cichician Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 (editat) Deci ma bag si eu aicisa, deci. 2007, 12500 km, N. Atat. Editat Iunie 24, 2010 de cichician Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Salut!Unde are Fz6 Fazer 2004 admisia de aer? Sau ce am vazut eu la sportive sunt admisii specifice lor si nu se regasesc la nakeduri?! Sub rezervor, capacul filtrului de aer are o mica decupare. Pe acolo trage aer pentru amesctec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Salutare.Am schimbat si eu uleiul si din motive financiare am pus 15W4o de la Motul. De atunci , becul la ulei palpaie tot timpul . Oare de ce ? Am inteles ca mai sunt Fazere care merg cu uleiul asta. Motorul e 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 "palpaie" becul pentru ca uleiul motul este cel mai bun.foloseste acest ulei si motorul tau va ajunge la dezmembrari. o sa ramai fara cuzineti si axele cu came. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 "palpaie" becul pentru ca uleiul motul este cel mai bun.foloseste acest ulei si motorul tau va ajunge la dezmembrari.o sa ramai fara cuzineti si axele cu came. Merg cu motul de 40.000 km si nu are nimic. Cand o sa dovedesti stintific, chimic si mai ales practic ca un motor se duce datorita uleiului Motul, o sa iti dau perfecta dreptate asa cum ti-am dat si pana acum in tot ce ai postat, insa aici ................. Mesaj completat Salutare.Am schimbat si eu uleiul si din motive financiare am pus 15W4o de la Motul. De atunci , becul la ulei palpaie tot timpul . Oare de ce ? Am inteles ca mai sunt Fazere care merg cu uleiul asta. Motorul e 2004. Ce cantitate de ulei ai pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Salutare.Am schimbat si eu uleiul si din motive financiare am pus 15W4o de la Motul. De atunci , becul la ulei palpaie tot timpul . Oare de ce ? Am inteles ca mai sunt Fazere care merg cu uleiul asta. Motorul e 2004. Producatorul - Motul, marca (uita-te pe bidon), vascozitatea (15W 40 nu cred ca exista). Motulul are cateva uleiuri cu urmatoarele indicative: 300V, 7100, 5100, 3000 si scuter power. Vezi pe bidon ce ulei era. in afara de 3000 care e mineral, celelate, toate, se potrivesc la motoreta ta. Motul nu e ulei prost, exista insa riscul sa fie si contrafacut. Atentie la schimbul de ulei, verifica cu grija nivelul si de fiecare data schimba si filtrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Ptr inceput , multumesc frumos all . Am pus,,,,toate cantitatile posibile,,am schimbat si filtru "de 2 ori " Acum in motor cred ca am,,2,8 , 2;9 litri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 eu am in motor 15w50, e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Salut,cine ar putea sa-mi recomande un dealer de anvelope.As vrea si eu sa schimb guma pe fata la Fazerul meu din 2000 si ma gandeam sa o incalt cu aceeasi marca pe care o are acum,adica ContiRoadAttack - 110/70 ZR 17 M/C 54W TL .Treaba e ca nu prea gasesc cine stie ce oferte,ma puteti ajuta cu un site ceva si un loc de montaj in Bucuresti? Multam si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Deci Continental. Cauciucul il poti lua de la: http://romimoto.ro/tyres.php?op=view&s...d_tyre=709#tyre (+20lei transport) Iar de montat poti apela cu incredere la: http://www.motoruote.ro/ sau chiar la fostul coelg fazerist, Florin-V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Deci Continental. Cauciucul il poti lua de la: http://romimoto.ro/tyres.php?op=view&s...d_tyre=709#tyre (+20lei transport) Iar de montat poti apela cu incredere la: http://www.motoruote.ro/ sau chiar la fostul coelg fazerist, Florin-V Switch-ule,ai scapat.....urma sa te sun .Trebuie sa ne vedem sa dau berea aia de mult promisa.Salut si multam de reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Eu tot Conti am pe ea, si mi le-am luat de la www.pam.ro. Mai poti face o intrebare si la http://racingparts.ro Iar de montat o anvelopa, fa-i o intrebare lui Florin V, si cu ocazia aia il mai si cureti, ca Cojo nu a avut deloc grija de el l-a tinut numai in praf si-n mizerie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Pupa tata pe ei de copii, cum se mai gandesc ei la mine !!! Joi ceva daca nu ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Am gasit intre timp si o oferta de gume la Heidenau doar ca nu este exact ceea ce scrie in talon la mine,la indicele de viteza ma refer.Daca aveti timp , aruncati-va un ochi sa-mi spuneti daca ar fi ok si anvelopa asta cu indice de viteza H (pt pana la 210 km/h) viteza care este de altfel trecuta ca max vitezei constructive a Fazerului.Detalii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogus Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Salutare! A incercat cineva sa monteze cauciucuri cu latime mai mare decat recomanda producatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beby Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Noua achizitie: Yamaha fzs600 Fazer 2003. Deocamdata doar numere provizorii si acte facute la RAR (CIV, ITP, autenticitate). Cine poate sa faca o recomandare de revizie si verificare tehnica, sa ma lamuresc de starea motorului? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliNOS Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Salut, De acum 2 zile am intrat si eu in randul vostru cu o Yamaha FZ6S Fazer 2004. As avea si eu nevoie de ajutorul vostru sa ma indrumati de unde pot achizitiona o pereche de tobe sport pentru acest model. M-am obisnuit de la motocicleta veche sa fiu auzit in trafic.. Daca are careva o pereche de tobe sh spre vanzare, sunt interesat si de acestea. Nu doresc neaparat noi, dar sa fie in stare buna. Multumesc anticipat, Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Salut, De acum 2 zile am intrat si eu in randul vostru cu o Yamaha FZ6S Fazer 2004. As avea si eu nevoie de ajutorul vostru sa ma indrumati de unde pot achizitiona o pereche de tobe sport pentru acest model. M-am obisnuit de la motocicleta veche sa fiu auzit in trafic.. Daca are careva o pereche de tobe sh spre vanzare, sunt interesat si de acestea. Nu doresc neaparat noi, dar sa fie in stare buna. Multumesc anticipat, Alin La mana 2 fara 300 euro nu le gasesti, iar noi fara 500 euro nu ai sansa. Sfat....daca tot iti iei sa fie din carbon, nu se mai incinge coada. am avut leo vinece pe ea si sunt mai mult decat ok Mesaj completat Noua achizitie: Yamaha fzs600 Fazer 2003.Deocamdata doar numere provizorii si acte facute la RAR (CIV, ITP, autenticitate). Cine poate sa faca o recomandare de revizie si verificare tehnica, sa ma lamuresc de starea motorului? Multumesc! Cu mare placere o luam din cap pana la coada la purificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliNOS Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Multumesc Florin pentru reply. Asa este, noi fara 500Eur nu am gasit decat tobe slabe.. Ai idee un set de crash pad-uri unde gasesc? Sa fie unele bune.. Tocmai s-a tavalit un prieten in fata mea aseara si mi-am adus aminte ca nu sunt o investitie rea deloc crash-urile. Multumesc anticipat, Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Multumesc Florin pentru reply. Asa este, noi fara 500Eur nu am gasit decat tobe slabe..Ai idee un set de crash pad-uri unde gasesc? Sa fie unele bune.. Tocmai s-a tavalit un prieten in fata mea aseara si mi-am adus aminte ca nu sunt o investitie rea deloc crash-urile. Multumesc anticipat, Alin Salut, Crash paduri eu am pus Puig si au fost cam 250 ron. Le poti lua de pe louis. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Poate il cunoaste careva pe nefericit. "Astazi in jurul orei 17, undeva pe drumul Mioveni-Campulung eram tras pe dreapta cu masina pe sensul dinspre c-lung inspre mioveni,pe contrasens a trecut un grup de motoristi un fz6,un cbr 1100xx(?),si ultimul din grup un bmw k 1200 S,condus de un tip in blugi si cu o geaca neagra,de fash cred,tip "bomber jacket".Din cauza starii drumului care e praf in acea zona,tipului cu bmw-ul i-a cazut din mers un suport metalic,de la prinderea bagajelor cred ca e,avea bagaje din textil. Nu am observat exact numarul motorului,dar toate cele 3 erau cu numere de Bucuresti. Daca respectivul intra pe forum sau il cunoaste careva,sa dea un semn aici sau la tel 0742.038.903. Numai bine si drumuri ASFALTATE!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Dane, daca zici ca era si un BMW in grupuletzul ala, mai bine poztezi acolo anuntul, aia-s mai putini si se cunosc intre ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 E posibil ca de maine(nu am inca toti banii) sa fiu posesorul unui fz6 naked,2004 ,doream sa va intreb consumul mediu,ptr un oras ca bucurestiu si in acelas timp pe drum mai lung ,gen Bucuresti Constanta . Va multumesc frumos , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 consumul tine mult de modul de mers . Eu in oras am scos si sub 6 . La drum intins 4,2 cu pasager , bagaje si mers constant cu 130 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduopi Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 (editat) salutare baieti. am si eu un FZ6 Fazer S din 2004 si as vrea sa stiu cum se numeste partea din fata NEAGRA de plastic de la faruri.nu acel "Z" care la mine e argintiu, ci restul de plastic de sub el. ma refer ca si piesa de schimb, daca stie cineva.sper ca n am scris aiurea aici. Mesaj completat E posibil ca de maine(nu am inca toti banii) sa fiu posesorul unui fz6 naked,2004 ,doream sa va intreb consumul mediu,ptr un oras ca bucurestiu si in acelas timp pe drum mai lung ,gen Bucuresti Constanta . Va multumesc frumos , ca idee, 6 % imi consuma, dar asa cum stii depinde f mult de cum mergi, ce fel de drum e, daca e f aglomerat, daca e mai lejer. Editat August 13, 2010 de raduopi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate