Dan Nastase Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Das Motorrad Erstausgabe_1903_Helden.jpg eh... ce mai conteaza 110 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 16, 2013 Autor Share Postat Septembrie 16, 2013 Mi-e greu sa citesc, dar sa continui. Va las domnilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 (editat) fac unii ce fac si isi varsa frustrarile si pe topicuri ce nu ai privesc. macar au lasat vstromu in pace. Editat Septembrie 16, 2013 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 (editat) . scoala bmw cu vstrom se'nvata. Editat Septembrie 16, 2013 de samuraimache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 . scoala bmw cu vstrom se'nvata. Ca doar nu o sa tavaleasca o bijuterie moto pe jos ca sa invete tirtanu sa mearga.... Din cate stiu marca Suzuki este pe ultimul loc in clasamentul moto japoneze Honda fiind pe primul Daca ierarhia este alta informeaza ma. Nu e toti acadimicieni si nu toti reparam abeiesuri de bmweu. Ne mai jucam in garaj, cacopii, ca iarna-i lunga. Apropo, Yamaha are ABS ? Exprimarea te prinde de minune.Iti inteleg nostalgia ceausista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Apropo de "bijuterie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Apropo de "bijuterie" toata lumea stie deja ca vstromu e un motor extraordinar. de ce te mai obosesti? mai ai ceva de demonstrat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 (editat) ba, da pe asta nu il banazea nimeni. e mai rau ca o musca, se vara prin toate gaurile. si-a tatuat elicea bicolora pe tuturel si altceva nu mai vede. am mai intalnit eu unu dasta de avea un 1150 din 92 cu 10000 km si era cea mai bunadintre toate.. o fi tot ala? era un..... Editat Septembrie 17, 2013 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 ba, da pe asta nu il banazea nimeni. e mai rau ca o musca, se vara prin toate gaurile. si-a tatuat elicea bicolora pe tuturel si altceva nu mai vede. am mai intalnit eu unu dasta de avea un 1150 din 92 cu 10000 km si era cea mai bunadintre toate.. o fi tot ala? era un..... pana la urma e un forum public, banarea nu cred ca e o solutie. ar trebui mai multa moderatie din partea tuturor. vezi si postul de mai sus cu clipul ala. nu pot zice despre vstrom ca e un motor rau, dar de ex, pe mine nu ma avantajeaza. sunt inalt, greu, merg in ture lungi cu sotia si bagaje dupa mine. ma indoiesc ca vstromul de 650 ar face fata. si cel de 1000 nu are abs. dar nu pot spune ca e un motor rau. sunt atatia oameni multumiti de el. nu inteleg insa mancarimea asta, invidia si rautatea de pe forumul asta. toti arunca cu rahat in toate partile, fiecare are cel mai bun motor. parca n-am fi toti motociclisti, parca n-am imparti aceeasi pasiune. de ce trebuie sa fie un motor CEL MAI BUN? de cand am motor mi-am facut o groaza de prieteni in toata tara si n-am tinut cont ce motor calareste fiecare. e trist ce fac unii oameni pe forumul asta, dar asa se vede cel mai bine calitatea omului. spor la postat in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 (editat) pana la urma e un forum public, banarea nu cred ca e o solutie. ar trebui mai multa moderatie din partea tuturor. vezi si postul de mai sus cu clipul ala. nu pot zice despre vstrom ca e un motor rau, dar de ex, pe mine nu ma avantajeaza. sunt inalt, greu, merg in ture lungi cu sotia si bagaje dupa mine. ma indoiesc ca vstromul de 650 ar face fata. si cel de 1000 nu are abs. dar nu pot spune ca e un motor rau. sunt atatia oameni multumiti de el. nu inteleg insa mancarimea asta, invidia si rautatea de pe forumul asta. toti arunca cu rahat in toate partile, fiecare are cel mai bun motor. parca n-am fi toti motociclisti, parca n-am imparti aceeasi pasiune. de ce trebuie sa fie un motor CEL MAI BUN? de cand am motor mi-am facut o groaza de prieteni in toata tara si n-am tinut cont ce motor calareste fiecare. e trist ce fac unii oameni pe forumul asta, dar asa se vede cel mai bine calitatea omului. spor la postat in continuare! Stai calm domnule ca tu ai orizontul mai larg Raspunsul meu era pentru domnul care conduce o "bijuterie" si restul sunt gunoaie iat ceilalti care-si iau japoneze, italience americane, o fac pentru ca sunt prosti sau prea saraci sa-si cumpere altceva nu pentru ca-si doresc altceva tot niste fiare sunt chiar daca unii se inchina la ele Editat Septembrie 17, 2013 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 tot la "acei" indivizi faceam si eu referire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 ..e de ajuns sa cititi topicul asta cu un pic de atentie si fara subiectivism de dimbovitza .. si va dati seama ca exact initiatorul lui se umfla n pene pe n spe pagini ca a lui e cea mai lunga si groasa .. asta il face autoridicol .. ontopic unii din noi il trag de mineca .. da individu o tine cu orgoliul lui de paispe mii de euroi .. pe pispe mii de pagini motorrad uber alles!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 ba a noastra e mai lunga, a ta stiu toti ca e scurta!!! pe toate topicurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 17, 2013 Autor Share Postat Septembrie 17, 2013 Sa mai destindem putin atmosfera. Un cadoo pt fani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 BMW=OVERRATED.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 o fi cum zici dar eu m -as da o tura ( fie si de weekned ) cu ea ma refer la bmw, , ala de la harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 25, 2013 Autor Share Postat Septembrie 25, 2013 (editat) Ai grija, poate citeste cine stiu eu si mananci mancarea sleita. Trebuie sa schimb placutele de frana pe spate. Pana acum am folosit originale doua seturi in 57000 km, dar mi s-a parut ca tocesc cam mult discurile. Am luat Brembo rosii singurele disponibile la ei pt XT1200Z. A folosit cineva genul asta de placute? Ceva impresii pt ca sunt sinterizate, au aspect metalic, ceva gen alama, cupru si par tari. Cum suporta discul de frana frecarea cu ele? Asa arata. Editat Septembrie 25, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 25, 2013 Admin Share Postat Septembrie 25, 2013 Data viitoare ia EBC-uri si ai sa fii extraordinar de incantat, sunt niste placute mai moi, dar ai o frana extraordinara cu ele, eu am incercat Ferodo, SbS, Brembo, GoldFren, CarboneLorraine si nici unele nu m-au incantat cum o fac EBC-urile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 25, 2013 Autor Share Postat Septembrie 25, 2013 Ai si o sursa? Cred ca am folosit o data pe Vstrom dar nu mi-au ramas in memorie ca deosebite. Nisin mi s-au parut mai bune, dar nu mai gasesc, cel putin pt aceasta motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 25, 2013 Admin Share Postat Septembrie 25, 2013 (editat) Da, suna-l pe Razvan (0727 355 295) de la metricmotion.ro spui ca suni din partea mea.. Editat Septembrie 25, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 25, 2013 Autor Share Postat Septembrie 25, 2013 Au locatia in zona Drumul Sarii , Casa de Casatorii Sec 6 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 pune-le bre pe alea. franeaza foarte bine. si nu cred ca o sa dea gata discul de pe spqate pentru ca au alta compozitie fata de cele fata. ebc-uri am pus si eu de proba pe vstrom, fata de brembo, o voma!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 26, 2013 Autor Share Postat Septembrie 26, 2013 OK am scapat de inca o alta cheltuiala. Le pun in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate