MOTOBRAND Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Sunt vacar-caramidar! Multumesc celor ce mi-ai facut visul realizabil! Cei ce se simt vizati de cele zise mai sus, shi vor sa le fac public numele sa ma informeze! Am pilotat BMW-ul pentru prima oara la fix 3 luni dupa operatie, adica pe 13 iulie! Senzatia nu poate fi descrisa! Actualmente am 1400 de km facuti! Daca inainte sa urc pe el, aveam ceva dare de indaoiala ca ar fi un animal prea mare pt a fac trecerea de la Jawa de 350 cmc la 1000 cmc, dupa ce am urcat shi am facut primii km am realizat ca mi se potriveste precum o manusha chirurgicala! Am facut din primul drum in aceeashi zi 450 de km! Iar de la Busteni pana aproape de ploiesti am mers pe ploaie! Sunt (asha cum e evident pt oricine ma cunoaste!) un taur mandru de vaca lui! Acum pot sa va salut (again) cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Marfa,sa'ti traiasca si sa te poarte pe drumuri fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Hi hi hi, s-o stapanesti sanatos bre... si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 (editat) BRAVO! Mult succes sa ai si fara incidente! Editat Iulie 31, 2006 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 bravos felicitari... sper ca ti-a ramas ceva pt echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 S-o stapanesti sanatos, o asteptai de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Sa o calaresti sanatos si sa te poarte fericit peste tot pe unde vrei tu !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Felicitari inca o data, Cristi! Ma bucur tare mult pentru tine, stiu cat de mult ti-ai dorit caramida asta! Sa te poarte numai prin locuri frumoase si sa ai parte numai de bucurii alaturi de ea! Aveti grija unul de altul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unu de altu'. Sper sa nu mai ai ce cauta la mine in conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Bv!! Te astept pe aici prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Asha moshule!!!!!! S-o stapanesti sanatos sute de mii de km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 bravo bre, sa ai parte de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 a dream come true... felicitari dom'le ma bucur pentru tine S'AVETI GRIJI UNU DI ALTU MAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Felicitari ! Sa o stapaneshti sanatos Stiu ca ti-ai dorit-o atat de mult , acum te potzi bucura cu adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Salut! Nu pot decat sa te felicit!!! Sper sa ne intalnim cat de curand la vreo intalnire sau daca nu, poate pe "drumurile patriei"... Sa bem shi noi o BR ca deshi am vb. destul de mult pe net, nu ne-am vazut niciodata in carne shi..... cicatrici... Bafta cu el! Cat incape!!! Sa te duca in spinare cat mai multzi km, fara incidente neplacute... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Ti-ai implinit un vis .. bv tie pt ardoarea cu care ai luptat pentru a-l indeplini. Multa bafta de acum inainte si .. ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 I had a dream About Motobrand riding a flying brick And the dream came true. Sa te poarte sanatos si fericit pe unde iti doresti tu. Amin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Brava!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 BAAAAAAAI FRATE, sa-ti traiasca si tu sa fii sanatos, sa te bucuri de dansa! Nemaipomenit! Sper sa avem ocazia cat de curand sa ne admiram live caramizile! Pana atunci, drumuri lungi si fara necazuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 felicitari si la cat mai multi kilometrii impreuna fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oitza Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 bravooooooo! deci vii tu la mine pina la urma? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 bravo domnule, asa da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 sa-ti traiasca si sa-ti creasca bre!! la mai multi km fara incidente !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 SA O STAPANESTI(ITI) SANATOS(I)! Multi km fara evenimente!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate