dany_oldmoto Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 ...incet,incet... frumoasa jucaria,felicitari. o singura chestie care nu are ce cuta acolo....aripa fata cu modificarea aia e oribila...sta ca un pumn in ochi pe moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 aripa aia era pe mobra...noroc ca mai am o aripa...iese de la vopsit curand si o schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 26, 2011 Autor Share Postat Iunie 26, 2011 @jethro tull (raspuns la mesaj) - tipurile de claxoane care au echipat motocicletele IJ 49 : /index.php?/topic/556737-ij-49/page__st__40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Salutare cine are orice piesa de M in special dinam, aprindere, atas sau carburatoare poate sa imi dea de veste, ofer orice piesa de IJ56 sau motor IJ49 fara chiulasa, sau piese de jawa 250 din 61. 0724558495 romeo_mihail@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 12, 2011 Autor Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) Am un far complet de M 72. Il dau doar la schimb cu unul de IJ 49. Ceva piese pentru IJ 49 (mentionez ca in cutii se gasesc rulmenti NOI - in vaselina , infasurati in hartie cerata - pentru chiuvetele in care se prinde jugul). Pinionul este tot nou. Editat Septembrie 12, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Foarte faina cutia din dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Salutare cine are orice piesa de M in special dinam, aprindere, atas sau carburatoare poate sa imi dea de veste, ofer orice piesa de IJ56 sau motor IJ49 fara chiulasa, sau piese de jawa 250 din 61. 0724558495 romeo_mihail@yahoo.com dinam nou 220 lei,aprindere noua compelta 220 lei,carb noi k301 250 lei sau varianta moderna cu flanse de adaptare 300 lei pekar rusia k65 sau k68.merge m72 cu k65 sau k68 de nu-ti vine sa crezi nu se compara cu cele origianle...diferenta e imensa motor d eij 56 functional 100 euro,motor de ij49 functional 200 euro de cit jawa?125- 250?am citeva epave pe la tara care ruginesc aiurea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 Far complet Ural M 72. Se da doar la schimb cu far complet de IJ 49. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Far complet Ural M 72. Se da doar la schimb cu far complet de IJ 49. nu te supara dar asta nui far de m72..e de la o rusoaica.. dar nu de m72 in nicin un caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Vrea careva astea? Editat Septembrie 16, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Cred c-o să fie bătaie pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 16, 2011 Autor Share Postat Septembrie 16, 2011 Vrea careva astea? Sunt mult prea scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Sunt mult prea scumpe. Dar le-ai vrea, nu? Cred c-o să fie bătaie pe ele. Cred și eu din moment ce până la ora aceasta, poza lor a fost salvată de 59 de useri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Vrea careva astea? cine mai pune inca pe atita ii vind eu ij49 cu tobele in stare impecabila,moto completa si functioanla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 7, 2011 Autor Share Postat Octombrie 7, 2011 Dar le-ai vrea, nu? Cred și eu din moment ce până la ora aceasta, poza lor a fost salvată de 59 de useri. Daca ar fi fost evacuari originale restaurate si necromate peste tot......parca m-as scotoci prin toate buzunarele de vreo 150 de euro. Mai mult nu. Dupa 7 ani de cautari.............in sfarsit am gasit atas original de IJ 49. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Bravo, Laurentiule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 asa arata un atas de ij 49? imi inchipuiam ceva mai aerodinamic.Asta din poze pare mai spre anii 70. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 9, 2011 Autor Share Postat Octombrie 9, 2011 (editat) Ai vazut atasele construite in ultimii 30 de ani ? Mai aerodinamice nu cred ca s-au facut de 30 de ani incoace. Comoditatea ne-a condus catre "mizerii" de proiecte in orice domeniu. Editat Octombrie 9, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 da asa este, deci aripa era buba.Nu dadea ceva la calcul .Pe negru arata intr-adevar altfel.Sper sa il faci original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 9, 2011 Autor Share Postat Octombrie 9, 2011 Motocicleta din imagine o fi ea IJ 56 K dar atasul care o echipeaza nu are ce cauta in poza, IJ-urile 56 K fiind echipate cu atase BM3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 ÂŞi pe ij56 au fost montate ataÂşuri genul ăsta, e diferență între ele la lățimea curburilor exterioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 20, 2011 Autor Share Postat Octombrie 20, 2011 Motocicleta din imagine o fi ea IJ 56 K dar atasul care o echipeaza nu are ce cauta in poza, IJ-urile 56 K fiind echipate cu atase BM3. A sosit si cheia de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 Mai tre' să vină cheful de muncă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 31, 2011 Autor Share Postat Octombrie 31, 2011 E venit de mult dar mai trebuiesc rezolvate si altele plus de asta ca mai sunt cateva chitibusuri de cumparat pentru moto si pentru atas (in iarna asta rezolv problema aripa+roata atas SPER ). Pentru mine nu conteaza chiar atat de mult sa termin restaurarea cat mai repede ci la sfarsitul ei sa iasa ceva care sa imi aduca satisfactie de fiecare data cand o privesc (asta nu inseamna ca in iarna asta lenevesc ). Inca ceva piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate