sebaa Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Si eu am fost ieri la ei (a doua oara cand vin), ma declar foarte incantat de serviciile oferite. Pe langa partea de service, am primit si cateva sfaturi pe care nu le poti cuantifica pecuniar si am mai si ras, ca oamenii au simtul umorului. Sa tot mergi la service asa! Multumesc, Cezar! Multumesc, Adi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 16, 2014 Autor Share Postat Mai 16, 2014 (editat) Pentru cei care nu au facut revizia de inceput de sezon, uleiurile Bel Ray si Motul pe stoc la Grant Racing Garage, precum si filtre de ulei pentru majoritatea modelelor de motocicleta. Editat Mai 16, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Inca o recenzie buna pentru baietii de la GRG. S-au efectuat : schimbare totala distributie, inlocuire releu incaracare, inlocuire lichid frane si racire, test compresie , verficare bujii + filtru aer si inca mai multe. Nu am decat cuvinte de lauda pentru baietii ( Cesar, Adi, Turbo ) care au depus efort pentru mobra mea. O sa revin la ei de fiecare data cand o sa fie ceva de facut. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goethaust Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Salut, Sambata mi-am dus vn-ul la un schimb ulei+filtru. Am mers la Grand Racing Garage la recomandarea unui prieten. In ciuda faptului ca sunt mai sceptic din fire, baietii reusesc sa iasa din parametrii stereotipului specific. Totul excelent! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 19, 2014 Autor Share Postat Mai 19, 2014 (editat) Multumim! Pe stoc Dunlop D211 GP Racer Probabil ce la mai bune anvelope sport de strada. 120/70-17, 180/55-17, 190/55-17. Editat Mai 19, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Salut Cesar. Se poate Vineri o revizie schimb ulei+ filtru ptr Hornetul meu? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 27, 2014 Autor Share Postat Mai 27, 2014 Salut Danny! Bineinteles ca se poate. Te asteptam incepand cu ora 15.30. O reparatie cu titlu de experiment la momentul de fata - incercam reconditionarea unui ax final de R1200 GSA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0n0rath Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Salutare Cesar, Un pret estimativ pentru un schimb de ulei (fie motul fie bel-ray inca nu m-am decis) + filtru pentru Hornet PC34 ? O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 11, 2014 Autor Share Postat Iunie 11, 2014 Salut! Din cartea tehnica a motocicletei tale rezulta ca la schimbul de ulei si filtru intra 3.8 litri. La cantitatea asta, pentru schimbul de ulei si filtru costa dupa cum urmeaza: Bel Ray EXP 15W 50 sau 10W 40: 232 lei Bel Ray EXS 10W 50 sau 15W 50: 308 lei Motul 5100 10W 50: 230 lei Motul 5100 15W 50: 220 lei Motul 7100 15W 50: 330 lei Motul 7100 10W 40: 295 lei Motul 300V 10W 40: 335 lei Motul 300V 15W 50: 340 lei Preturile la uleiuri motul e diferit de la o vascozitate la alta (nu ma intreba de ce ) Preturile sunt cu manopera cu tot, deci serviciu complet. pentru schimb de ulei nu e nevoie de programare. Avem totul pe stoc. » Post actualizat in 25 Jun 2014 07:53Mare atentie la folosirea reglajelor de amortizare! Valvele de reglaj sunt de cele mai multe ori fragile si se pot deteriora cu usurinta daca sunt fortate. In imagine, valve de revenire facute de GRG, pentru furca Marzocchi pt MV Agusta Brutale. » Post actualizat in 25 Jun 2014 07:53Valve cu reglaj click-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Salut, Imi poti da un pret pentru inlocuirea piesei din pozele de mai jos (un rulment la cutia de viteza)? Ma intereseaza piesa + manopera. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0n0rath Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 (editat) Salutare din nou Cesar, merci pentru preturi. Ma gandeam sa te vizitez sambata pentru schimbul de ulei si filtru insa nu stiu intre ce intervale orare te gasesc Ps inca nu m-am decis intre Motul sau Bel Ray dupa cate zeci de feedback-uri am primit despre ambele, poate am o revelatie pana sambata. Parca as merge de proba pe Bel Ray. Editat Iulie 3, 2014 de m0n0rath Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 Salutare din nou Cesar, merci pentru preturi. Ma gandeam sa te vizitez sambata pentru schimbul de ulei si filtru insa nu stiu intre ce intervale orare te gasesc Ps inca nu m-am decis intre Motul sau Bel Ray dupa cate zeci de feedback-uri am primit despre ambele, poate am o revelatie pana sambata. Parca as merge de proba pe Bel Ray. E ok, te asteptam. » Post actualizat in 03 Jul 2014 11:24 Salut, Imi poti da un pret pentru inlocuirea piesei din pozele de mai jos (un rulment la cutia de viteza)? Ma intereseaza piesa + manopera. Multumesc Rulmentul ala nu se strica niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 E ok, te asteptam. » Post actualizat in 03 Jul 2014 11:24 Rulmentul ala nu se strica niciodata La probleme legate de zogmote in cutia de viteze cartea spune ca pot proveni si de la rulment. Moto pe cric in viteza I, cand accelerez brusc se aude o bataie in spatele pinionului mic al lantului de transmisie. Din viteze nu sare si am banuit ca acel rulment ar fi buba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 4, 2014 Autor Share Postat Iulie 4, 2014 Inteleg ce vrei sa spui dar consider ca sansele ca acel rulment sa se distruga sunt extrem de mici. Poate e nevoie de o noua verificare. Am patit si eu sa cred ca asta e problema la un SRAD dar cand am desfacut am gasit itja ambreiajului stramba. Am schimbat si piesele din cutie care erau uzate pentru ca motocicleta sarea din viteza. Daca as fi desfacut motorul banuind doar ca am un rulment stricat, cu siguranta l-as fi desfacut degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0n0rath Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Am fost astazi la Cesar pentru schimbul de ulei. Baietii au lucrat foarte atent si cu tact bonus mi-au strans si suruburile de la crashpad-uri pe baza de cheie dinamometrica (stranse anterior pe baza de biceps si estimat Nm ochiometric). Cu siguranta revin si pentru viitoarele operatiuni ! Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Multumesc Adi, Nuca si Cesar! - Pentru ca Aprilia si din seria motocicletelor italienesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2014 Autor Share Postat Iulie 7, 2014 Una dintre cele mai smechere motociclete la care am lucrat vreodata! Spor la invartit roata, Tzake! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Salutare! .. Deranjez si eu cu o intrebare ... Curatare si sincronizare de carburatoare faceti ? ... si la ce pret ? .. Moto in cauza este un kawasaki zr-7 .. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 19, 2014 Autor Share Postat Iulie 19, 2014 Salut! Bineinteles ca facem. 250-300 de lei. Testul de compresie este inclus. » Post actualizat in 24 Jul 2014 12:35Va anuntam ca, in luna August, service-ul va fi deschis cu exceptia zilelor de sambata. programul ramane acelasi 15.30-22.30 pentru informatii, programari si piese, incepand cu ultima saptamana din August, persoana de contact va fi Adi - 0727 668 618. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Salut! curge ulei prin spatele pinionului de atac la viteza mare. Un pret pt manopera la schimbarea simeringului+Oring? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 5, 2014 Autor Share Postat August 5, 2014 Salut! Azi si maine sunt si eu la service. Daca poti trece pe la noi ca sa vad mai exact problema, ar fi perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0n0rath Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Salutare Cesar ! Un pret pentru schimbat ambele cabluri de acceleratie ? Asta daca nu ma incumet sa fac un DIY cu operatiunea, partea cu scos/pus inapoi furtunul de benzina stiu ca e tricky. Cablurile le am deja doar manopera m-ar interesa ! O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 22, 2014 Autor Share Postat August 22, 2014 Salut! Scuze, nu am intrat pe forum pentru ca nu am fost in tara. Daca nu ai rezolvat deja, ai putea trece pe la service. Orientativ, ora de manopera este 60 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Salut, un pret pentru schimbat placute fata cu Carbone Lorraine XBK5 + schimbat lichidul de frana la un ZX10R 2007? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 Salut Radu! Ai nevoie de 2 seturi de cate 4 placute fiecare. http://www.grantmoto.ro/magazin-online/motocicleta/kawasaki/1000/zx-10r-ninja/?good_detail=placute-de-frana-xbk5-4-bucati-in-kit-0dd382c0e19504a74ccc0e7f0e0a39b2m 464 lei placutele de frana Schimbul de lichid de frana: 70 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate