The Mentalist Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Bravo Vio tata, de de-astea te tii, am fost si io mai inainte da n-am niste poze asa de profi! Felicitari! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Foarte misto pozele. Cum ati transportat/protejat aparatele foto si obiectivele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 (editat) Foarte misto pozele. Cum ati transportat/protejat aparatele foto si obiectivele ? Multumim. Eu mi-am transportat instrumentele confortabil linstalate in tankbag, invelite in tot felul de carpe si tricouri. Consider ca e partea cea mai ferita in caz de Doamne-fereste ceva. Iar Semaca, intr-una din gentile laterale, e drept, cam neinspirat aleasa, adica cea din dreapta, adica cea din partea pe care a cazut motocicleta cand a sunat ceasul. Dar probabil tocmai din pricina faptului ca (la fel cum spuneam mai sus) aterizarea a fost intr-o mocirla, daune au fost in numar de zero. In majoritatea cazurilor, adica la drumurile scurte, transport jucariile in geanta din spate. Cand mi-a venit si mie randul sa cad, tot asa le aveam, in spate, in rucsac. Iar atunci m-am dat ceva peste cap pe asfalt si... tot nimic, toata geanta zgariata/murdara dar aparatul nimic. Editat August 23, 2006 de bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 cele mai frumoase poze, felicitari si cand o fi nasol asha sa fie ca-n poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Ptiii, bravo mah! Si pentru poze, si pentru tura. Dar mai ales pentru poze! Bravos! Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 si eu am ajuns sanatos acasa, desi eu m-am intors de langa fagaras singur pentru ca nu am putut ramane peste noapte. ma bucur ca drumul nu a cotit niciodata mai repede decat am facut-o eu si cu poponeata tabacit bine am revenit acasa fara nici o oprire (in afara de un semafor in brasov nu am atins cu talpa pamantul). numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m@ster Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Bestialeeee povestirile si pozele... se vede ca ati pus-o de-o distractie pe cinste! Bafta si la mai mare! CIao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 nota 10 pentru toate posturile celor ce shi-au relatat excursia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Superbe poze, texte pe masura. Sper sa ajung [si] anul acesta, de 3 ani tot fac transfagarasanu si aparent nu m-am saturat. Noutatea vine anul acesta in faptul ca l-as face motorizat. PS - in legatura cu gunoaiele, tocmai vin de pe Jepi [traseu deloc la indemana oricarui "pantofar"] profund mahnit de cantitatea mare de mizerie intalnita pe traseu. Consider asta semnul maxim al depravarii si nesimtirii, sincer, nu m-as fi asteptat la niste oameni care depun un asemenea efort de a urca pe munte sa fie in stare sa lase in urma cutii de aluminiu, sticle de plastic si ambalaje pe care le pot lua cu ei fara nici un problema. "Inteleg" gunoiul din oras, de pe marginea drumului [locuri facile], dar chiar pe Jepi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 26, 2006 Admin Share Postat August 26, 2006 Multumim. Eu mi-am transportat instrumentele confortabil linstalate in tankbag, invelite in tot felul de carpe si tricouri. Consider ca e partea cea mai ferita in caz de Doamne-fereste ceva. Iar Semaca, intr-una din gentile laterale, e drept, cam neinspirat aleasa, adica cea din dreapta, adica cea din partea pe care a cazut motocicleta cand a sunat ceasul. Dar probabil tocmai din pricina faptului ca (la fel cum spuneam mai sus) aterizarea a fost intr-o mocirla, daune au fost in numar de zero. In majoritatea cazurilor, adica la drumurile scurte, transport jucariile in geanta din spate. Cand mi-a venit si mie randul sa cad, tot asa le aveam, in spate, in rucsac. Iar atunci m-am dat ceva peste cap pe asfalt si... tot nimic, toata geanta zgariata/murdara dar aparatul nimic. La Red Bull Romaniacs am povestit un pic cu Herwig Peuker - unul dintre fotografii oficiali de la KTM. E la randul lui motociclist si a mers pe acelasi traseu cu concurentii. El foloseste un backpack cu intaritura de aluminiu, cu diverse posibilitati de modulare. A povestiti cum a cazut in rau cu motorul si a aruncat geanta pe mal - fara daune la scule (Canon EOS 1Ds Mark II + obiective ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Iar ma dati in boala cu pozele astea. Nu puteati da un semn sa venim si noi, kitrelor ? Huo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Iar ma dati in boala cu pozele astea. Nu puteati da un semn sa venim si noi, kitrelor ? Huo A fost foarte din scurt tati, Bizoo_n voia la vulcanii noroiosi vineri seara, io i-am zis ca vulcanii namolosi is cam plictisitori si ne-am distra mai bine pe Transfagarasan. Asa a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Da nenea, mi-am dat seama. Dar deh, pizma asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Intre 22 si 27 august am dat si noi o tura prin zona. Las pozele sa vorbeasca... PS Domnu' Bizoo, ar putea sa-ti fie cam jena ca nu-ti bagi rudele in seama. Curcanu' e f. suparat. Te rog sa nu se mai repete, da ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 Intre 22 si 27 august am dat si noi o tura prin zona. PS Domnu' Bizoo, ar putea sa-ti fie cam jena ca nu-ti bagi rudele in seama. Curcanu' e f. suparat. Te rog sa nu se mai repete, da ?! Oooooff... pai acuma scuza tot aia e, cum spunea Semaca mai sus... A fost foarte din scurt tati, Bizoo_n voia la vulcanii noroiosi vineri seara, io i-am zis ca vulcanii namolosi is cam plictisitori si ne-am distra mai bine pe Transfagarasan. Asa a fost. Da' ce? Doyle n-ar fi si el suparat? Ce, Curcanu il baga in seama? Nu prea. Sau sa inteleg ca se domnishoreste si plays "hard to get"? Pai vezi? P.S. Ce Doamne-iarta-ma e sarma aia intre spitze? Din fotografii bag seama ca v-ati cam distrat, ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 (editat) Sarma aia e o sarma de 2 mm fi si de aprox 20 m lungime care se bagase intre lant si foaie si s-a infasurat vreo 3 m pe "butuc", pana s-a blocat roata si am aterizat pe islazul comunal. Cica tiganii mai pierd cate ceva din carute, la ciordeala. Distractia a fost maxima, mai ales pe portiunea Poiana Sibiului - Obarsia Lotrului (unde am ajuns pe la 23.00 si in 5 min a inceput ploaia de noapte) cand am facut vreo 70 km in 4 ore, pe un "drum" de camioane caratoare de lemne si mai sus, de care cu boi (cred). Horror !!! Dar acasa, totul s-a transformat intr-o amintire...tare de tot, frate. 0723.505.666 e tel. meu. Oricum tre' sa vb. Editat Septembrie 1, 2006 de Kuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Transfagarasanu' e superb chiar daca nu faci nici o poza. Doamne ajuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Superbe fotografii! Aveti scule, nu gluma! L-as vota topicul anului la categoria "Imagini din calatoriile pe 2 roti". Chiar m-ati impresionat. Imi vine sa ma duc sa imi scot motocicleta din garaj si sa plec pe Transfagarasan. Pacat ca e iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 (editat) da, deci topicurile astea ar trebui sterse pe perioada iernii, sau cat e transfagarasanul inchis! excita lumea! bai, ce culori, ce unghiuri la pozele astea!! super tare frate! Ps: voi ati editat pozele alea in vreun fel? sau alea sunt culorile initiale? m-ati spart, ce poze ati facut, frate! Editat Ianuarie 11, 2007 de HONDANEGRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 ...frumoase poze!!... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 de ce strici topicul omului? Are niste poze sooper. Nu oricine apasa pe buton, poate sa spuna ca face poze. Fara suparare, dar ale tale sunt zero, lipsite de viata, de culoare... de tot. nu sint incadrate, nu au perspective, nimic. pacat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 (editat) de ce strici topicul omului? Are niste poze sooper. Nu oricine apasa pe buton, poate sa spuna ca face poze. Fara suparare, dar ale tale sunt zero, lipsite de viata, de culoare... de tot. nu sint incadrate, nu au perspective, nimic. pacat!!! Cand oi fi si tu in stare sa faci niste poze calitativ macar pe jumatatea "nulitatii" celor postate mai sus, atunci sa postezi calificative despre ale altora ....pana atunci, eu zic sa stai in banca ta...sau ma insel eu si ai ceva de aratat lumii??... Numai bine... Editat Ianuarie 16, 2007 de tashulina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Ha,ha,ha!!!! Ce coincidenta!!! Am fost si eu, pe acelasi traseu, tot in acest week-end, dar am plecat de vineri. Cu permisiunea voastra, atasez si eu o poza. bea imi cer scuze ca am sarit calul si am pus 3 poze. Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc, dar cred ca nu stii la ce dimensiuni se ridica muntii de gunoaie.Mai ales in zonele in care se campeaza.Am ramas socaza si dezamagita sa constat ca romanii s-au schimbat din rau in MAI RAU.Nu vad cam ce saci te-ar putea ajuta, mai degraba niste remorci, poate si niste zile de concediu pe care sa le folosesti pentru acest nobil scop. bea ce bine aratati la virsta dvs, va apropiati de 60? gunoaiele ca gunoaiele,padurile se taie haotic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 (editat) Cand oi fi si tu in stare sa faci niste poze calitativ macar pe jumatatea "nulitatii" celor postate mai sus, atunci sa postezi calificative despre ale altora ....pana atunci, eu zic sa stai in banca ta...sau ma insel eu si ai ceva de aratat lumii??... Numai bine... Nu vreau sa arat nimic nimanui, nici macar tie... daca faceam asemenea poze nu numai ca nu le aratam nimanui ci nici nu le pastram. unu la mana! 2 - nu stiu ce te bagi tu ca musca.... 3 - daca vrea sa-si expuna pozele alea de amator, s-o faca intr-un topic separat, nu aiurea-n tramvai. N-a vorbit nimeni cu tine si tine-te bine acolo in spate unde stai ca faci balans in curbe. Editat Ianuarie 16, 2007 de moroiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Nu vreau sa arat nimic nimanui, nici macar tie... daca faceam asemenea poze nu numai ca nu le aratam nimanui ci nici nu le pastram. unu la mana! 2 - nu stiu ce te bagi tu ca musca.... 3 - daca vrea sa-si expuna pozele alea de amator, s-o faca intr-un topic separat, nu aiurea-n tramvai. N-a vorbit nimeni cu tine si tine-te bine acolo in spate unde stai ca faci balans in curbe. Hahaha!!! Absolut tipic pt un mascul frustrat Cand nu stie sa vina cu argumente incearca in disperare sa jigneasca...nu-mi duce tu grija de cum ma tin eu pe motor ca s-ar putea sa primesti fum in nas...de la esapament .Gata, cu tine am terminat, nu meriti mai multa osteneala Si acum on-topic: n-ar fi mai frumos daca lumea care intra pe un astfel de topic ar si posta ceva poze in loc sa-si verse "tensiunile" acumulate de atat stat in casa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate