banditz Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 (editat) Doamne ajuta! ...asta inseamna ca lipsim de la mica noastra intrunire campineana...dar e pt o cauza nobila! hai ca ne strangem asa cu mic cu mare! hai bondari ca se poate!!! Editat Mai 10, 2009 de banditz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 deci ramane stabilita intalnirea de joi de la ora 20 la casa poporului ne sunam joi sa ne aducem aminte de intalnire , imi e sa nu uit si macar doi sa fim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 De o saptamana mi am luat un hornet din 2000 si am multe nelamuriri, de abia astept intalnirea de joi ... asa ca sunt si eu pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Metaxa09 si MetalWarrior va multumesc pentru raspunsuri La a mea, kitul e aproape nou. Informatia este pentru un prieten, care zice ca are niste zale slabe, dar nu e intins la maxim si ca se aude aiurea in mers la viteza mica. Multumesc inca o data. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Salutare Viespari! Poate s-a mai scris despre asta, dar piata se schimba asa ca vreau si eu sa aflu ce fel de placute de frane folositi si de unde le cumparati. Am fost si eu sambata la louis si au avut numai de un singur fel: 10044704 (fata), vanzatorul era cineva nou, nici macar nu stia sa-mi spuna daca sunt organice sau nu (pe internet m-am uitat si eu). Astept pareri! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamenia Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Salutare, Deci ramane stabilit pentru joi la ora 8, Casa Poporului? Puteti conta pe mine O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 eu joi la ora 20 voi fi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Unde la casa poporului? In parcarea dinspre unirii? Ca as veni si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Daca se organizeaza ceva...as veni si eu! Eu as propune pe undeva prin centrul tarii sa poata ajunge toata lumea! Ar fi bine undeva prin mijlocul tarii , poate zona Brasov ,eventual avem Hornetisti din Brasov aici intre noi? unde ar fi loc in zona Brasovului unde am putea sa ne adunam fara sa fie problema cu autoritatiile? Vand buloane cadere pt. Hornet , sunt din aluminiu , 190 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thea Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Unde la casa poporului? In parcarea dinspre unirii? Ca as veni si eu. Daca e ma iei si pe mine, si ne bazaim toti acolo:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Mai ramane in picioare treaba cu intalnitul la casa poporului ?? M-as baga si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Unde la casa poporului? In parcarea dinspre unirii? Ca as veni si eu. buna intrebare. sau ne invartim in jurul casei poporului pana ne strangem cu totii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 revin cu 2 poze,nu tocmai reusite......cu ce poate viespea cand e folosita si pt altceva decat pt a merge la scoala sau la piata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Din pacate eu nu pot ajunge joia aceasta pt. ca...fac o tura pana la Sibiu! ...just for fun! dar...vin saptamana aviatoare! Georgele...stiu nene ce poate hornetul! aceeasi problema la pantaloni am si eu! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Din pacate eu nu pot ajunge joia aceasta pt. ca...fac o tura pana la Sibiu! ...just for fun! dar...vin saptamana aviatoare! Georgele...stiu nene ce poate hornetul! aceeasi problema la pantaloni am si eu! ) maestre......noi doi tre sa ne intalnim cat de iute. ...si pana la berile de rigoare,tre sa ne polizam un pic sliderele asfalt uscat,curat si plin de "spatiu de joaca".... sanatate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horhellito Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 baieti,eu imi comand bugspoiler ,cine mai vrea? 40+18 euro transportul Servus! As fi interesat de doua bugspoilere, pt doua Hornet-uri! Pretul pare bun! De unde le comanzi? Daca e scrie PM sau hai sa povestim pe tema asta! Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) revin cu 2 poze,nu tocmai reusite......cu ce poate viespea cand e folosita si pt altceva decat pt a merge la scoala sau la piata.. Super tare fratioare... asa da. Asfalt uscat si curat. Editat Mai 12, 2009 de stel_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 revin cu 2 poze,nu tocmai reusite......cu ce poate viespea cand e folosita si pt altceva decat pt a merge la scoala sau la piata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bpm126 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Salut. Vin si eu joi la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 revin cu 2 poze,nu tocmai reusite......cu ce poate viespea cand e folosita si pt altceva decat pt a merge la scoala sau la piata.. da, un hornet exploatat . la cat mai multe slidere tocite georgele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) Ne vedem joi la 8 si apoi poate gasim o terasa, ceva, sa nu stam in parcare ca mormolocii. Atunci nu mai ma chinui sa fac poze la horneata, o vedeti live. Editat Mai 12, 2009 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Salutare Viespari! Poate s-a mai scris despre asta, dar piata se schimba asa ca vreau si eu sa aflu ce fel de placute de frane folositi si de unde le cumparati. Am fost si eu sambata la louis si au avut numai de un singur fel: 10044704 (fata), vanzatorul era cineva nou, nici macar nu stia sa-mi spuna daca sunt organice sau nu (pe internet m-am uitat si eu). Astept pareri! Asfalt uscat! Ceva idei? Voi cu ce limitati pofta de viteza la hornetica? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Ceva idei? Voi cu ce limitati pofta de viteza la hornetica? Asfalt uscat! eu am pus pana acuma(nu ma intreba de ce am gresit de 2 ori:P)niste magarii......lucas-uri......zeroooooo.....acuma pe luna viitoare trec pe EBC ca ii musai sa si opreasca "fetitza",ca de mers merge... sanatate numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 eu am pus pana acuma(nu ma intreba de ce am gresit de 2 ori:P)niste magarii......lucas-uri......zeroooooo.....acuma pe luna viitoare trec pe EBC ca ii musai sa si opreasca "fetitza",ca de mers merge... sanatate numai bine mersi pt info. se pare ca tot lucas voi pune si eu, organice. Cica alea "neorganice" (ferodouri parca) te tin mai mult, dar cele organice mai ocrotesc si discul de frana. EBC.. de unde? Care e diferenta, la concret? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 mersi pt info. se pare ca tot lucas voi pune si eu, organice. Cica alea "neorganice" (ferodouri parca) te tin mai mult, dar cele organice mai ocrotesc si discul de frana. EBC.. de unde? Care e diferenta, la concret? Asfalt uscat! lucas de astea cum am avut io...160 lei 2 seturi(4 bucati)....EBC sinter 32 de euro setu(2 bucati) sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate