Aleko Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 eu la Nipru am o gentutza (sarma) cara tine scule in fata furcii. Era prinsa cu sarme de fostul proprietar (tzigahnita). Asa ca s-a desprins. Recomand insa gentuta fiindca te scuteste de carat in spate. Important este sa fie bine prinsa, ca la Ijul lui Lupu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 ma la voshod are doua cuti laterale ia aia din dreapta e aprinderea mai am loc cat sa pun o sticluta cu ulei de amestec de 200 ml iar in stanga e loc un pic mai mult unde pun o sticla de 500 ml cu benzina de rezerva si maxim 0 cheie si vreo doua surubelnite dar marea problema e ca rusi nu stiu ca prin romania se fura ca`n codru si au prevazut cutiile cu surube de prindere nu cu cheie asa ca tot cretinu poate sa-mi fure aprinderea si ce mai am prin cuti iar la drum lung iau cu mine doar pompa care are locu ei sub sa in rest cum e norocul si inca nu ma lasat in drum doar o pana de cauciuc am facut o data la vreo 2 km de casa daca stie careva ce sistem de inchidere cu cheie s-ar putea pune la cuti ,astept sfaturi numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Eu la cutiile mele am incuietori chinezesti, semana putin cu cele de la birouri. Sunt fixate cu suruburi, iar piulitele asigurate cu Epoxy Metal, ca sa nu se poata desuruba din afara. In caz ca are vreo unu' intentia sa ma fure. Sau daca ratacesc cheile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 io nu am scule in cutii, le am in rucsac, dar cea mai importanta scula o am in cutie totusi: juma' de litru de benzina! a! si sa nu uit: o bricheta in buzunar! cine stie cunoaste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 io am o cutie de metal (de la vechile masti contra gazelor) cilindrica, cu capac, pe care o sa o imbrac in vinilin negru si o montez sub far... e destul de incapatoare, ma face sa ma gandesc ca e prea mare...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 Eu folosesc metoda clasica...tin tot in rucsac(care se rupe, il cos, se rupe, il cos....si in final i-au altul)! Intr-o cutie sau intr-o sticla tin suruburile, piulitele si saibele iar intr-o sticla de bere tin chei, patente,cheie de bujii, bujii si surubelnite...Norocul meu e ca majoritatea suruburilor sunt de 13 sau cu cap de surubelnita asa ca nu e prea mult de carat...bine ca ar mai fi uleiul de amestec si uleiul de cutie (cu care marchez fiecare oprire.Cu tot siliconul si cu toate garniturile...degeaba)... La plimbari mai de lunga distanta si perioada de timp, se mai adauga o cutie de viteze, si placute de ambreiaj (nu pentru ca mi-ar pica mie astea des ci doar pentru ca urasc cutia de viteze si desi imi face ca toti dracii mi-e de-adreptul scarba sa o aranjez, iar placute de ambreiaj pentru orice eventualitate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Uitati aici o poza cu Lupu pe Ij si pozitionarea gentii de scule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 19, 2005 Autor Share Postat Septembrie 19, 2005 Uitati aici o poza cu Lupu pe Ij si pozitionarea gentii de scule... cei mai vechi pe forum "cunoashte" sarmaua de la fostul tau ij... sfaturile lui aleko [ijar] pentru Janel. bine ca e lupu om calm si nu tzi-ai luat palme peste ceafa ca-l faci in fel si chip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Uitati aici o poza cu Lupu pe Ij si pozitionarea gentii de scule... "Duamne" de unde aţi mai venit şi cu ăştia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Si uitati pozitionarea trusei de scule la super-eroul din imagine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 (editat) Si uitati pozitionarea trusei de scule la super-eroul din imagine! Editat Septembrie 21, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Mah copii, ati descoperit Paint-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 Mah copii, ati descoperit Paint-ul? dar trebuie sa recunoshti ca sunt talentatzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 dar trebuie sa recunoshti ca sunt talentatzi Pai atunci ia desenati-mi si mie un Ural cu atas, asa ca al lui Aleko ca imi place mult de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Dorinta e indeplinita: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Asa este, nu merge... Dar uite iti dau eu un IJ cu atash ...seamana cu al meu... nici al meu nu merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Ha ha ha ha, am facut vraji sa nu meargaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 24, 2005 Share Postat Septembrie 24, 2005 l-am invinuit aiurea pe moderatorul nevazut, el n-are nici o vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 27, 2005 Autor Share Postat Septembrie 27, 2005 Dorinta e indeplinita: shi...shi...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Am observat ca singurul loc unde se vorbeste de scule este sectiunea generala Service. Scriu acest topic deoarece o motocicleta clasica , fara trusa de scule , mi se pare incompleta. Cei care au o pasiune pentru clasice stiu despre ce vorbesc. In speranta ca va fi de ajutor reconditionistilor topicul acesta rog pe cei care detin macar cateva din sculele care se gaseau odata in trusele complete ale motocicletelor sa posteze aici poze cu ce au prin torpedo-ul "bunicutelor". Incep prin a posta eu cateva poze cu ceva scule pentru IJ 49 pe care am reusit sa le gasesc prin targ, printre ruginituri. Mesaj completat "casca" moto de acum mai bine de juma' de secol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 cateva din ale mele Mesaj completat so o pompa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 inca o cheie de IJ 49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Mai am si io citeva scule din trusa primului meu CZ 250 Sport. Primele is citeva leviere, o cheie de bujii articulata venita la "pachetul" cu care am cumparat capra, o cheie fixa de 6-7 cu lere pentru reglat distanta intre platini si distanta la electrozii bujiilor, o surubelnita cu doua capete si un dispozitiv de reglat aprinderea (o bujie falsa cu o tija gradata la interior). Virsta acestor scule, 36 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate