Feher Virgil Calin Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 e casca deschisa fara barbie ! Viziera coboara pana spre barbie ! Da , am cautat si pe youtube, dar eu nu am gasit ! Problema e ca : pe o laterala imi este slabita viziera din acel surub ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Colegu', CE CASCA AI? Pune niste poze sa ne dam seama despre ce vorbesti. Sunt mii de modele de open-face, fiecare cu prinderile specifice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Colegu', CE CASCA AI? Pune niste poze sa ne dam seama despre ce vorbesti. Sunt mii de modele de open-face, fiecare cu prinderile specifice. corect..o poza sau modelul casti ajuta mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Asa e , aveti dreptate ! Am sa pun una sau mai multe poze ! » Post actualizat in 16 Mar 2016 09:54 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Omule, pune si tu o poza cu problema. Sau descrie problema mai clar, ca nu intelege nimeni ce vrei sa zici. Incerc sa te ajut generic: Ai un surub desfacut la base-plate? Adica la plasticul ala lateral pe care gliseaza viziera? Daca da, cel mai probabil e surubul de sus, la care nu ai acces cand ridici viziera (ca altfel nu vad rostul postarii). Daca te uiti din lateral o sa vezi ca acel base-plate are, langa "gaura" in care intra "butonul" vizierei un sistem cu arc ce trebuie impins sa elibereze "butonul" Rabateaza maxim viziera, gaseste resortul ala, apasa/impinge si o sa sara singura. Strange surubul, repune viziera in acelasi loc ca atunci cand ai scos-o si apasa pe ea sa intre in locasul ala. Faci asta pe rand, in fiecare parte. Asigura-te ca e prinsa bine, rabatand-o de cateva ori sus-jos. Hope that helps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Salut baieti. Trebuie sa imi iau o viziera de rezerva pe langa cea clara. Am de ales. Smoke Dark smoke Iridium- gold,blue,silver Vara nu o sa merg cu cea clara.... Dark smoke am mai folosit... insa nu stiu care e mai ok pentru vara... smoke,dark smoke sau iridium gold... Cu iridium gold ar arata cel mai bine.. insa ma intereseaza si cum se comporta fata de smoke. Dati-va putin cu parerra va rog la diferentele dintre cele 3 in prima faza. Multumesc. Ride safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feher Virgil Calin Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Va multumesc frumos ! Poate nu m-am facut destul de bine inteles, dar asta e problema...... intradevar acel surubel e slabit ! Inca o data multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Ca idee, modelul tau e foarte probabil un IXS Jet HX 118. Posteaza daca ai reusit sa strangi surubul ala, te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-Bogdan Vorobchevici Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 (editat) Vezi aici, Editat Martie 16, 2016 de Andrei-Bogdan Vorobchevici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clavdiu Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 (editat) Salut. Am o casca s500 în stare perfecta dar viziera are mici zgârieturi, este și foarte veche dar am primit o odata cu motorul și mi se pare destul de bună. Dacă e din anul în care este fabricat motorul are 10 ani.. Acum o viziera noua mi se pare destul de scumpa, am găsit pe ebay ceva mai ieftin dar nu știu cat de bune sunt sau cat de originale. Acum vreau sa îmi spuneți dacă se poate polisha și dacă ies acele zgârieturi, zgârieturile nu sunt adânci, doar la suprafață. Am sunat la cineva și a zis ca ma costa în jur de 20 30 de lei.. Destul de ieftin. Deci se poate sau nu? Editat Mai 11, 2016 de clavdiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Se poate polisha, dar o sa se vada deformat prin ea. Nu e recomandat deloc sa o polishezi. Ori o folosesti asa, ori o arunci, ori o donezi, ori iei viziera noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clavdiu Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 (editat) Ok, mulțumesc, văzusem pe Youtube câteva filmulețe ieșise destul de bine.. Dar am vrut și părerea voastră. Ps: crezi ca e ok?: http://m.ebay.co.uk/itm/Shark-S500-Helmet-Visor-Pinlock-Insert-Lens-Choice-of-colours-/321550627915?var=&hash=item4adde9344b:m:mXFYdxxdVp2cMpNJfSGeN1g&varId=510439144993 Editat Mai 11, 2016 de clavdiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 (editat) In link-ul ala de pe ebay e doar "termopanul" de la viziera. Viziera e asta si, da, e foarte scumpa. https://www.louis.eu/artikel/shark-visor-s500-rsf2-rsf2i-rsf3/20014082 Daca zgarieturile nu iti afecteaza vizibilitatea, atunci da-le pace. Nu polisa, ca face dioptrii viziera. Editat Mai 11, 2016 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 (editat) Corect, ala e doar pinlock-ul Editat Mai 11, 2016 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 O data la cativa ani sa schimbi o viziera e scump? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 (editat) Casca identică am polishat eu si a fost ok Poti încerca De fapt viziera Editat Mai 11, 2016 de Lucian Dutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 (editat) Casca identică am polishat eu si a fost ok Poti încerca Ai folosit-o si noaptea in afara orasului? Eu de-asta am schimbat viziera polishata cu una noua (chiar daca a fost exagerat de scumpa): dupa ce ca am far chior, mai vedeam si milioane de raze pe viziera din cauza farurilor alora de pe sensul opus. Editat Mai 11, 2016 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Ai folosit-o si noaptea?Intr-adevar noaptea era cam nașpa dar în loc de altceva...Oricum mi-am luat una noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Deci logica e 1. polish viziera; 2. casca/viziera noua ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Până strângi bani de una nouă te mai dai si cu polishu :-)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Salut. Am o casca s500 în stare perfecta dar viziera are mici zgârieturi, este și foarte veche dar am primit o odata cu motorul și mi se pare destul de bună. Dacă e din anul în care este fabricat motorul are 10 ani.. Acum o viziera noua mi se pare destul de scumpa, am găsit pe ebay ceva mai ieftin dar nu știu cat de bune sunt sau cat de originale. Acum vreau sa îmi spuneți dacă se poate polisha și dacă ies acele zgârieturi, zgârieturile nu sunt adânci, doar la suprafață. Am sunat la cineva și a zis ca ma costa în jur de 20 30 de lei.. Destul de ieftin. Deci se poate sau nu? la 100 ron iti vand eu o viziera aproape noua fara zgarieturi...daca te intereseaza 0724552088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Eu iti recomand sa nu o polishezi. Vizierele originale au tot felul de tratamente aplicate pe care la polisat le indepartezi partial sau complet. La sfarsit te trezesti cu o bucata de plastic care nu prea mai e buna de nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Daca ati ajuns sa polishati viziere mai bine va apucati de alt sport.Iar vizierele alea fake dupa ce le cureti de cateva ori poti sa le arunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Casca de 10 (ZECE) ani? Pai cred ca ar fi trebuit sa schimbi casca asa in linii mari acum vreo 5 ani Ma uimeste cat pret pun unii pe capul lor. WTF people? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clavdiu Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Casca da, are 10 ani, dar nu a fost folosita deloc, am cumpărat o odata cu motocicleta care nu a fost folosita decât într un depozit, avea 120 km făcuți. Și în legătură cu "cat preț pun pe capul meu.. E vorba doar de viziera, casca este intacta, nu are nici o zgârietură. Nu am spus ca nu îmi cumpăr alta viziera, am zis ca poate găsesc o soluție mai ieftina, dacă nu, îmi cumpăr alta. De văzut prin ea vad, doar ca noaptea e cam incomod pe o strada prost luminata sau deloc și cu farurile de la mașină bătând în acea viziera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate