Gixu. Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Dupa cativa ani de "strada" am simtit ca a venit momentul sa incerc si altceva.Evident ca neavand bani de 990 ADv m-am multumit si cu un Transalp iar de 2 luni tot incerc sa ma conving ca e calea cea buna. Inca simt un gol in stomac cand vad un Ss trecand pe langa mine intr-o curba larga dar, asta e...Incerc sa mimez o maturizare. Dom'soara verde este fabricata in anul de gratie 1995, este exact ceea ce am cautat(model japonez), face fata cu brio atat unor curbe decente cat si unui macadam extins iar in oras e super fun atat datorita inaltimii ce-ti permite diverse giumbuslucuri cat si a cuplului livrat la ture joase. Dezamageste in schimb in privinta suflului la drum intins dar, nu sunt surprins...Stiam ce ma asteapta. Consumul ridicol de mic, si topcase-ul incapator imi fac in schimb viata mai usoara. De curand am primit o toba Mivv pt un plus de ton si cateva maruntisuri necesare pastrarii ambelor cauciucuri pe drum... Pt ca a fost cuminte si ma suporta de mai bine de 2000 km a primit si un pictorial in Motociclismo luna asta, pictorial unde se 'dueleza" cu concurenta Kawa KLE 500 pt suprematie pe piata enduro-touring-urilor sh , de buget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Cred ca incepe sa ma lase vederea. Ce zic , nu ai pus poze ? Ce bine , incepuse-m sa-mi fac griji. Mesaj completat Esti bandit , le-ai pus mai tirziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Deja pari un om plictisit rau,deci cand iti iei sportiva iar? Am vazut un vfr azi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 13, 2010 Autor Share Postat Iulie 13, 2010 Cred ca incepe sa ma lase vederea. Ce zic , nu ai pus poze ? Ce bine , incepuse-m sa-mi fac griji. Mesaj completat Esti bandit , le-ai pus mai tirziu. Nu-s bandit, s-au incarcat greu... Mesaj completat Deja pari un om plictisit rau,deci cand iti iei sportiva iar? Am vazut un vfr azi.... Doar par plictisit, s-o auzi acum... Cand am facut pozele n-aveam jambele revizuite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 ....si nici toba sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Dupa cativa ani de "strada" am simtit ca a venit momentul sa incerc si altceva... ...un chopper? pe cand unu'? Bre, la mai multi km cu ea, si astept noua schimbare de "blana" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Bravo Gixxule, sa il stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 gixxule, cand te hotarasti sa treci la bicicleta, cauta-ma, te consiliez. lasand gluma la o parte, ai facut o alegere foarte faina. bagam o transalpina in uichend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 14, 2010 Autor Share Postat Iulie 14, 2010 ....si nici toba sport Toba trebuie auzita Mesaj completat ...un chopper? pe cand unu'? Bre, la mai multi km cu ea, si astept noua schimbare de "blana" ! Urmeaza si un chopper,cine stie cand... Mesaj completat Bravo Gixxule, sa il stapanesti sanatos! Multzam, sa fie intr-un ceas cu cuc...Poate intr-o zi revin la ST Mesaj completat gixxule, cand te hotarasti sa treci la bicicleta, cauta-ma, te consiliez. lasand gluma la o parte, ai facut o alegere foarte faina. bagam o transalpina in uichend? In uichiend plec acasa, te astept la o bere pe Cozla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 ieri seara m-am intors de la piatra. vezi ca uichendul asta e nu stiu ce concurs cu biciclete downhill pe cozla, asa ca sigur nu te poti da pe acolo. totusi, daca ne prinde timpul odata pe amandoi in oras, te duc eu undeva sa vad daca ai bilute sa te dai. la trei caldari si coboram spre garcina. stii despre ce vorbesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 gipsule, il mai vinzi ori ba esti total nehotarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Vorbesti tu cu "poate vand" la semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 gixule cand treci la TDM ca sa vezi cum se schimba datele problemei vezi link-ul de la mine din semnataura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 14, 2010 Autor Share Postat Iulie 14, 2010 ieri seara m-am intors de la piatra. vezi ca uichendul asta e nu stiu ce concurs cu biciclete downhill pe cozla, asa ca sigur nu te poti da pe acolo. totusi, daca ne prinde timpul odata pe amandoi in oras, te duc eu undeva sa vad daca ai bilute sa te dai. la trei caldari si coboram spre garcina. stii despre ce vorbesc? Am auzit de amandoua, am pe cineva in familie cu Off-Road-ul in sange. Totusi, nu stiu daca GS-ul tau si TA-ul meu fac fata unui traseu greu Mesaj completat gipsule, il mai vinzi ori ba esti total nehotarat Momentan nu Mesaj completat gixule cand treci la TDM ca sa vezi cum se schimba datele problemei vezi link-ul de la mine din semnataura Vazut, placut dar nu e de mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Un om mai nehotarat ca tine n-am vazut...oricum multa bafta pe viitor cu noile achizitii. :beer: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Un om mai nehotarat ca tine n-am vazut...oricum multa bafta pe viitor cu noile achizitii. :beer: E tanar ! Ecsperimenteste si el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 14, 2010 Autor Share Postat Iulie 14, 2010 E tanar ! Ecsperimenteste si el ! Adevar graiesti boierule! Mesaj completat Pun si o poza ne-artistica cu noua toba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 ala e tun de calibru mare bre, omori conservarii cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 Am noroc cu DB-killeru' ... La dum lung fara restrictor e destul de obositor,in oras si pe taram forestier e o minune! Momentan am doar 1000 si un pic de km facuti de Vineri pana azi si roata inca se invarte cu spor. Traiasca inventatorul spray-ului de lant ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Pfff! Mivv pe hoașca asta bătrână... Hai s-o aud si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 'nu, mie nu-mi place Transalpul' (zicea el uitindu-se la motocicleta lu' Ema) 'nu, eu nu o sa-mi iau vreodata enduro' Vezi bai ca tot la enduroaice ajungeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 'nu, mie nu-mi place Transalpul' (zicea el uitindu-se la motocicleta lu' Ema)'nu, eu nu o sa-mi iau vreodata enduro' Vezi bai ca tot la enduroaice ajungeti? Alte vremuri... Mesaj completat Pfff! Mivv pe hoașca asta bătrână... Hai s-o aud si eu. 2 saptamani sunt in "deplasare"...Daca te tin rotile te astept la o tura Poiana Teiului- Toplita, sigur n-o sa mai vrei sa pleci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 In adancul sufletului meu, speram sa nu dai Transalp-ul Sa te bucure multe mii de km de acum incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 7, 2010 Autor Share Postat August 7, 2010 Si totusi l-am dat pana la urma. A ajuns pe maini bune si se va plimba in continuare dar nu neaparat numai prin Romania. Pana una-alta chiar daca nu-l mai am pot sa pun cateva poze din concediul de 2 saptamani si aproape 2000 km facut in N tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 bon... hai cu VFR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate