Remyx Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Mama, am iesit cu prietenii. Am fost la o petrecere si mi-am adus aminte ceea ce mi-ai spus: **SA NU BEAU ALCOOL**. Mi-ai cerut sa nu beau, avand in vedere ca trebuie sa conduc masina, si atunci am baut un Sprite. Am fost foarte mandra de mine, ca am ascultat, cand cu drag mi-ai sugerat sa nu beau daca trebuie sa conduc, total contrar de ceea ce-mi spuneau prietenii... Am facut o alegere sanatoasa si sfatul tau a fost corect. Cand s-a terminat petrecerea, oamenii au plecat, conducand fara a fi in conditia de a face acest lucru. Eu am luat masina mea, cu siguranta ca sunt in forma. Nu puteam sa-mi imaginez, mama, ca ma astepta...ceva...neasteptat ! Acum sunt aici, intinsa pe asfalt si aud un politai care zice: "baiatul care a provocat accidentul era beat". Mama, vocea lui mi se pare atat de indepartata... Sangele meu e intins peste tot, si incerc din toate puterile mele sa nu plang. Aud medicii care spun: **"Aceasta fata nu va supravietui".** Sunt sigura ca baiatul care conducea cealalta masina nici macar nu-si putea imagina...in timp ce mergea cu viteza maxima.. Pana la urma el a decis sa bea si eu acum trebuie sa mor... De ce oamenii fac toate acestea, mama? Stiind foarte bine ca pot distruge alte vieti? Durerea o simt ca pe un milion de pumnale care-mi sunt infipte toate odata. Spune-i surorii mele sa nu se sperie, spune-i tatalui sa fie tare. Cineva trebuia sa-i spuna acelui baiat ca nu poate conduce masina dupa ce a baut. Poate daca ai lui i-ar fi spus toate astea, eu acum n-as fi murit... Respiratia mea incepe sa fie din ce in ce mai slaba, si incepe sa-mi fie frica. Acestea sunt ultimele mele momente, si ma simt asa de...disperata.. Mi-ar fi placut sa pot sa te imbratisez, mama, in timp ce sunt intinsa aici pe asfalt, murind. Mi-ar placea sa-ti spun ca te iubesc. pentru asta... Te iubesc, si... adio. Primit ca "spam" dintr-o campanie impotriva alcoolului la volan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Efect scontat. Facut cu cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 cam provoaca piele de gaina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Asta-i cu "feeling" frate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 e de tot cacatu!!!(cuvant urat)!(cuvant urat)!(cuvant urat)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 asta prinde bine la Ro, e manea pe fata Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Si ce cauta un spam la rubrica asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ali-Ben-Mustafa Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Si ce cauta un spam la rubrica asta ? Da' tu ce cauti la rubrica asta ? @remyx : good posting !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 bine asa, e mai mult funy decat sa te opreasca de la a bea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 daca apar multe texe de genul asta ma apuc de baut .. poate ca daca beau cum trebuie ii omor din prima pe pietoni si nu se mai chinuie.. mi se pare o porcarie.. chiar nu are nici cel mai mic efect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 m-a cam miscat si e adevarat ca se poate intampla oricui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ion54 Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 E o traducere a unei reclame radio din Canada, platita de MADD (mothers against drunk drivers - mame impotriva soferilor beti). A fost retrasa destul de repede cand si-au dat seama de mesajul stupid: cel care n-a baut a murit nevinovat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 daca apar multe texe de genul asta ma apuc de baut .. poate ca daca beau cum trebuie ii omor din prima pe pietoni si nu se mai chinuie.. mi se pare o porcarie.. chiar nu are nici cel mai mic efect wow.. ce inteligent. asa sa faci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 (editat) A fost retrasa destul de repede cand si-au dat seama de mesajul stupid: cel care n-a baut a murit nevinovat! Din pacate este adevarata. Mor o gramada de oameni nevinovati din cauza soferilor care conduc sub influenta alcoolului. Editat Iulie 14, 2006 de Buggy12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Din pacate este adevarata. Mor o gramada de oameni nevinovati din cauza soferilor care conduc sub influenta alcoolului. viteza , alcolul si inconstienta fac majoritatea victimelor pe sosele trista poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Nu cred ca se urca careva pe motor daca e beat.In masina ii altceva ai 4 roti iar pe motor nu ai echilibru si oricum nu parcurgi distanta mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amorcito Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 E facuta f bine reclama. In Romania o sa aiba efectul scontat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 E facuta f bine reclama. In Romania o sa aiba efectul scontat. E de doi bani. De ce toate campaniile astea trebuie sa aiba mesaje pentru prosti? (adica nu se adreseaza intelectului, ci afectivului) - intrebare retorica, nu astept raspuns. O sa fie betivii miscati pana la lacrimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 E de doi bani. De ce toate campaniile astea trebuie sa aiba mesaje pentru prosti? (adica nu se adreseaza intelectului, ci afectivului) - intrebare retorica, nu astept raspuns. O sa fie betivii miscati pana la lacrimi Interesanta totusi intrebarea ta, mi-am pus-o si eu si da-mi voie sa-mi raspund ( sac ) : De cate ori ai apreciat intelectul unuia care se uita la tine care ai prioritate esti cu faru aprins, si-ti taie calea ? Daca in schimb ii urli ceva de ma-sa dupa aia(eventual de cat mai multi membri ai familiei lui ) o sa ai o sansa ca "intelectualul" sa perceapa faptul ca a facut o greseala si sa incerce sa o evite pe viitor. D-aia, sunt de acord cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Interesanta totusi intrebarea ta, mi-am pus-o si eu si da-mi voie sa-mi raspund ( sac ) : De cate ori ai apreciat intelectul unuia care se uita la tine care ai prioritate esti cu faru aprins, si-ti taie calea ? Daca in schimb ii urli ceva de ma-sa dupa aia(eventual de cat mai multi membri ai familiei lui ) o sa ai o sansa ca "intelectualul" sa perceapa faptul ca a facut o greseala si sa incerce sa o evite pe viitor. D-aia, sunt de acord cu tine. De acord...daca nu intelectual sau afectiv,atunci de par...sunt unii care altfel nu stiu.Alte intrebari sunt de prisos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin_a Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 M-a miscat si pe mine, foarte bine gandit. Cat despre cei care critica... ori nu au citit indeajuns de concentrati, sa se puna putin in pielea personajului ori... sunt dusi rau. ".. poate ca daca beau cum trebuie ii omor din prima pe pietoni si nu se mai chinuie.. " ...era sa zic eu pe cine sa calci tu, da..... mai bine lasa asa... iti doresc multa sanatate si fericire. Bun topic Remyx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 (editat) ori nu au citit indeajuns de concentrati, sa se puna putin in pielea personajului ori... sunt dusi rau. Asa E(!) unii, insensibili. Desi stiu ca nu pare plauzibil, totusi nu toti suntem afecati de virusul telenovelistic. Dar, ca sa revin la subiect: este slab textul pentru ca vrea sa sensibilizeze potentialul zmeu baut la volan in legatura cu raul pe care ar putea sa-l faca altora. Ori, strategia asta e din start perdanta: respectivului nu-i pasa de altii. Doar de el. Renuntati la victima nevinovata si puneti beutorul sa se loveasca de un camion si sa-si piarda picioarele + impotenta. Rezultatul va fi cu totul altul. Se apeleaza la afectivitate, dar fata de propria persoana. Plus ca schilodirea impresioneaza mai mult decat moartea. (Pentru cine va scrie povestea pe care o sugerez: astept partea din vanzarea drepturilor de autor!) Spor. Editat Iulie 20, 2006 de ali baba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 (editat) Abureala sentimentala... si prinde la aia care nu beau. Morala:decat sa nu beau si sa crap din cauza altui "destept" mai bine imi fac de cap si poate scap,hehehe. Acum serios,statistic in USA se moare pe sosea mai mult din cauza vorbitului la mobil decat din cauza alcoolului.Da' aia nu beau ca noi! Editat Iulie 20, 2006 de S George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 Aoleo, ce mai analizati un amarat de text... hai ca nu suntem la balacaureat Mai toti care criticati textul pe motiv ca se adreseaza laturii afective (deficitare!) a betivilor de la volan ignorati un lucru important : PUBLICUL TINTA dupa cate imi dau eu seama nu este alcoolistul care bea Unirea si scoate galoshul de sub pat, nici manelistul si nici motociclistul adevarat, rrrrrrau, si negru in ceru' guri (va recunoasteti vre-unu pe aici ? ) Parerea mea este ca textul se adreseaza pustimii de 18-20 de ani care practica bautul la petreceri si apoi condusul masinii. Acest segment este mai usor impresionabil si de aici partea lacrimogena a mesajului. Acum, daca v-a impresionat sau nu, e problema voastra, daca da, aveti grija, daca nu, ce sa zic : enjoy P.S. Mie mi-a placut da' asa's io, mai finutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Este o tentativa de comunica ceva, o sa reuseasca pentru mai multi sau mai putini oameni; DAR daca impresioneaza o singura fata (sa zicem) care isi calmeaza prietenul intr-o seara si nu il lasa beat la volan textul e mai valoros decat toata opera lui Eminescu. Tentativele astea sunt de laudat si incurajat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate