XCS911 Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 O vreme am vrut sa-mi tatuez organele interne pe piele. A trecut vremea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 Este singurul meu tatuaj. Imi mai plac cele in relief da` pt alea nu cred ca as suporta... p.s. (doar partea cu forfecuta e tatuaju`...si este o linie punctata imprejurul mainii..celelalte`s elastice de par) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 uite aici un thrad dedicat /index.php?showtopic=4417 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Ceafa mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 (editat) Io atat am stiut. Din pacate, nu e foarte clara poza. Plus ca era si una bucata bretea prin zona... Da' e departe rau de crestinism nu ma intreba de ce e rasturnata... imi prind urechile in calculatoare Editat Octombrie 6, 2005 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 Io atat am stiut. Din pacate, nu e foarte clara poza. Plus ca era si una bucata bretea prin zona... Da' e departe rau de crestinism nu ma intreba de ce e rasturnata... imi prind urechile in calculatoare Draga Kali...scuze dar...nu te-a durut ? pare mare si alambicat! Sunt curioasa! Cat masoara? Mie sincera sa fiu mi-a cam tziuit fundul pe scaunul ala! Si apoi pana mi s-a uscat crusta vietzii..mi-am uns ceafa cu toate alifiile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 (editat) V'as arata si eu tatuajele,da' nu'mi permite religia - e vb de una bucata akai si una bucata ... paianjen cred(eram beat da' tipu' m'a asigurat ca e o tarantula sau ceva de genu' ... l'am crezut pe cuvant,ce era sa fac?) Editat Octombrie 6, 2005 de IraSciBil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Octombrie 10, 2005 Share Postat Octombrie 10, 2005 baieti,puneti si voi pe ici pe colo,dar mai ales " pe colo"-AMSTERDAM.Ce-i drept,in general se vede-ADAM-dar macar din cand in cand apare si dihai-AMSTERDAMU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Octombrie 10, 2005 Share Postat Octombrie 10, 2005 Pai hai sa il vedeti si pe tatuajul meu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 Io atat am stiut. Din pacate, nu e foarte clara poza. Plus ca era si una bucata bretea prin zona... Da' e departe rau de crestinism nu ma intreba de ce e rasturnata... imi prind urechile in calculatoare Eu cred ca tu erai rasturnata,da' nu vrei sa ne zici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 e proaspat! si e pe umaru' stang! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 e proaspat! si e pe umaru' stang! Doar ca nu prea seamana cu Escu A uitat baiatu' sa'ti tatueze si coarnele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 (editat) Doar ca nu prea seamana cu Escu E Escu! Itzi zic eu! In haine de duminica! iar coarnele sunt pe sub par.....nu-ti fa probleme! Editat Mai 23, 2006 de urzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 E Escu! Itzi zic eu! In haine de duminica! iar coarnele sunt pe sub par.....nu-ti fa probleme! Care par ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 (editat) Care par ?!? Stai un pic...care coarne? Editat Mai 23, 2006 de urzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 E Escu! Itzi zic eu! In haine de duminica! Coarnele sunt pe sub par.....nu-ti fa probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 (editat) Escule mama....tu esti in poza? vai ce te-ai skimbat!! Editat Mai 23, 2006 de urzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 (editat) Dar sa stii ca eu tot te iubesc! Editat Mai 25, 2006 de urzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 dupa parerea mea singurele tatuaje care merita sint alea in stil yakuza : color, si pe tot corpul. adica daca tot faci o treaba, fa-o ca lumea. mizgalituri si puchinete facute ca-n puscarie vezi la toata lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Revino cu un reply prin 2013,poate pina atunci te prinzi ce'a vrut sa zica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 (editat) Eu am ceva tatuaje... Nu as sfatui pe nimeni sa-si faca dar decizia apartine fiecaruia... ASFALT USCAT!!!! Editat Mai 25, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 (editat) Eu cred ca o sa-mi fac un tatuaj cand oi fi batrana si senila, cu numele membrilor familiei si adresa Editat Mai 25, 2006 de Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Sall la toata lumea! As vrea sa imi fac un tatuaj cu o tema moto cat mai suptila... Daca aveti niste monstre sau poze cu asa ceva raman dator!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Ai putea sa-ti tatuezi "suptil", ce zici, cat de suptil ar fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Ai putea sa-ti tatuezi "suptil", ce zici, cat de suptil ar fi? Adica sa nu imi tatuez pe mine ditamai capra si sa zic ca am tatuaj cu tema moto! Sa fie ceva stilizat ce ii asa greu de priceput!! Capis? Mai bine puneai un desen, doua daca ai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate