Hornet H Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Salutare. Mi am refacut saua la Moto_Dan si mi a ramas invelitoarea veche ,facuta tot de catre el . E in stare perfecta ,folosita cam un sezon jumate. Daca intereseaza pe cineva ne intelegem pe pm.» Post actualizat in 12 Mar 2016 16:10. Colegu'pune o poza si cu noua sea sa vada si ochii nostri.Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 De multă vreme îmi tot caut o galerie de eșapament pentru Hornetul meu din 2007, dacă auziți ceva zvonuri de dezmembrări, sau își schimbă cineva să-și pună una mai șmecheră, să mă anunțați vă rog. Asfalt uscat. galerie sau toba?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 O sa revin cu poze cand scot motorul de la iernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 galerie sau toba?! Cred că vrea doar galeria de la cineva care pune altceva after market. Cred că știu și de ce: partea din față s-a oxidat. Soluția Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Salutare! Vand parbriz pentru Hornet 2005-2006. L-am demontat de pe viespea mea pentru ca imi da curenti de aer in casca. Eu sunt cam inalt, am 1,85, dar ma gandesc ca pentru cineva mai mic de inaltime ar face treaba buna. Parbrizul se vinde cu suruburi, garnituri si toate cele necesare montajului. Este exact ca cel din acest anunt: http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-HORNET-600-screen-WINDSCREEN-windshield-FLYSCREEN-CB600F-05-06-GIVI-A305-/222038034729?hash=item33b27f8929:m:mcgPRcdRJzU6-w-2phc3hgQ La pret nu m-am gandit, daca este cineva interesat pun si poze detaliate cu parbrizul si negociem un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Salut, Oare unde gasesc in ro piesele din imagine ? Capacul si o ring-ul respectiv. Habar nu am cum le spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Am luat eu anul trecut de la Mexicanul,cred ca a fost 70 lei . Cei cu dezmenbrari mi au cerut cel putin dublu » Post actualizat in 19 Mar 2016 17:50 Am unul putin zgariat daca te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 Ai ceva poza sa imi trimiti pe email ? si al meu e zgariat, probabil l-a frecat fostul propietar si am vazut ca se prelinge putin ulei din cand in cand. O ring tot de la el ti-ai cumparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 M am uitat acum si nu am O ring ,probabil l am folosit pe cel vechi. Da mi o adresa de mail si iti pun o poza pe mail. » Post actualizat in 19 Mar 2016 19:00 /index.php?/user/61910-mexykanu/ » Post actualizat in 19 Mar 2016 19:02 Am gasit pm de la mexykanu ,capacul a fost 75 lei transport inclus si O-ring ul 13 lei. Ce i drept a durat cam o luna ,dar pretul e foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 http://www.piesemotociclete.ro/index.php?route=product/category&path=12_6340_6341_10467_58837_58841 am gasit aici. is curios care dau termen de livrare mai bun ionut.sandu@jontech.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 20, 2016 Share Postat Martie 20, 2016 O sa iti pun o poza cu ce am eu. Daca crezi ca iti place ti l dau cu drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winky Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 Gasesti in orice magazin de piese moto mai normal. (COC Motors, Motomus, Motoland)Pentru atatea bani pune un O-ring nou, sa nu ai probleme in viitor. Salut, Oare unde gasesc in ro piesele din imagine ? Capacul si o ring-ul respectiv. Habar nu am cum le spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puLsOr Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 Va salut colegi! Sunt FOARTE nou pe forum, si nou in lumea motociclismului. Am un Hornet and 2004 si o sa mai revin cu mai multe intrebari, dar deocamdata doar una: Tot citesc pe aici "servisat furca". E vreo chestie specifica Hornet sau asta se face in general? Ca nu am mai auzit (repet, sunt incepator, inclusiv pe partea tehnica). Plus ca m-am urcat pe un Hornet al unui amic, an 2003, si parca era alta motocicleta din pct de vedere al manevrabilitatii, si gandul ma duce la furca... Deci, imi puteti da mai multe detalii despre acest procedeu? Sau un link, ceva, sa ma documentez Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 Nu furca, vezi cauciucurile cum sunt, sa nu fie patratite, sa fie uniform, nu valurit. Uleiul furcii se mai schimba, hai, 5, 6 ...ani unii uita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puLsOr Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 ^ Multumesc pentru raspuns! Nu am idee cand a fost schimbat uleiul furcii, inca nu am mers in service cu ea pt revizia de primavara (legat de asta, imi puteti recomanda un service in care sa aveti incredere si baietii sa se priceapa la Hornet?), dar o sa am in vedere asta. Cauciucurile, la o inspectie de necunoscator, sunt in stare buna, atat ca uzura cat si ca intretinere (n-am vazut sa fie valurit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 Intrebare..voi la portul numarul 4 de vacuum aveti doar un furtun cu dop,sau furtun cu dop si colier d-ala mic? Asta asa pentru cine si-a reglat carburile.. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergal25 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Salutare..fratilor, sunt al naibii de nehotarat si m-ar ajuta niste pareri de la cineva ca voi, adica tot posesori de viespe. Am zile bune de cand ma tot gandesc si incerc sa ma hotarasc cum sa o las. Stock sau 'tunata' ( aici mentionez ca ceasurile - partea nichelata, vor fi negre) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 N-arata rau cu farul acela. Daca lumineaza si acceptabil eu as zice sa-l tii. My2cents. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Si mie imi place farul dar cred ca ar trebui sa schimbi ceasurile cu un bord electronic mai mic.Cred ca avea "Replici" de vanzare acum ceva vreme.Asa parca nu sunt din acelasi film E doar o parere. Oricum arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 De la mine a luat si farul » Post actualizat in 24 Mar 2016 12:02N-arata rau cu farul acela. Daca lumineaza si acceptabil eu as zice sa-l tii.My2cents. E tot bec H4, e plug & play, lumineaza chiar ceva mai bine decat cel stock pentru ca nu are sticla "texturata". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Cu atat mai bine :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpleGuy Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 galerie sau toba?! Scz de raspuns intarziuat. Am nevoie de galerie numai, am reuist sa o lovesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergal25 Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 (editat) . Editat Martie 25, 2016 de nergal25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zelotu17 Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 Salutare.ce baterie recomandati pt pc 34? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 Yuasa. Asta e al 4 lea sezon ,plus nu stiu cati ani inainte sa ajunga la mine si nu am avut niciun fel problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate