bizoo_n Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Se termina toamna, sezonul si douamiizecele si Doyle n-a ajuns sa-si vada casa. De-asta am zis: bai Radu, bai Alin, mergem si noi pan' la Petrila? Da. The hard way? Da. Alin e om al muncii si vineri nu poate decat dupa doua, oricat s-a straduit sa alinieze astrele in favoarea-i. Eu cu Radu, mai excetrici, zicem ca plecam dimineata. E ok, pentru ca Radu e incepator, merge la relanti, asa ca Alin, daca trage tare, ne ajunge din urma. La 9 intalnire la benzinarie, la iesire spre A1. Eu ajung la 9:30, ca-s porc si dorm mult. Autostrada, Rm.Valcea, valea Oltului, Radu forjeaza in fata, eu dorm in spate, stanga la Brezoi, ploaie. Intram in nori pe urcare, si facem primele fotografii. Radu a fost intr-o forma de vis: Situatia a luat-o razna intr-o asemenea masura incat noi, inghetati fiind, n-am mai inteles nimic. Totul devenise senseless. Am ajuns la Petrosani, unde am oprit la batranul Devla, colegul meu de banca din liceu. Roibu, calul lui Radu, fiind si el la randul lui incepator si obosind repede, are ciudatul obicei de a se intinde la orizontala pentru a se odihni. Sunt momente in care nimeni nu poate face nimic decat sa astepte sa-si revina. Apoi e ok. Apoi acasa, la mama, la Mitzu, la Igor, la fasole. Am asezonat cu Alexandrion si Hategana si-am dormit bustean. A doua zi aveam de corhanit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Doyle... Hehe mai Mihai imi fusese dor de niste poze din astea! Sedere placuta si intoarcere cu forte proaspete. PS: Eu zic sa ii verificati Roibului cricul ala, ca nu de alta dar prea ii place la orizontala si asta si pe mijlocul drumului Si eu care stiam ca nu prea e de bine cand se culca un cal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Salut Mihai,long time no see . Presupun ca asta-i o tura de antrenament pentru ceva mai important,cel putin asa speram sa te vedem la drum odata sa avem si noi la ce visa. Aaaaa....era sa uit, cand zici ca te vedem si noi pe la Discoperii Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Doar la mine nu se vad pozele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Bun asa, domnul meu Salut povestioara deja foarte hazlie. Abia astept a doua parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 Multumiiim. Pe Discovery cica incepand cu 27 Sept, la ora 22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 si daca nu am pachet extra pe uteube este sansa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Bravo, Radu, ti-ai facut botezul cu trantelile? Promisesei ceva pe anul asta! Ce mai face mama Silvia? Mi-au cam lipsit fotografiile tale, Mihai, dar si stilul personal de naratiune. Ride on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 spor la corhanit, Mihai. drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 (editat) bine ai revenit la povestit, mihai... te-am vazut in dimineatza plecarii pe calea unirii, de pe locu din dreapta al unei conserve. ma gandeam eu ca te mananca sa o iei din loc. bine ca nu m-am inselat. sa inteleg ca ai rezolvat cu suspensia spate ? Editat Septembrie 14, 2010 de scabron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Septembrie 14, 2010 Autor Share Postat Septembrie 14, 2010 Deci spuneam ca am dormit lemn. Dimineata plecarea in prima etapa eliminatorie interjudeteana de corhaneala era stabilita la noua. Din cauza cui credeti ca s-a plecat la unspe'? Exact. Eu, cu somnul meu dulce. Sambata aveam de corhanit dupa cum urmeaza: Petrila, Obarsia Lotrului, stanga pe Transalpina pana la Ranca, Novaci, Tg.Jiu, Runcu, dreapta pe cheile Sohodolului, Campul lui Neag, Petrosani, back to Petrila. Usor de zis. Purcedem, de data asta in echipa completa, manati de insusi AdrenALIN. Transalpina. Ultimul an, cred, in care ne-am putut bucura de drumul asta, deja agomerat. Inafara de faptul ca Radu era sa fie calcat de un buldozer, nimic eroic. Poate doar faptul ca am fost deasupra norilor, chestie care mie mi s-a intamplat pentru prima data in viata. Am dat si de pasul Urdele. L-am corhanit si pe asta din scurt si... ...si Radu a mancat un peste. Am coborat la Novaci intr-o forja de 40km/h. Roibu si Radu si-au respectat blazonul de incepatori. Cum ziceam, dreapta la Runcu si, scuipand in san, cheile Sohodolului. Eu scuipam in san ca am fost anul trecut singur si era cam noroi, restu' nu stiu de ce scuipau si nu stiu daca in san, sau daca tot in sanul meu. Acolo a fost de corhanit sensibil, nu gluma. Bine, in masura bunului simt. Am razbit. Dupa coborare, pe o portiune dreapta, si plina de balti dintr-un capat intr-altul al drumului, mie mi-a incoltit o idee in cap. Nici n-a fost greu, avand in vedere ca nu prea am mai avut idei in ultima vreme. Ii vedeam, ultimul fiind, pe baieti cum fac slalom printre balti si ma gandeam dezgustat cum corhaneala riste sa se transforme in motociclism. Pe Radu l-am crutat, ca e mic si are costumul nou. In schimb pe Aliiiin... Am luat o balta d-aia cu acceleratia "la fund" tocmai cand el o ocolea majestuos. Dupa ce a reusit sa opreasca pe drum, cu ochelarii prin care nu mai vedea nimic, am zis: Alin, daca tot mergi neatent si te-ai murdarit, mai treci si tu de trei ori sa facem o poza? A urmat Radu, iar eu, cand mi-a venit randul, i-am refuzat. Si gata. Am ajuns acasa pe bezna, la sfanta fasole cu Alexandrion. Am dormit bustean, scuze daca ma repet. ----------------------------------------------------------- @ Spirit Honda: mama Silvia e bine. Se bucura de fiecare data cand ii calca cineva pragul. @ scabron: Nu numai ca n-am rezolvat-o, dar am mai primit si alte bonusuri, cum ar fi etrierul din fata care are un joc pe care nu-l pricep. Doyle imbatraneste, dar nu se preda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Tare interesant arata! Ați fost norocosi sa prindeti asemenea peisaje , ca bonus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Cum boala să se predea!!! E tânăr, verde (alb cu picățele) și ferice (vorba poetanului)! Salutare și bine ai revenit cu povești ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Tare interesant arata! Ați fost norocosi sa prindeti asemenea peisaje , ca bonus! Au fost Nor(oc)osi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 bai tata ce poze de revista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Nu pot sa zic decat ca am asteptat ceva de la ultimul post de pe www.mongolia.ro... Superbe fotografiile...talentul se vede clar la oricare imagine, iar Canon'ul 5D il pune si mai mult in valoare. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Misto tare pozele! Mie din toate foto imi place baiatul cu AT.. Serios, superbe poze!! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Septembrie 16, 2010 Autor Share Postat Septembrie 16, 2010 Dimineata, plecarea fiind stabilita pe la 9, dupa fusul orar al Petrilei, am purces la 11. Spre capitala, pe carari ocolite. Obarsia Lotrului, stanga spre Sebes, apoi dreapta spre habar n-am unde, dar am iesit pe undeva pe langa Avrig. Apoi, ca s-a n-o mai lungim, dreapta pe Transfagarasan, si pe la vreo ora 21 intram si noi pe A1 spre Bucuresti. Ne-a luat 12 ore sa facem patru sute si ceva de kilometri. No, cam asta fu. Lejer, de vara spre toamna. Etapa de corhaneala s-a soldat cu brio. Trio brio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Ptiu, drace... eram acolo... pe parbriz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Ce mai corhaneala, asa mai zic si eu! Ma bucur sa-l vad pe Doyle carand povestile dupa el si acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Mah piÂşărcoÂşilor Super pozele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 frast...de cand umblu prin padurile tarisoarei nu am vazut vreodata "afis" cu "Atentie!Se corhaneste!" ...ce misto...de fapt, ce blana!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Foarte tare..Mi-a placut, mai Mihai, cum i-ai facut cu balta aia A si margareta aia, tare rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 frast...de cand umblu prin padurile tarisoarei nu am vazut vreodata "afis" cu "Atentie!Se corhaneste!" ...ce misto...de fapt, ce blana!! Eu am vazut cu "Parchet in lucru" Oare cine vine cu denumirile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate