600 2001 ? (dimensiuni, standard, etc). STIU ca acest lucru se face in mod curent si acea termocupla costa 20-30 de lei in targul auto, dar nu stiu dimensiuni,cod,etc. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 bai nene' ia calmativa si mai stati la casele voastre , deja peste mia' de km si eu abia azi am scos numere rosii ...... nu e corect !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 @adolf, nu o inmatriculezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 @ sorin - cel mai sfant, o scoti pe cea care o ai, mergi cu ea in mana la magazin. in cel mai rau caz, te uiti si la ce temperatura declanseaza ca poate nu scrie pe ea. sau suni pe cineva care e acasa si are manualul de reparatie langa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 @Coobra: Aceste lucruri le-am intuit dar multumesc pentru re-afirmarea lor. Draw-back-ul la ceea ce ai spus tu este ca trebuie sa las antigelul sa curga mult si bine cata vreme ma plimb eu cu termocupla in mana. Manualul de reparatie il am intodeteauna la mine, pe telefon, in format pdf. Imi doresc in continuare un raspuns la intrebarea mea : ce termostat auto (cod,model,etc.) poate inlocui termostatul de pe radiatorul unei Honda Hornet 600 (2001). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 ma...e 10 lei un kil de antigel. ti-as aduce eu de completat, dar e mai scumpa benzina pana la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 ma...e 10 lei un kil de antigel. ti-as aduce eu de completat, dar e mai scumpa benzina pana la tine. Antigel am acasa, fii pe pace. Era vorba DOAR de timpul pierdut si de "mizeria inerenta" facand operatiunea in sensul NORMAL, cel spus de tine. Timpul ce il petrec postand de la birou intrebarea de mai sus imi este ok sa il "pierd". Timpul liber in schimb nu! Si, in plus, asa mai aflam si una alta despre compatibilitatile pieselor de Hornet. Castiga asadar toata comunitatea , nu doar eu. Asadar : Imi doresc in continuare un raspuns la intrebarea mea : ce termostat auto (cod,model,etc.) poate inlocui termostatul de pe radiatorul unei Honda Hornet 600 (2001). Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brain Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Ce bine pica toba si parbrizul Frumos Hornet! Sa ai grija de el. Dar ai vazut colierul cu care e fixata toba aia ?!?!? Mie-mi place rau Cand o sa vad o dunga albastra prin fata ochilor o sa stiu ca nu e de la bautura. Sa ai grija de ea ca e frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 pai ... colierul ala mi l-a dat cu toba cica fibra de carbon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Antigel am acasa, fii pe pace. Era vorba DOAR de timpul pierdut si de "mizeria inerenta" facand operatiunea in sensul NORMAL, cel spus de tine. Timpul ce il petrec postand de la birou intrebarea de mai sus imi este ok sa il "pierd". Timpul liber in schimb nu! Si, in plus, asa mai aflam si una alta despre compatibilitatile pieselor de Hornet. Castiga asadar toata comunitatea , nu doar eu. Asadar : Imi doresc in continuare un raspuns la intrebarea mea : ce termostat auto (cod,model,etc.) poate inlocui termostatul de pe radiatorul unei Honda Hornet 600 (2001). Multumesc. Sorine, ca o curiozitate de ce vrei sa pui termostat de masina? din cauza pretului unuia original sau..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 mau .. multumesc dar am curatat discurile, uzate nu cred ca sunt pt ca inainte nu faceau si dupa ce am pus noile placute au inceput sa scartaie dupa 100 de km ... iar rodajul .. deja au aproape 5000de km .. acum 2 zile aveau 4000 ..dar a fost asa frumos afara ca am scos viespiuta la plimbare .. cred ca va fi panica de benzina anul acesta ) roxynel mama...da unde ai invartit tu roata 1000km in 2 zile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 @adolf, nu o inmatriculezi? ba da bre' , am facut nr provizorii si acum urmeaza RAR-ul cred ca sapt viitoare ca nu mai am bani de ajuns ..... pana una alta ma mai dau si eu poimaine pe langa casa , ca azi mi-a fost cam frica sa ies RCA-ul si autorizatia e valabil de maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Si eu vreau sa o trec pe nume. Dar la Brasov e destul de rece dimineatza, 2-3 grade azi. Vineri sau luni as vrea sa merg. Cam care e pretul final de schimbare al proprietarului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Si eu vreau sa o trec pe nume. Dar la Brasov e destul de rece dimineatza, 2-3 grade azi. Vineri sau luni as vrea sa merg. Cam care e pretul final de schimbare al proprietarului? pai RCA 160 ron , autenticitate RAR undeva la 90 - 110 ron , pe la financiar cu vreo 30 ron , si politie taxa talon 68 ron , taxa inmatriculare care cred ca e 26 lei si placute inmatriculare ( undeva la 50 - 60 lei preferentiale ) = in jur de 450 ron toate cele bune ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 E trist, dar bine... fain cu numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate