sunnyboy Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 R.I.P un accindent similar i sa intamplat acum 2 ani unui prieten care mergea spre mare numai k era cu maisna si nu a patit mai nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Imi pare rau de fata si baiat, da de cand am vazut un magarus lovit de o masina ... era saracu cu burta crapata si matele intinse pe drum dar nu era inca mort si se chinuia groaznic. Imbecilii aia de tarani urlau ca nu mai au caruta si nici nu le pasa de bietul animal. Sincer imi pare rau si de bietii cai care au fost facuti praf. Singurii care trebuie trasi la raspundere sunt taranii aia cretini ... da se pare ca pentru unii e deja prea tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categA Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 atentie si la cirezile de vaci! am patit-o in drumul Targoviste spre Bucuresti, pe la ora 17. sunt lasate sa traverseze drumul, care mai e si national, nesupravegheate. dumnezeu s-o odihneasca si sanatate motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Normal ca sintem socati de acest accident ingrozitor,dar cit de putine cuvinte despre niste animale nevinovate care mor,de multe ori in chinuri groaznice din aceiasi cauza, adica a gindirii subperiferice ,specifica multor locuitori ai acestei tari. Atitidinea fata de animale este si ea o masura a civilizatiei.Nu are rost continuare discutiei....Sfatuiesc pe oricine poate sa paraseasca romania...macar sa aiba ocazia sa compare ..si dupa sa se gindeasca daca mai vrea sa stea pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 E trist.. pacat. De ce oare e asa de greu pentru unii sa GANDEASCA. RIP fetei si condoleantei familiei acesteia, iar motociclistului insanatosire grabnica si fara sechele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Insanatosire grabnica motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Feri mi-e prieten bun. O cunosteam si pe Alina (pasagera). Ieri am fost la inmormintarea ei. N-am cuvinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Sa-i ia dracul pe astia care desi au puterea sa dea legi stau cu mana in san si se uita cala spectacol. Ar trebui sa fie inchisi pe viata pentru atac la siguranta nationala. Nenorocitii dracului ce-si vad doar interesele proprii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Nu inteleg.. or fi asa costisitoare niste garduri pe marginea cararilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Din pacate pe nimeni nu intereseaza,nu or sa faca ei nimic ca acolo in parlament viata e mult mai roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Odihneasca-se in pace fata Insanatosire grabnica si deplina fizica si mai ales psihica. Dupa o astfel de experienta e greu rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 oribil RIP Alinei. Feri, numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 (editat) Romania, Romania, Ole Ole Ole! Jos cu ea frate...Anarhie este mai mult si astia se cred deja cu un picior in (m)ue. nu mai dati atata (m)ue la ue pt ca acolo nu mori infipt intr-un cal, nu caini, capre, vaci, oi, nu intors pe linie continua, nu taiat fata, nu canale deschise, cratere, nu dau masinile peste tine premeditat, etc. si cel mai important motociclistii nu sunt considerati un "real pericol public", ci sunt respectati cel putin la fel ca orice participant la trafic probabil peste 10-50 ani o sa se circule si aici pe motocicleta NORMAL "Jos cu Romania, m(ue) la ue", vad ca esti indecis tare?! fetei si insanatosire grabnica motociclistului Editat Iulie 31, 2006 de roa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
senti Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 RIP pasagerei insanatosire lui FERI Traim in Romania si asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 cuvintele sunt de prisos.. s'o odihneasca D-zeu pe Alina, iar Feri sa se refaca fara sechele fizice. ca psihice.. nu cred sa ramai 100% intreg cand omul pe care il iubesti dispare iar tu supravietuiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moonspell Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 pt Alina Insanatosire grabnica motociclistului si condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Incredibil, nu am cuvinte.. Am vb cu luc_zxr si pur si simplu m-a lasat masca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Va multumesc tuturor pt gindurile bune. Feri a iesit din spital, s-a dovedit ca ranile fizice nu au fost atit de grave. Cele sufletesti n-o sa se vindece usor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 eu ma gandesc ce se va intampla cand o sa intram in UE....or sa vina o gramada de motociclisti din toata Europa pe la noi...oare cum vor reactiona la carutze, caini, cai, gaini, vaci, oi..etc etc..... cluburile moto din romania ar trebui sa faca ceva in sensul asta.....colaborare cu politzia rutiera..cu primariile, sau cu cluburile moto din UE R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 eu ma gandesc ce se va intampla cand o sa intram in UE....or sa vina o gramada de motociclisti din toata Europa pe la noi...oare cum vor reactiona la carutze, caini, cai, gaini, vaci, oi..etc etc..... week-endul acesta am vazut si auzit cateva sute de motociclete pe un singur drum normal, de munte, in franta; fara nici o intrunire moto sau altceva, pur si simplu 2 zile obisnuite; sunt convins ca si in ro, cu cat vom fi mai multi, cu atat se vor lua mai multe masuri bune; din pacate pana atunci mult sange va mai curge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusa_20 Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 http://www.gherghel-alina.piczo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusa_20 Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Eu am aflat azi din intamplare. Recunosc ca nu am mai vizitat asa des forumul. Deh, serviciul asta. Iar azi dimineata m-a intrebat un coleg daca o cunosc pe Alina si mi-a dat link-ul de mai sus. Si eu am fost pasagera, dar m-a ferit Dumnezeu de accidente. R.I.P., Alina, si sa stii ca ai lasat un gol in sufletele celor dragi care, din cate vedem noi, cu greu mai poate fi umplut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate