ACHIMOTO Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Eu un singur lucru am de precizat .................DEGEABA -- nici cum nu ne poti convinge ca e adevarata poveste ta ! Pacat . RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 * eu ma duc sa incerc in baie faza cu flotoarele! ...cred ca mai am niste prezervative p-aici. Dar trebuie sa pui aer in ele, cum faci asta? Ma macina curioitatea. Ai reusit, ce ai facut , cum, pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Ce se mai aude, cand pleaca inapoi "Corpul Expeditionar"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 (editat) Aflandu-ma aseara la prezentarea expeditiei acestor baieti - http://www.four2japan.be , 4-5 ore de fotografii insotite de comentarii savuroase alaturi de intreaga comunitate(motociclistii provin dintr-un orasel mic, unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea ) venita sa le priveasca/asculte ispravile, am fost surprins sa descopar ca d-l Dan Popescu si-a mai facut cativa prieteni si in Belgia.L-au intalnit in momentul cand traversau Rusia indreptandu-se spre Mongolia si au ramas surprinsi de impresionantul bagaj suit pe motor.Desigur, piesa de rezistenta, flotoarele, despre care s-a si discutat nitel in timpul prezentarii Oricum , Dan, motociclistul , cum l-au numit ei, a fost aseara o prezenta mai putin obisnuita alaturi de celelate grupuri intalnite de-a lungul calatoriei lor.Il puteti descoperi pe eroul nostru in galeria de pe pagina mai sus amintita , alaturi de incercata motocicleta . Super tura !!Stii cumva ce distanta au parcurs?exista cumva si o varianta in engleza? in ce sens "Dan motociclistul" a fost o prezenta mai putin obisnuita? Editat Martie 14, 2011 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Un lucru foarte interesant (cu implicatii in timp) e ca s-a intalnit cu Putin la Sevastopol la targul moto de acum 4 ani, parca atunci Sevastopol era in Ucraina, dar nu sunt sigur. Oricum, epopeea descrisa e remarcabila. Editat Aprilie 21, 2014 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat August 6, 2014 Autor Share Postat August 6, 2014 Ce se mai aude, cand pleaca inapoi "Corpul Expeditionar"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 30, 2021 Share Postat Decembrie 30, 2021 HA ha! https://amoro.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 30, 2021 Share Postat Decembrie 30, 2021 Speedy, da, nu știu ce sa zic. Nu e contra replica sau ceva de genul ce voi scrie mai jos: L-am întâlnit pe DP acum vreo 12 ani, dar, punând în balanta prin ce a trecut i-aș da măcar răgazul și spațiul de care va avea nevoie toată viata lui. Ce a făcut, a făcut, cum a relatat a relatat, ideile lui alea erau, ce sa mai, pălește totul. Părerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 30, 2021 Share Postat Decembrie 30, 2021 Da, ma, stiu povestea, la vremea aia n-o stiam. Acum doar ma amuzam de ce a ajuns siteul AMR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Ianuarie 8, 2022 Share Postat Ianuarie 8, 2022 La 30.12.2021 la 15:45, _Raul_ a spus: Speedy, da, nu știu ce sa zic. Nu e contra replica sau ceva de genul ce voi scrie mai jos: L-am întâlnit pe DP acum vreo 12 ani, dar, punând în balanta prin ce a trecut i-aș da măcar răgazul și spațiul de care va avea nevoie toată viata lui. Ce a făcut, a făcut, cum a relatat a relatat, ideile lui alea erau, ce sa mai, pălește totul. Părerea mea. Respect Raul.Asta le spuneam si eu la un moment dat.Cand au sarit multi pe el. Prin nenorocirea care a trecut,niste povesti umflate ,usor mitomanice erau omeneste de acceptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Mai traieste mascariciul asta de Popescu? Ca nu mai stiu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Acum 39 minute, SorinSenior a spus: Mai traieste mascariciul asta de Popescu? Ca nu mai stiu nimic. Nu, a murit. Este si un topic. Cred ca sunt doi ani deja?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Mai 23 Share Postat Mai 23 La 21.05.2024 la 23:39, Adrian M. a spus: Nu, a murit. Este si un topic. Cred ca sunt doi ani deja?! OK! M-am linistit. E bine ca bolile mintale nu prea sunt letale. La 30.12.2021 la 5:27, Speedy.K a spus: HA ha! https://amoro.ro/ A vrut sa zica amuiu.ro La 30.12.2021 la 5:27, Speedy.K a spus: HA ha! https://amoro.ro/ A vrut sa zica amuiu.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate