Sari la conținut

Expeditia solitara "EuroAsia Tour TransSiberia 2010"


Dan Popescu
 Share

Postări Recomandate

cred ca nu vorbim de aceeasi. :wink: :D Ai mei erau pe aceeasi motocicleta. Vad ca nu gasesc topicul la o cautare simpla.

 

 

Danuteeeee, mai pune niste lemne pe foc ca iar se misca forumul ca ochiul mortului

 

right, si de atata mers, de la motocicleta pana-n casa a facut cu 4 ore mai mult, :blink:

Mesaj completat

Mii de scuze...

pentru ca ma amestec si va stric minunatul topic...

 

Doar pentru restabilirea adevarului...

Cu mii de multumiri sincere pentru cei care stiu si apreciaza efortul...

si pentru modesta aducerea la cunostinta... altor... motociclisti !

 

Turul Romaniei a insumat 2.200 km si a fost realizat in 48 de ore !

 

O nimica toata in alta tara si in alte conditii...

 

http://www.universmoto.ro/raport/Ocolul_tarii_in_48_de_ore

 

Va rog, continuati !

 

:)

 

e o performanta, dar, asa cum am spus, e criminal de obositor si nu mai are farmec, cel putin pentru mine.

dca e sa impingem limitele, sigur, se poate, dar sa nu uitam scopul celor doua roti

oricum, felicitari.

experienta ta imi da speranta ca 900km intr-o zi si 500 in urmatoarea, e floare la ureche, :D

Mesaj completat

ma uitai la poze.

zi-mi o chestie, nu te deranjeaza cutia aia sus?

nu e mai nimerit un bagaj lateral si mai jos?

ma refer la centrul de greutate al motocicletei si la faptul ca bagajul din spate descarca un pic fata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce treaba am eu cu "majoritatea lumii" cind tu ai scris ca eu as fi inteles lucrurile alea?

Daca poti sa-mi arati in tot ce am scris eu, unde am sustinut ce ai zis tu, te rog s-o faci. clown.gif

In primul rand eu n-am zis nimic despre ce ai fi inteles tu. VEZI CA CU MINE NU MERGE CU PUSU' VORBELOR IN GURA ! NU MA CONFUNDA! (si da, tocmai am tipat la tine!) Eu v-am intrebat ceva pe tine si pe Bunu. Daca nu stii functia semnului intrebarii (?) la sfarsitul unei fraze ti-l explic. Nu ma lua tu pe mine de sus, ca n-ai "susul" ala la tine.

 

Si doi: ce nu pricepi? Normal ca lumea face misto de unu' pe care il vede grandoman si egocentrist pana la al de sus si inapoi. Iar tu vii dupa aia si te miri de reactia oamenilor. Eu tocmai iti explicasem ce a declansat reactia majoritatii. Si tocmai am mai facut-o odata acum. De data asta ai priceput?

 

Daca-l iubesti pe Popescu luati-va. Ma doare-n cot. Si de tine si de el si de Magadan (apropos, deosebita destinatie, ca sa fiu acum si carcotas exagerat; pana sa ma gandesc la Rusia as fi batut tot, dar absolut tot globu' pamantesc; auzi Magadan...pfff) si de ursii siberieni si de putin si de Mama Rusia. Sunt satul de toti astia pana peste cap de toate astea, mestere. De tine si de Popescu de pe forum, de Mama Rusia din prima partea a vietii. Dar nu ne luati voi pe noi, astia care n-am facut concedii de 15000 km, de prosti.

 

In concluzie: SSSS-ule nu te mai deranja sa polemizezi cu mine, ca tare mi-e ca ne pasc niste sanctiuni forumistice drastice pe amandoi daca continui in acelasi stil. Dupa cate vezi eu am reusit sa ma abtin zile intregi de la a-ti raspunde la ce ai aberat pe aici. Ignora-ma si tu acum, in compensatie, please.

Popescule, invitatia la Cartisoara ramane valabila din partea mea, desi tare mi-e ca vom fi doar noi doi, ca vad ca restul din gasca si-au adus aminte brusc ca bantuie ursii prin Fagaras cand au auzit de tine...

Mesaj completat

Din pacate ,multi dintre voi aveti dreptate in ce priveste atitudinea lui DP.Este problema lui.Eu nu sunt avocat dar sunt un om care mai crede in oameni si in sinceritate.

Ce e aceea KLE,unde esti tu mare chef?In ce ma priveste pe mine ,distante de1000 km intr-o zi,am cateva la activ.Astea cu 6-700 km pe zi prin Romania ,sunt frecvente in fiecare sezon.Si nu ma falesc.Cred ca multa lume face asta la noi,ca ma intalnesc cu multi pe unde a intarcat Mutu iapa.

Despre DP,nu paria ca nu face fata la 1000 km.Pierzi.

Invitatia era numai pentru Popescu, Bunule. Imi ajunge un AMR-ist pe weekend. Cat despre simtul umorului...vad ca e strain de tine ca Magadanu' de esapamentu' lu' Popescu.

Mesaj completat

Si tu asisderea.

Mesaj completat

 

Pe asta cu Londra nu o stiam.Tu?Esti in stare 1000 km/zi?800,700,600? Si lista poate continua in jos.Apropo de jos,avem pe forum unul din cei mai josnici humanoizi.Josnic nu in sensul deviatiilor lui sexuale ci ca si carcter.Omu ,serban are un mare record de o zi.Valea Doftanei.Si mai detine si recordul la mancat (cuvant urat).Asta asa ca vorbeam despre recorduri.Si lista poate continua.

Mesaj completat

Pacat ca nu sunt si amr-istii la fel de uniti ca KLE-istii.

Te-ai prins acum de ce nu e niciun KLE-ist in AMR?

Si cu atacul asta gratuit la Serban fara nicio legatura cu discutia ce e? Ai dat iar cu mucii in fasole ! (nu-l cunosc pe acest Serban, deci abtine-te mai departe)

Mesaj completat

Ok.Nu vreau sa incep cu tine o discutie interminabila mai ales ca l-ai bagat si pe taicatu si mai stiu eu cine,in ciorba asta.Ca esti obraznic ,asta nu inteleg motivul.Nu te-am provocat.Ce scrii tu scrii de parca ai fi baut ceva.Ca esti obraznic ,esti da dece esti si magar?Ti-o spun inca odata,neprovocat.Consider ca esti la fumat si nu tin cont de afirmatiile tale, sau poate oi fi prieten cu serban?!Ca nu de tine era vorba.Si da, taticu tau a facut o greseala majora.Stii la ce ma refer?Da era baut .Nu se pune.

Ca l-a bagat el in discutie pe taica-su, e treaba lui. Dar ca il bagi tu... e magaria ta, prietene. Indiferent cati ani oi avea tu, afla ca nici noi nu mai suntem cu polutiile pe cearsafuri. Si ca urmare, asa cum ii mai spuneam si colegului tau de fronda adineauri, lasa superioritatea gratuita.

Mesaj completat

1,000km intr-o zi in romania?

eu cred ca glumiti

Nu.

Mesaj completat

@trike

Nu, tati, tineretu' n-are nicio bruma de respect sine din start. Pentru ca ala nu e respect. Aia e prostie. Respect am pentru cine cunosc si merita. Pentru cine nu cunosc, ba mai mult, dovedeste ca nici nu merita, n-am decat un limbaj la limita decentei si atat. Si asta pentru ca e forum. Daca era piata publica aveam numai injuraturi in gura pentru unii.Ma doare-n cot ce varsta au, ce scoli au facut, cate zeci de ani de motociclism au. Daca n-au reusit in viata asta sa stranga in ei o valoare care sa-mi impuna respect din doua trei fraze schimbate, asta e.

Mesaj completat

LE: un prieten avea o vorba cand stateam ca prostii cu berea-n fata: "sa nu uitam de ce ne-am adunat aici...". Deci lasati-i dreaqu de km, acum vreti sa le punem pe masa sa vedem care o are mai lunga? Nu de asta e vorba. Eu intrebasem daca a facut careva (in afar de Bunu, se stie) vreo tura vreodata cu Popescu. Nu mi-a raspuns nimeni. (Marsurile pana la Ikea nu se pun)

Editat de speedy.k
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din graba ta de a arunca cu bale ai uitat ce ai scris cu citeva posturi mai inainte. Era vorba de ce-ai inteles TU, nu eu.

Exact cum spuneam, nu prea te pricepi la semne de punctuatie. La sfarsitul frazei era "?", deci ceea ce urma sa inteleg eu era in functie de ceea ce urma sa raspundeti voi. Pe Bunu l-am inteles., pentru ca a raspuns. Tu nu. Dar nu ma mira si nici nu stau in asta.

Mesaj completat

UAU, cu tine nu merge. :-ss

Ma scuzati domnu' forumist ciumeg. Promit sa nu se mai repete asemenea lucruri, cu o persoana ca dumneavoastra care "impresioneaza" prin inteligenta si prestanta de care dati dovada. Acu' m-am luat de urechi si m-am pus singur la colt, pt. asta.

E bine asa? :)

 

Daca te simti inferior, n-am eu ce sa-ti fac. Mai treci si tu prin viata, mai invata sa schimbi o parere cu oamenii fara sa scuipi cind vrei sa vorbesti, crezind ca esti interesant si impresionezi pe cineva si apoi POATE n-o sa te mai simti luat pe sus asa usor.

Da, exact asa. Sunt fix un forumist ciumeg si inteligent. Si modest, ca sa fie pachetul complet. Te racaie rau ca? Sau esti obisnuit sa cada lumea in koor la doua vorbe d-alea de le crezi tu mestesugite si pline de efecte pshipupu? Shiit, la dracu, daca ma prindeam din prima ma faceam si eu ca m-au lasat tendoanele...

Nu stiu de unde ai dedus tu ca daca tie iti merge mintea cat de cat, inseamna ca ceilalti sunt complet cretini... Ce sa vezi? Teapa...

Mesaj completat

Si, intr-adevar, polemica tine de idei. Si ghici ce? Am o idee: mai lasa jos infatuarea aia si aerele de mare ganditor ca, daca la unii prind, pe altii ii lasa complet reci, poate doar ii enerveaza, maxim o data pe an... daca iti aduci matale aminte...

 

Cat despre bale, flegme si alte lichide organice ... ce sa-i faci, daca sadesti vant culegi furtuna. Hai ca p-asta poti s-o prinzi, cred, ca nu e cu "?" la sfarsit...

 

Noapte buna. Odihneste-te. Maine poate fi mai rau.

Mesaj completat

bai da' stiu ca te pornisi,

conteaza pentru tine parerea celor pe care tu-i consideri prosti?

Nu, sunt doar invidios. Pentru ca a lor va fi imparatia cerurilor...

Dar nu despre prostie e vorba in propozitie. Alte bube si-au facut aparitia p-aici in ultima vreme, prostia cel mai putin. Ca macar aia vine de la natura nu e vina omului. Dar aici e vorba de altceva.

Mesaj completat

 

 

Ozzy, nu te baga in cocina. Eu macar sunt obisnuit...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate! am platit cotizatia pe 2 ani la vremea aia(si nu am vazut nimic de banii aia,altceva decat o lista),dar dreptul de vot.....sa-mi mai aduc aminte de intanlirea de la Bikers?????

 

Si da ,nu te agita !

 

Il stiu pe DP de ani de zile si stiu la fel de bine ce poate si ce nu,stiu ca exagereaza de multe ori,dar ata nu-i minimalizeaza de loc meritul a ceea ce a facut!

 

Chestia cu inghititul...tu Ozzy cu cine te inghiti si cu cine nu???

 

Daca inteleg eu bine tu vroiai sa cumperi un vot cu plata cotizatiei pe doi ani. E tipic pentru Romania. Asa am ajuns sa avem un presedinte cu care ne este rusine. Ti-am promis ca vom face campanii cand ai dat banii dar nici nu ti-am refuzat accesul in asociatie. Ai cerut asta vreodata si nu te-am primit?? Uite de exemplu eu nu mai sunt in asociatia aia dar am bagat destui bani in ea. Cam ce ar zice acum marele corp expeditionar daca as avea pretentii sa votez? Merit si eu ceva de banii aia nu? :blink: Ar zice ca nu mai sunt in acte si nu am dreptul sa votez.

Asa cum am incercat sa va explicam civilizat printre strigatele voastre la Otopeni. Nu poti sa votezi daca nu esti in actele semnate de judecator. Ce dracu e asa greu de inteles? Daca eu ma duc maine si depun cotizatia pe doi ani la banca in contul asociiatiei si apoi ma duc sa votez crezi ca o sa se ia in calcul votul meu?

Mai citeste si tu niste legi.

Si de banii pentru care trebuia sa primesti campanii impotriva accidentelor intreaba-l pe prietenul tau. Eu nu am luat un ban din asociatia aia cu toate ca numai benzina platita de mine si folosita pentru asociatie face cat cotizatia platita de tine. Si mi-am platit si eu cotizatia cat am fost in asociatie.

 

Stiu adevarul e greu de inghitit. Asa ca unii nu ma inghit. In rest eu nu ii inghit pe cei care mint si mi se pare normal. Tie nu?

 

la naiba, nu-mi vine sa cred ca nu aveti si voi acolo un departament sau un om cu responsabil cu imaginea.

nu-l mai lasati pe dan ca strica tot.

 

Au avut si om responsabil cu imaginea dar nu au stiut sa il pastreze. Am reusit sa acopar refularile marelui carmaci un an de zile si e greu sa acoperi jigniri aduse motociclistilor pe care se presupune ca ii reprezinti.

Mi-am dat seama cu cine am de aface si am plecat. Si vai cat ma bucur ca am plecat.

 

Va rog, continuati ![/b][/color]

 

Continuam. :wink:

 

Si felicitari inca o data pentru aventura. Am auzit povestea de la celalat protagonist. Mult respect pentru amandoi.

 

Deci sa continuam.

 

 

Ba baieti. Multi dintre voi din fericire nu il cunoasteti pe inegalabilul expeditionar. Mai oameni buni pe cat punem pariu ca dupa ce il veti cunoaste o sa va para rau. Un an de zile mi-a ajuns ca sa il cunosc bine. V-am mai povestit ca a cumparat un papuc ca sa se dea mare in fata cuiva si nu a facut nimic cu masina aia? Apoi a vrut sa faca un salon ca sa dovedesca ca e mai smecher ca acel cineva si nu a reusit? Apoi a zis ca face nu stiu ce expeditie in Maroc si nu a reusit? A plecat in Siberia si nu a reusit mintind cu niste poze. A mai mintit si cu o organizatie de motociclisti din Turcia si dracu stie cu ce a mai mintit.

Intrebarea este in cazul lui ce a vrut sa demonstreze cu acest drum? Din cate il cunosc nu l-am auzit niciodata sa faca ceva pentru el. Permanent era in razboi cu cineva. Permanent vroia sa demostreze cuiva ca el e mai bun si mai potent, mai bogat si mai destept etc.

Nu stiti ce reactie a avut cand a aparut ACMR-ul. Zicea ca e concurenta ca trebuie sa le demosntram ca suntem mai buni si nu mai stiu ce dracu mai vroia sa demonstreze. Nu vroia sa priceapa ca intre ONG-uri nu poate exista concurenta. Ca ONG-urile se completeaza si colaboreaza pentru scopuri comune pentru binele oamenilor, animalelor, plantelor. Nu intelegea nimic si cine nu era cu el era dusman. Nici nu ii cunostea pe oamenii aia din ACMR dar erau dusmanii lui cu toate ca nu ii facusera nici un rau. Eu ii cunosteam pe oamenii aia care nu pricepeau ce are cu ei. De asemenea cluburile moto erau o adunatura de betivi pentru el. Toti aveau defecte numai el era perfect.

 

E ok sa nu ma credeti pe mine fiindca sunt subiectiv. Am recunoscut ca am o rafuiala personala cu popescu fiindca m-a jignit fara rost.

Lasand la o parte altercatia mea cu el nu e greu sa va dati seama ce fel de om este.

Se vede cu ochiul liber ca nu suporta esecurile si iminte ca sa le acopere. Putea sa recunoasca ca nu a facut fata in siberia si sa spuna ca poate mai incearca la anu. Nu era necesar sa minta fara rost despre ursi si alte bazaconii. Din pacate nu isi cunoaste limitele si nu stie cand sa se opreasca si sa spuna ca un anumit lucru il depaseste.

Probabil ca a ajuns in Magadan dar nu asta e problema.

Problema este atitudinea acestui om care nu are respect pentru nimeni. SSSS-ule nu iti doresc sa il ajuti cu ceva pe extraordinarul expeditionar. O sa primesti in loc de multumiri multe injuraturi o sa te considere un fraier si o sa rada de tine pe unde poate pe un ton superior. Ai exemple cu rusii care l-au ajutat si spunea ca erau betivi si fraieri ca il ajuta.

Eu am inteles ce zici tu ca a ajuns la magadan si ca altii nici pana la Ploiesti. Dar de cand se masoara motociclismul in distante? Cunosc motociclisti care fac mii de km in Buc. I-am intrebat de ce nu merg si ei in calatorii si mi-au spus ca nu le place. Ca lor le place sa merga prin oras. Dar si ei iubesc motocicletele ca si noi. Sunt mai putin motociclisti ca noi fiindca nu au facut ocolul lumii?

 

PE bune razboiul tau cu Tsunami e aiurea. Tu vrei sa ignoram caracterul lui Popescu fiindca a ajuns pana la magadan oricum a facut asta? Tu chiiar crezi ca merita respectul motociclistilor numai fiindca a bagat niste Km sub roti? Dar te rog eu fii sincer si vino si cu argumente.

 

In schimb nu stiu ce cauta Serban in discutia asta. Eu pana acum nu l-am banuit de minciuni niciodata. E cineva pe aici care sa reproseze ceva lui Serban in afara ca e dus cu capul? :D Dar sa vina cu argumente solide.

Nu cred ca e cazul sa ne apucam sa ii masuram Km. In primul rand nu vad rostul si in ultimul rand eu m-am intalnit cu el de cateva ori prin tara. Nu stiu cate de motociclist este dupa standardele voastre dar va spun sigur ca are motocicleta si merge cu ea. Pentru mine e de ajuns mai ales ca e un om cinstit si merita respectat.

 

Si eu sunt de parere ca topicul e afumat. ce a fost de discutat am discutat. Fiecare a tras consluziile cum l-a taiat capul.

Ori macar discutati civilizat fiindca nu merita sa va jigniti pentru greselile altora.

Mesaj completat

Ozzy, nu te baga in cocina. Eu macar sunt obisnuit...

 

Prea tarziu :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SSSS-ule, afla ca ieri am primit un PM de la Dan Popescu Himself in care imi spune clar ca a mers in camion de unde a "ars" ambreiajul si pana la Magadan. A incercat diverse reparatii sub indrumarea la telefon a lui "Masinuta" de la Aprilia.. apoi pana la urma a trebuit sa o suie in camion si sa o duca la destinatie.

E asta o rusine? Eu cred ca nu, si suna foarte normal avand in vedere la dificultatea traseului.

 

Si tot in acel PM imi spune ca a picat f prost la faza cu pozele cu ursii, el chiar le-a primit de la rusi dar nu a stiut ca sunt de pe net - a fost o neintelegere.

 

Nu pun aici PM-ul dar trebuie sa recunosc ca poate sa scrie si normal, ca un om normal fara aere de expeditionar si figuri.. (bine, sa nu exageram, cat poate el :) )

 

Si tot pt tine, draga SSSS, afla ca ieri mi-am calculat km.. nu e o suma impresionanta dar e mai mult decat are DP.. si anume in jur de 60.000km in 4 ani. Deci pot sa-l ironizez cat vreau. :blink: (scriu asta pentru ca tre sa aratam cat de "motociclisti" suntem si avem dreptul sa judecam pe altii.)

N-am fost la Magadan, dar nu destinatia conteaza ci excursia in sine..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si tot in acel PM imi spunSSSS-ule, afla ca ieri am primit un PM de la Dan Popescu Himself in care imi spune clar ca a mers in camion de unde a "ars" ambreiajul si pana la Magadan. A incercat diverse reparatii sub indrumarea la telefon a lui "Masinuta" de la Aprilia.. apoi pana la urma a trebuit sa o suie in camion si sa o duca la destinatie.

E asta o rusine?

 

NU este o rusine sa mergi cu motorul in camion!..era singura varianta posibila in conditiile momentului!

 

Rusine ca exemplu este cand pe un site OFICIAL AL EXPEDITIEI, ramane in continuare o informatie care peste 10-15 ani va fi citita de cineva si se va informa ca "

Reparatiile improvizate la discurile de ambreiaj, ajutorul dat de oamenii din acea zona si zona de impotmolire au fost sustinute cu imagini si comentarii. Prezentarea drumului catre Magadan care a fost foarte dificila, reparatiile improvizate si lipsa discurilor originale au lasat de dorit si am aratat imagini relevante din acesta parte a drumului. Au fost momente de ajutor prin remorcare si impingere, din cauza ambreiajului "ars"

 

Se poate corecta acesta "eroare" transmisa cititorilor.

Nu este tarziu sa revina asupra aspectelor care au pus in umbra calatoria.

 

Am mai spus..Bucuresti-Magadan este si va ramane Bucuresti -Magadan... adevaratul spectacol al calatoriei nu este tarziu sa straluceasca ,daca se lasa minciuna ,falsitatea la o parte.

 

Chiar am o intrebare ..cati km. sunt de la Kadychean pana la Magadan? astept raspuns de la cel care a facut traseul si multumesc pentru raspuns.....sunt pana la urma 400km?..sau ceva mai mult de 700km?...

 

Poate apar filmulete ale calatoriei ,si aici pe site :)

Mesaj completat

Nu mai mintii cand vorbesti despre expeditie.

Editat de Aran
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Ozzy-Daca inteleg eu bine tu vroiai sa cumperi un vot cu plata cotizatiei pe doi ani. E tipic pentru Romania. Asa am ajuns sa avem un presedinte cu care ne este rusine. Ti-am promis ca vom face campanii cand ai dat banii dar nici nu ti-am refuzat accesul in asociatie. Ai cerut asta vreodata si nu te-am primit?? Uite de exemplu eu nu mai sunt in asociatia aia dar am bagat destui bani in ea. Cam ce ar zice acum marele corp expeditionar daca as avea pretentii sa votez? Merit si eu ceva de banii aia nu? Ar zice ca nu mai sunt in acte si nu am dreptul sa votez.

Asa cum am incercat sa va explicam civilizat printre strigatele voastre la Otopeni. Nu poti sa votezi daca nu esti in actele semnate de judecator. Ce dracu e asa greu de inteles? Daca eu ma duc maine si depun cotizatia pe doi ani la banca in contul asociiatiei si apoi ma duc sa votez crezi ca o sa se ia in calcul votul meu?

Mai citeste si tu niste legi.

Si de banii pentru care trebuia sa primesti campanii impotriva accidentelor intreaba-l pe prietenul tau. Eu nu am luat un ban din asociatia aia cu toate ca numai benzina platita de mine si folosita pentru asociatie face cat cotizatia platita de tine. Si mi-am platit si eu cotizatia cat am fost in asociatie.

 

Stiu adevarul e greu de inghitit. Asa ca unii nu ma inghit. In rest eu nu ii inghit pe cei care mint si mi se pare normal. Tie nu?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nu am vrut sa votez ,iar cotizatia aia era simbolica (pt mine,pt altii un plin de benzina deci mult)

Hai sa nu dezgropam mortii si sa ne aducem aminte de bisericutele ce s-au creat la momentul ala ,ce invinuiri s-au adus membrilor de onoare,ca au disparut bani,ca ati terfelit nume grele si care numai de banii vostri(tai) nu aveau nevoie,de fapt erau bani de seminte!

Banii pe care tu i-ai bagat probabil ca au fost in zugraveala de la sediu (GRATIS oferit de Sensei si care si-a luat-o.....deh de la prieteni)

 

Prietene.....de la bani pleaca totul ,iar mosia aia nu era a ta si a nimanui!

Ideea a fost stralucita si sustinuta de oamenicu idei si porniri frumoase(Sorin Avram,Tano,Sensei ,samd) oameni care au pus suflet si pe care i-ati calcat in picioare si asta tot de la bani!

Ce bani ai bagat tu????vre-un videoclip platit din pensia mamei?(nu vreau sa jignesc)sau au fost fonduri externe AMR-ului?????

Ozzy prietene, cum am mai spus ,s-a tinut cu dintii de fapt de un BRAND,care producea ceva banisori si care erau usor de spalat si deturnat asa ca....again ...sa nu mai dezgropam mortii!

Editat de trike
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

NU este o rusine sa mergi cu motorul in camion!..era singura varianta posibila in conditiile momentului!

 

Rusine ca exemplu este cand pe un site OFICIAL AL EXPEDITIEI, ramane in continuare o informatie care peste 10-15 ani va fi citita de cineva si se va informa ca "

Reparatiile improvizate la discurile de ambreiaj, ajutorul dat de oamenii din acea zona si zona de impotmolire au fost sustinute cu imagini si comentarii. Prezentarea drumului catre Magadan care a fost foarte dificila, reparatiile improvizate si lipsa discurilor originale au lasat de dorit si am aratat imagini relevante din acesta parte a drumului. Au fost momente de ajutor prin remorcare si impingere, din cauza ambreiajului "ars"

 

Se poate corecta acesta "eroare" transmisa cititorilor.

Nu este tarziu sa revina asupra aspectelor care au pus in umbra calatoria.

 

Am mai spus..Bucuresti-Magadan este si va ramane Bucuresti -Magadan... adevaratul spectacol al calatoriei nu este tarziu sa straluceasca ,daca se lasa minciuna ,falsitatea la o parte.

 

Chiar am o intrebare ..cati km. sunt de la Kadychean pana la Magadan? astept raspuns de la cel care a facut traseul si multumesc pentru raspuns.....sunt pana la urma 400km?..sau ceva mai mult de 700km?...

 

Poate apar filmulete ale calatoriei ,si aici pe site :)

Mesaj completat

Nu mai mintii cand vorbesti despre expeditie.

Pai stai, frate, undeva ACR-ul zicea ca a reparat ambreiajul cu discurile trimise de la Moscova... Cum e pana la urma? Sau asta s-a rezolvat la Magadan, dupa salvarea cu camionul? Sa crap daca mai inteleg ceva...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am stat am citit citeva pagini din acest topic , nu cred ca motocicleta aia se preteaza la o asemenea calatorie , am vazut mai demult un documentar pe Discovery cu niste motociclisti care au cu adevarat mii de km in circa , cu motociclete cu adevarat proiectate sa faca fata drumurilor acelea .

ei bine pina si aia aveau suport atit tehnic cit si financiar ,nu se pleaca asa la drum ca doar nu esti zmeul zmeilor. Concluzia mea este ca toata calatoria lui este o minciuna , a pus motoreta in tren si rar a mai dat o tura cu ea ca sa faca poze , cum poti sa spui tu ca , cu o Aprilia bati atit amar de drum , flotoarele alea :) sunt deja de basm poate arata cum naiba inaintezi cu ele ce dispozitiv folosesti la ele astfel incit sa te deplasezi prin apa ca daca sunt viabile ma duc pe balta cu motoreta sa dau la peste sunt prea multe minciuni in calatoria asta se poate asemna cu o poveste a unui baron binecunoscut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideea a fost stralucita si sustinuta de oamenicu idei si porniri frumoase(Sorin Avram,Tano,Sensei ,samd) oameni care au pus suflet si pe care i-ati calcat in picioare si asta tot de la bani!
Aici da-mi voie sa te contrazic ca vad ca ai trecut in paranteza niste nume. La sedintele AMR la care eu am participat, frecatul de menta de catre niste unii din paranteza ta era sport national. Inafara de Sorin care nu prea a participat din motivele lui, restu de paranteza inafara de comanda de ciorba, felul doi si ceva lichid, nu aveau cine stie ce activitate in sedinta. Eu ce mai veneam cu lista de probleme si le stricam pofta de mincare. Din pacate EI erau consiliul director si aveau puterea de decizie; si decideau sa nu faca nimic, nu se intelegeau, se razgindeau. De asta au fost schimbati atunci, pentru inactivitate. Iar cu banii.....daca te apuci sa scoti bani din contul asociatiei ca din overdraft taman in mijlocul scandalului bate la ochi. Probabil tu stii doar varianta lor.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai stai, frate, undeva ACR-ul zicea ca a reparat ambreiajul cu discurile trimise de la Moscova... Cum e pana la urma? Sau asta s-a rezolvat la Magadan, dupa salvarea cu camionul? Sa crap daca mai inteleg ceva...

Man, ambreiajul i s-a stricat aproape de Kadykchan (orasul parasit) la dus! De la Kadykchan pana la Magadan mai sunt undeva intre 400 si 700km de drum prost - adica fara asfalt. Ei, acolo a si ramas impotmolit in noroi, a chemat ajutor si l-au scos oamenii tractat.. apoi a incercat cateva reparatii pe loc.. sa faca niste saibe care sa intareasca putin arcurile sau mai stiu eu ce.. a mers asa un pic apoi pana la urma a urcat-o in camion si a dus-o la Magadan.

La Magadan a primit alte discuri noi prin posta - a reparat-o si a inceput drumul de intoarcere pe care ulterior, dupa vreo 380km l-a abandonat pentru ca i-a expirat viza. S-a suit in avion si a venit acasa - a lasat mobra acolo la cineva de incredere.

Asta e tot.

 

Din tot drumul fara asfalt - partea de 1750km.. el a facut la dus vreo 1000-1200 si la intors vreo 380.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari. clown.gif

Poti sa ai si 6.000.000 de km, ce treaba are asta? Cind o sa ajungi la Magadan, atunci sa faci misto de Popescu. :blink:

Eu unul am incheiat cu denigrarea lui. clown.gif

Mi-a scris omul pe PM cat se poate de omeneste si (cred eu) sincer, gata am incheiat.

 

P.S. cand o sa vin (daca o sa vin vreodata) de la Magadan o sa fiu asa happy ca n-o sa-mi pese ce scriu niste "agarici" clown.gif pe un forum. :)

Dar oricum, de mine nu o sa va luati pentru ca eu stiu sa povestesc frumos si fac si poze misto - sac! hihihi. (sunt modest, recunosc)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Man, ambreiajul i s-a stricat aproape de Kadykchan (orasul parasit) la dus! De la Kadykchan pana la Magadan mai sunt undeva intre 400 si 700km de drum prost - adica fara asfalt. Ei, acolo a si ramas impotmolit in noroi, a chemat ajutor si l-au scos oamenii tractat.. apoi a incercat cateva reparatii pe loc.. sa faca niste saibe care sa intareasca putin arcurile sau mai stiu eu ce.. a mers asa un pic apoi pana la urma a urcat-o in camion si a dus-o la Magadan.

La Magadan a primit alte discuri noi prin posta - a reparat-o si a inceput drumul de intoarcere pe care ulterior, dupa vreo 380km l-a abandonat pentru ca i-a expirat viza. S-a suit in avion si a venit acasa - a lasat mobra acolo la cineva de incredere.

Asta e tot.

 

Din tot drumul fara asfalt - partea de 1750km.. el a facut la dus vreo 1000-1200 si la intors vreo 380.

Acum m-ai luminat. Multam.

Mesaj completat

Fac pariu ca maica-ta ti-a zis lucrul asta. E si normal.

De la mama n-ai decat un "report". Zice ca atata meriti.

De la mine ai in continuare multe...urari de bine. Te dai cu nervii de pereti pentru limbaj decent. Auzi! Tu?

Plus ca vad ca pe tine de fapt nu te intereseaza mai nimic. Nu drumu lu Popescu, nu minciunile si exacerbarile lui, nu mistourile noastre vis-a-vis de toate astea. De fapt pe tine te intereseaza numai sa te dai mai destept si mai pretios ca toata lumea. De fapt asta-i motivu pentru care iti tocesti degetele p-aici. Ceea ce la unii tine, la altii nu. Cred ca ti-ar sta foarte bine alaturi de Popescu , ceva pe la AMR, vicepresedinte, secretar general. Desi cred ca nu mai e loc, ca si-asa e imbulzeala pe functii p-acolo. Semanati atat de bine in ceea ce priveste cultul propriei persoane incat ma mir ca nu te vad prin pozele alea cu ursi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari Dlui Popescu pentru asa curaj, nebunie (indiferent cum ati numi-o), ma bucur ca s-a intors cu bine, imi pare rau ca fara motor. M-as bucura nespus sa stiu ca dansul a invatat o lectie despre cum sa pregatesti, lansezi, mediatizezi si sustii apoi o excursie, despre cum sa pregatesti o motocicleta pt drum lung, despre pregatirea fizica si psihica inainte de asa ceva. Cel mai mult m-as bucura daca o singura zi din excursie a simtit macar pt cateva minute fericire. Fericirea de a fi la drum departe de rutina sau grijile banale existentiale, fericirea de a respira singur pe un drum pustiu sau a vedea oameni si a interactiona cu ei.

 

Cred ca topicul se putea inchide de mult. S-a divagat de la subiect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cineva pe un topic vecin @viesparul, a spus in cateva randuri si a repetat ceea ce a facut D.P. prin atitudine si minciuni intr-un cadru oficial.

D.P ai plecat in aceasta calatorie avand "pe umeri" mai mult sau mai putin, numele unor hai sa le denumim luandu-le pe toate in calcul,...institutii.

Raspunderea ta pentru ceea ce ai afirmat la raportul Expeditiei a fost cu atat mai mare.

 

Nu-i este necesar nici un talent de povestitor,este necesar doar sa nu minta.

Editat de Aran
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aici da-mi voie sa te contrazic ca vad ca ai trecut in paranteza niste nume. La sedintele AMR la care eu am participat, frecatul de menta de catre niste unii din paranteza ta era sport national. Inafara de Sorin care nu prea a participat din motivele lui, restu de paranteza inafara de comanda de ciorba, felul doi si ceva lichid, nu aveau cine stie ce activitate in sedinta. Eu ce mai veneam cu lista de probleme si le stricam pofta de mincare. Din pacate EI erau consiliul director si aveau puterea de decizie; si decideau sa nu faca nimic, nu se intelegeau, se razgindeau. De asta au fost schimbati atunci, pentru inactivitate. Iar cu banii.....daca te apuci sa scoti bani din contul asociatiei ca din overdraft taman in mijlocul scandalului bate la ochi. Probabil tu stii doar varianta lor.

 

 

intr-o casnicie exista intotdeauna 2 variante ale adevarului!

depinde de pozitia in care stai!

NU NEG ca -i posibil ca la o intanlire la masa sa si maninci,sa tratezi cu indiferenta sau mai stiu eu ce dar asa ceva din partea lor mi-e greu sa cred...sau poate a cazut "supica "greu la stomac.din diverse motive ....

 

Apropo de supica ...nu erau bani din contul asociatiei????(intrebare retorica)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pot sa discut in contradictoriu cu orice persona atita vreme cit pastreaza o decenta in limbaj.
Fac pariu ca maica-ta ti-a zis lucrul asta. E si normal. Pacat ca n-a avut motive sa-ti spuna ca esti si destept.clown.gif

 

 

sure, i can see that

 

 

De fapt pe tine te intereseaza numai sa te dai mai destept si mai pretios ca toata lumea. De fapt asta-i motivu pentru care iti tocesti degetele p-aici. Ceea ce la unii tine, la altii nu. Cred ca ti-ar sta foarte bine alaturi de Popescu , ceva pe la AMR, vicepresedinte, secretar general. Desi cred ca nu mai e loc, ca si-asa e imbulzeala pe functii p-acolo. Semanati atat de bine in ceea ce priveste cultul propriei persoane incat ma mir ca nu te vad prin pozele alea cu ursi...

 

neaaahhh...

fals

ii face o placere nebuna sa loveasca si sa intarate.

e si asta o satisfactie pentru unii.

la zoo sta dincolo de gard si inteapa cu un bat leul sprijinit de plasa. cand ala se enerveaza si rage, el rade.

o sa fie o iarna taaare lungaaa....

Editat de Tsunami
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sure, i can see that

la zoo sta dincolo de gard si inteapa cu un bat leul sprijinit de plasa. cand ala se enerveaza si rage, el rade.

 

Nu legat de SSSS dar pur si simplu imi imaginez o faza din asta! :) :blink: :wink:

Asta-i demna de topicul FUN daca ne-o imaginam.

Scuzati off-topicul.

Asta-i topic care incet,incet trebuie mutat la "Motociclisti in timpul liber"

Mesaj completat

Man, ambreiajul i s-a stricat aproape de Kadykchan (orasul parasit) la dus! De la Kadykchan pana la Magadan mai sunt undeva intre 400 si 700km de drum prost - adica fara asfalt.

 

Este o harta cunoscuta aici in care se vad cele doua variante de drum de la Kadykchean la Magadan.

Conform a ce scrie pe site-ul http://kadykchan.ru "Кадыкчан Is in 730 kilometers from Magadan, in the northwest of the Magadan area"

 

Mesaj completat

Foto din orasul Kadikchean.

post-56000-1286917040_thumb.jpg

post-56000-1286917601_thumb.jpg

Editat de Aran
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai fi belit ochii ai fi vazut ca era un raspuns la o atitudine similara iar referitor la gard si la bat, ai sesizat bine ca-mi place sa intep, dar nu leii ci prostii. clown.gif

 

man, nu-mi pierd timp prea mult cu analizele forumistilor.

eu zic ca nu-i nici un fun sa tot intepi.

 

stiu eu ca cine rade la urma rade mai bine, dar stii care e ironia? rade si singur.

dincolo de plasa esti doar tu, sau mai corect, doar tu care razi. wotever.

 

daca urmaresti posturile mele ai sa vezi ca alaturi de critici mai imi zic si-o parere constructiva. nu ca mi-ar pasa prea tare daca n-ai sesizat. dar imi place sa dau societatii fara sa astept nimic. face parte din obligatiile mele.

 

hai sanatate la toata lumea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...