Sari la conținut

Honda Hornet

metaxa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator george05
merci de incurajari george ! :)

ninja...unde-i razna neica...?

daca nu ti-e greu...zi si tu niste preturi.

mane...asta am realizat eu de lucasuri.....din pacate :eek: ......am fost acuma duminica l o tura mai "reising' si pe margini au crapat placutele......nu stiu cum sa iti explic..parca se cojesc,parca is niste flori care se usuca :D ......eu altu` nu mai pun lucas nici sa stiu ca le primesc gratis..... :P

sanatate numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

- eu mi-am luat SBS -uri de la Elfi sper sa nu fi luat vreo tzeapa cu ele dupa ce am vazut ca discutati pe aici de placute

- am comandat si cauciuc pe spate ca e cam ras asta de il am acum. O sa-mi vina Michelin PILOT ROAD 2 A REAR 180/55 ZR17 TL 73W pe data de 22.05.2009, ziceti-mi si mie unde sa ma duc sa le montez , ca nu stiu pe nicaieri si mie lene sa caut pe forum acuma

- mi-am montat parbrizul de la Givi , ala de tourer , e meserias , alta viata cu el la viteza mare , o sa pun poze zilele astea sa va dati cu parerea

Link spre comentariu

- eu mi-am luat SBS -uri de la Elfi sper sa nu fi luat vreo tzeapa cu ele dupa ce am vazut ca discutati pe aici de placute

- am comandat si cauciuc pe spate ca e cam ras asta de il am acum. O sa-mi vina Michelin PILOT ROAD 2 A REAR 180/55 ZR17 TL 73W pe data de 22.05.2009, ziceti-mi si mie unde sa ma duc sa le montez , ca nu stiu pe nicaieri si mie lene sa caut pe forum acuma

- mi-am montat parbrizul de la Givi , ala de tourer , e meserias , alta viata cu el la viteza mare , o sa pun poze zilele astea sa va dati cu parerea

Cum is SBS-urile? Organice sau sinter? Cat au fost? CUm se comporta?

Link spre comentariu

@Emppu...sper sa fie vreme ok si sa pot veni!

@Wakasaki...SBS sunt super placute! nu cred ca ai de ce sa iti faci griji!

@Georgele...si mie mi-au facut la fel! s-au dus marginile! praf s-au facut si s-au tocit in 2500 de km! Sunt mai proaste ca Ferodo!

Link spre comentariu

Vizitator george05
@Emppu...sper sa fie vreme ok si sa pot veni!

@Wakasaki...SBS sunt super placute! nu cred ca ai de ce sa iti faci griji!

@Georgele...si mie mi-au facut la fel! s-au dus marginile! praf s-au facut si s-au tocit in 2500 de km! Sunt mai proaste ca Ferodo!

maestre.......jur ca le dau foc cand le dau jos..:D..sa nu mai ramana nimic din ele...mama lor de placute de plastelina :) ......abia astept sa pun sus EBC-uri race sa vedem alea daca mai fac figuri...daca nici de alea nu is multumit inseamna ca tre sa ma las de motorit si sa ma apuc de gatit :eek:

sanatate numai bine

Link spre comentariu

vad ca se vehiculeaza mai multe marci de placute. intreb pe cei care ati avut mai multe cam care vi se par de cea mai buna calitate?

nu ma intereseaza pretul. Ma refer strict calitate.Dintre EBC,BRAKING, NISSIN si care mai sunt de top. Eu momentan merg pe nissin, ca am vazut ca asta au de la mama lor saucel putin etrierii sunt nissin.

@ninja chiar te rog daca poti sa faci rost de niste preturi pentru placute.

Link spre comentariu

astazi am bagat o tura pana la Sibiu...! cateva sute de km! i-a papat Hornetica de n-a avut aer! Joi mai dau o tura dar...pe Cheia, Padurea Bogatii, Sighisoara, Medias! Sper sa nu ma mai ploua!

Salut. Am o intrebare ce far este cel pe care il ai si husa de rezervor. De unde sunt luate si cat au costat?

Merci

Link spre comentariu

Salut. Am o intrebare ce far este cel pe care il ai si husa de rezervor. De unde sunt luate si cat au costat?

Merci

Daca nu ai rabdare pana se intoarce din cursa planuita de el astazi, iti recomand sa rasfoiesti cateva pagini inapoi si vei gasii rapunsurile.

Hornetisti de Bucuresti, ne vedem azi? :P

Link spre comentariu

Eu o sa fiu prezent. Am inteles ca in centru acolo este pusa scena de la depeche mode? sau e in parc la izvor?

Cine mai vine????? dati cu prezeeentaaaaa..

Link spre comentariu

Dap, vin si eu cu Thea la 8 in parcarea din pta Constitutiei.

Scena inteleg eu ca se pune in parcul Izvor. Asa am gasit pe net.

Editat de ninja_skija
Link spre comentariu

saliu, care stie, care cunoaste, o informatie va rog: capac motor stanga PC25 unde gasesc?

ca l-am polizat un micron intr-un refugiu presat de un loganist si pise ulei. poxipolul a tinut eroic vreo 2 luni.

a...si vin si eu la 8 la prostitutiei in parcare.

Link spre comentariu

Da da si eu vreau poze la horneata ca tot m-am laudat ca pun aici cu topcase cu tot.

M-am informat despre nissin, din pacate nu am primit pret decat aprox 200 Ron/setul si ca se face comanda si vin intr-o saptamana

Cine mai vrea sa sune la Razna ( e in Bucuresti) 0729115500

Eu am momentan am braking dar parca nu sunt ceea ce trebuie. De SBS am auzit numai de bine.

Editat de ninja_skija
Link spre comentariu

salut,

vreau sa-mi reglez jocul la lant dar am o problema: reglez jocul la 3-4 cm strang contrapiulitele apoi strang piulita de la ax. totul bine pana aici dar daca invart roata lantul se tensioneaza foarte tare de nu mai are nici 0.5cm joc.si daca continui sa invart roata lantul revine la jocul initial de 3-4 cm se detensioneaza. problema e daca invart roata incontinuu lantul se strange si se lasa si tot asa.

e ceva normal ? ce problema poate sa fie?

am uitat sa mentionez motorul e un hornet din 2000

mersi

Link spre comentariu

salut,

vreau sa-mi reglez jocul la lant dar am o problema: reglez jocul la 3-4 cm strang contrapiulitele apoi strang piulita de la ax. totul bine pana aici dar daca invart roata lantul se tensioneaza foarte tare de nu mai are nici 0.5cm joc.si daca continui sa invart roata lantul revine la jocul initial de 3-4 cm se detensioneaza. problema e daca invart roata incontinuu lantul se strange si se lasa si tot asa.

e ceva normal ? ce problema poate sa fie?

am uitat sa mentionez motorul e un hornet din 2000

mersi

probabil ai lantul uzat inegal. intr-o zona lantul are joc destul, apoi daca mai invarti de roata nu mai are acelasi joc, se micsoreaza jocul.

singura solutie e sa schimbi lantul. daca il lasi asa din cate stiu exista riscul sa se rupa deoarece in locurile unde e strans se suprasolicita.

Link spre comentariu