DLI Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) Iata si programul intrunirii de la Tg. Secuiesc: VINERI concerte: 20:00h E'LI 21:00h MERCEDES BAND 21:30h AIA 23:00h KNOCK OUT SAMBATA 12:00h Parada motociclistilor (ASIGURATA DE POLITIE! ) 13:00h TRANSILVANIAN CHAMPIONSHIP FREESTYLE [QUAD - STREETFIGHT(pe pista de carting)] urmat de STREETFIGHTER SHOW by PEPE 15:00h Pauza de masa (mancare GRATIS pentru motociclisti =gulas de fasole= din ceaun de 1500 litri) 16:00h Concursuri CELE MAI TARI CONCURSURI DIN TARA( printre care si *cel mai tare concurs de bricolaj din Romania*= cele mai frumoase CUSTOM MOTORCYCLE) concerte: 20:00h CHASH 22:00h ALTAR 24:00h BOJTORJA'N programul de (bulina de 18 ani) tot sambata! Acum intrarea s-a anuntat pana in 20RON,CU BON DE MASA INCLUS IN PRET+ UN PAHAR DE PALINCA SI O URARE DE "BUN VENIT!",la sosire. Camparea si utilitatile sunt GRATUITE ,dar pentru cei care vor sa stea la rulote,pretul este undeva la 25RON/pers. Persoana de contact Broasca(BEKA) 0744/ 859.291 Cei care ati fost si in anii trecuti,cunoasteti calitatea intrunirii de la Tg. Secuiesc,cei care nu ati fost,VENITI DE VA CONVINGETI!!!(imagini de anul trecut aici =alegeti limba,apoi clip video si download) VA MULTUMIM ANTICIPAT PENTRU PREZENTA! VA ASTEPTAM CU DRAG!!! Editat Iulie 3, 2006 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Abia astept! Cea mai placuta intrunire pentru mine anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Cati km sunt? As veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Sper ca in ungureste sa fie scris corect ca in engleza nu prea. E cam naspa pe afisul unei intalniri sa vezi asa ceva. Daca-i gulas vin Later edit: Dac-ar vorbi si baietii putina romana ar fi si mai fain. Pagina in romana http://www.freefrog.ro/indexRO.htm ... va rugam reveniti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 De la Bv inca 60 km.Parca asa imi aduc aminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 E una din cele mai adevarate intilniri de la noi, nu ezitati, distractie adevarata, lume civilizata si totul organizat super, nici nu se compară cu hotia si debandada de la Constanta ! Din pacate nu pot sa vin asa ca distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) Sper ca in ungureste sa fie scris corect ca in engleza nu prea. E cam naspa pe afisul unei intalniri sa vezi asa ceva. Daca-i gulas vin In numele organizatorului si a celui care a redactat afisul,imi cer eu scuze. Pentru cei ce nu cunosc distanta(km),de la punctul de plecare la sosire,dati-mi pm si va spun cati km sunt de la fiecare in parte oras X-via localitateY-Tg. Secuiesc. Editat Iulie 3, 2006 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Nem tudom moghior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Cati km sunt? sony route planner il gaseshti pe dc++ :crack: 2 variante de drum: pe de-a dreptu: 219 km sau prin cheia: 228 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 E una din cele mai adevarate intilniri de la noi, nu ezitati, distractie adevarata, lume civilizata si totul organizat super ... Scurt: MERITA SA VENITI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Noi o sa fim acolo ca de fiecare data, pentru ca merita Broasca sa nu te speriii, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 www.sosele.com - ruta si distanta. Din pacate nu are inca toate hartile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 E una din cele mai adevarate intilniri de la noi, nu ezitati, distractie adevarata, lume civilizata si totul organizat super, nici nu se compară cu hotia si debandada de la Constanta ! Din pacate nu pot sa vin asa ca distractie placuta perfect adevarat.din pacate sunt in aceeasi situatie.simtiti-va bine fratilor,viata-i scurta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 abia astept...cum am mai zis o intalnire clasica de motociclisti organizata cu mult suflet unde distractia si voia buna e la discretie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Eu cred ca vin sambata. Plec via sibiu. Chelsoiu daca nu pastrezi bauturica nu pupic cadou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Scurt: MERITA SA VENITI. Scurt pe doi: VENIM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 gata... m-am convins, vin si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anaximada Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 (editat) ma iei si pe mine? o sa am grija de vreme> (High: 23° C RealFeel: 26° C) Editat Iulie 5, 2006 de Anaximada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 pentru membrii Dunarea Motor Club Galati: /index.php?showtopic=52211 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 cred ca ma incumet ... prin focsani ... mai intereseaza pe cineva si un soft enduro fosani targu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Eu cred ca vin sambata. Plec via sibiu. Chelsoiu daca nu pastrezi bauturica nu pupic cadou Cu putin noroc ajung si eu la intrunirea asta! Ole! Sa ne vedem cu bine! Habemus Ninja_Skija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Eu cred ca plec vineri pe la 5, 6 din Brasov... momentan singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 cred ca ma incumet ... prin focsani ... mai intereseaza pe cineva si un soft enduro fosani targu ? Salutare, Traseul poate capata accente "hard" daca se merge pe Ojdula. Asta combinata cu puterea mica a "utilajului" aflat in exploatare ma indeamna sa ocolesc prin Onesti. Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calator Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Cu putin noroc ajung si eu la intrunirea asta! Ole! Sa ne vedem cu bine! Habemus Ninja_Skija! Lucrurile se invart in asa fel incat se pare ca sansele sa ajung si eu la Tg Secuiesc.... S-a gasit cineva care sa ma ia cu motoreta! Uraaa! Traiasca cine stiu eu, nu dau nume ca nu vreau s-(l)o dau de gol pe motociclistul(a) care face fapta buna! Aleluia... Ne vedem cand ne-ntalnim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Pleaca vreun grup din Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate