Vallach Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Am eu cablu de ambreiaj./index.php?/topic/686245-piese-hornet-1998-2003piese-din-dezmembrare/ Merci, dar daca tot il schimb prefer sa iau unul nou. Totusi, poti sa actualizezi topic-ul de la dezmembrari cu ce piese mai ai inca la vanzare? Pt restul hornetistilor, nu si-a scurtat nimeni toba? Sunt curios care sunt minusurile acestei proceduri.. pana acum am informatii conflictuale de pe internet sau de la mecanicii cu care am discutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kokane Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Merci, dar daca tot il schimb prefer sa iau unul nou.Totusi, poti sa actualizezi topic-ul de la dezmembrari cu ce piese mai ai inca la vanzare? Pt restul hornetistilor, nu si-a scurtat nimeni toba? Sunt curios care sunt minusurile acestei proceduri.. pana acum am informatii conflictuale de pe internet sau de la mecanicii cu care am discutat. e motoreta unui prieten. nu s-a plans de toba. suna super misto. el si-a facut-o singurel. are 25cm sau in jur de. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 e motoreta unui prieten.nu s-a plans de toba. suna super misto. el si-a facut-o singurel. are 25cm sau in jur de. eu am pus toba MGP growler scurta,modificat cotul de la intermediara....rezultate:galagie cat cuprinde si flacari de ma speriam si eu de ele:)))) mecanic vorbind...filtru sport EBC,bujii noi normale,curatat+sincronizat admisie,toba nesimtit de scurta cu diametru pe iesire aberant de mare,pinion +4 pe spate....rezulatul:raspuns mai prompt la acceleratie.puterea nu se va modifica simtitor facand aceste "ajustari",cuplul nu se schimba,poate o idee mai mare datorita evacuarii mai "libere" si ajutat +4-ul de la foaie.singura parere de rau o am ca nu am pus motorul pe Dyno sa pot vorbi de "performante" reale,ci vorbesc de ce am simtit eu doar:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 e motoreta unui prieten.nu s-a plans de toba. suna super misto. el si-a facut-o singurel. are 25cm sau in jur de. Eu am luat de aici, dar nu stiu de ce nu a tinut prea mult (vreo 6-7k de mers prin bucuresti), si am luat pana la urma una la mana a doua OEM, care vad ca inca ma tine destul de bine (are 8k deja). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Recomandati-mi niste siteuri online unde pot sa studiez oferta pentru anvelope. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Recomandati-mi niste siteuri online unde pot sa studiez oferta pentru anvelope. Anvelopemoto.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1 Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 salut,mi-am ales cu o viespe imediat dupa ce am pus stampila cu A pe permisul de conducere. imi doream o 600RR pana sa calaresc la scoala un hornet. stiam de mult mobra mea actuala. cazuta nu foarte rau, m-am apucat s-o desfac pentru mici modificari. cred ca va fi putin streetfighter. e un hornet pc34 din '98. de 600. as dori sa stiu de la voi pareri legate de: -roata pe spate de 200 de la 180, se poate? riscuri? -se poate pune pe ea janta de 17 pe fata? vine ok? -ce codite se mai potrivesc pe ea, fara foarte multa munca? exceptie 600RR care stiu deja ca merge. -vopsirea motorului cu vopsea termo-rezistenta. se poate face cu motorul pus sau trebuie demontata? eu vreau sa ii fac urmatoarele: -ghidon schimbat deja cu WRP rosu -sablat si vopsit jante -manete scurte ambreiaj si frana -furtune frana racing -modificat codita pentru a umple golul pentru toba -vopsit rezervor, codita, aripi si belly pan -mutat toba jos si pus una de 25cm -belly pan si aripa spate facute la noi pe genunchi (inca nu am dibuit prinderea de bellypan) -far de gsxr lacrima k...nu stiu cat -imi trebuie repejor discuri frana fata care au un pret maricel (400eur) si inca mai caut ceva mai rezonabil aftermarket. daca aveti surse, sunt bine venite. -calibrare carburatoare cam atat am acum in cap... Legat de treaba cu vopsitul motorului cred ca cel mai bine il dai jos e un pic de munca dar poti si singur sa il dai jos. Asa poti sa vezi exact starea lui in sensul ca poti sa vezi daca pierde ulei pe undeva. Apoi poti sa cureti motorul cum trebuie mai ales ca in fata are piesa aia unde uleiul este incalzit de apa sau invers si acolo tot timpul ramane mizerie pe care nu prea poti sa o cureti decat daca dai motorul jos. Eu am dat jos motorul singur si tot singur l am montat ( a trebuit sa ii schimb cutia de viteze ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 mai baieti. daca are cineva ramase capacele la motor de dupa vreun accident, as aprecia daca in loc sa le arunce mi le-ar da mie.incerc sa fac un mulaj din fibra, si nu as vrea sa le dau pe ale mele jos. multam. nu uitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 e motoreta unui prieten.nu s-a plans de toba. suna super misto. el si-a facut-o singurel. are 25cm sau in jur de. pfoai da frumos poate fi...si eu l-as modifica asa...as fi curios sa il aud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Pe mine ma bate gandul la o evacuare de la Danmoto.com...filmulete vazute pe youtube si lumea pare multumita de ele desi sunt chinezi,par bine facute si la pret ok avand in vedere ca intra tot la pachet,finala,cot,prindere.Aruncati un ochi acolo si spuneti o parere.Ar fi 80dolari plus inca 80 shipingul...Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Eu am luat de aici, dar nu stiu de ce nu a tinut prea mult (vreo 6-7k de mers prin bucuresti), si am luat pana la urma una la mana a doua OEM, care vad ca inca ma tine destul de bine (are 8k deja). Merci de pont, azi a si sosit cablul. Sper sa tina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bacanila Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 pentru cine este interesat mai am ceva piese de la un hornet accidentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 ce piese si ce hornet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 si ai cumva capace de motor sparte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Back in business . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Back in business . . . Tot la Hornet te-ai dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 nu nu, am trecut la seniori aprilia caponord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 (editat) Sa iti fie de bine cu ea! La facut km atunci, ca aia e facuta pentru multi km Editat Ianuarie 18, 2013 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 (editat) Ohoooooo sa fie intr-un ceas bun ! Bine ai revenit la numarul corect de roti Bohganoane ! Editat Ianuarie 18, 2013 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciuprun Cosmin Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 A incercat cineva pe hornet de 600 toba two brothers ? imi cer scuze , vroiam sa scriu vick exhaust . Am scris two brothers ca ma uitam la un clip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 A incercat cineva pe hornet de 600 toba two brothers ? imi cer scuze , vroiam sa scriu vick exhaust . Am scris two brothers ca ma uitam la un clip. Are edu2009 - se aude ok.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Vand sau schimb set discuri si etrierii frana fata pt Hornet pc41 2010-012( pt furca usd) impecabile aproape noi ! variante / schimburi - 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Salut, stie cineva un tapiter pt. sei moto in Bucuresti ? M-ar interesa si niste semicarene compatibile mod.2002. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 Salut, stie cineva un tapiter pt. sei moto in Bucuresti ? M-ar interesa si niste semicarene compatibile mod.2002. am eu saua de 2002 in stare perfecta.Semicarene etc. Hai pe mess: adyfikus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 o intrebare urgenta , care poate sa imi raspunda urgent si bine. hornetul imi da incarcare 18-19volti. bateria ii cam moarta. care ii problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate