Marlboro Man Postat Marți la 07:23 Share Postat Marți la 07:23 (editat) Salut, mă poate ajuta cineva să îmi împrumute o trusă de imbusuri imperiale? Adică în inch? Vreau să instalez niște proiectoare pe un HD și trebuie dată jos masca față pentru a face conexiune cablurilor, iar la dealerul oficial au zis ca “nu se pot monta”. multumesc PS: Bucuresti Editat Marți la 07:24 de Marlboro Man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Marți la 08:43 Share Postat Marți la 08:43 1 oră în urmă, Marlboro Man a spus: Salut, mă poate ajuta cineva să îmi împrumute o trusă de imbusuri imperiale? Adică în inch? Vreau să instalez niște proiectoare pe un HD și trebuie dată jos masca față pentru a face conexiune cablurilor, iar la dealerul oficial au zis ca “nu se pot monta”. multumesc PS: Bucuresti Am eu una , acuma sa imi si amintesc pe unde este . Am lucrat la niste masinarii US si mi-am cumparat una mixta. Dar daca tot ai o moto cu astfel de suruburi, poate "se merita" sa ai o trusa, mai ales ca nu costa o avere: https://www.sculedemana.ro/produs/set-30-chei-imbus-hexagon-tip-l-metric-inch/ M-am uitat si pe la hala nu este O caut diseara prin garaj si iti dau de veste daca o gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Marți la 10:52 Share Postat Marți la 10:52 Acum 3 ore, Marlboro Man a spus: Salut, mă poate ajuta cineva să îmi împrumute o trusă de imbusuri imperiale? Adică în inch? Vreau să instalez niște proiectoare pe un HD și trebuie dată jos masca față pentru a face conexiune cablurilor, iar la dealerul oficial au zis ca “nu se pot monta”. multumesc PS: Bucuresti Am eu una, se afla in Ilfov, comuna Branesti. Daca vrei treci sa o iei... Dar se gasesc si de cumparat si nu sunt foarte scumpe, cred ca mai mult dai pe drum decat costa una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Marți la 14:40 Share Postat Marți la 14:40 Apropos de scule, am facut niste probe cu turbojetul, iar rezultatele sunt peste asteptari. Poze nu mai am, dar ca sa-mi usurez munca, mi-am comandat de pe vevor o perie rotativa, a fost vreo 210 lei, lance lunga, din metal, transport moca, a venit prin gls. Asta e jucaria, prea misto, teava rotativa e metalica, totul pare contruit chiar ok. https://eur.vevor.com/pressure-washer-surface-cleaner-c_11610/vevor-15-pressure-washer-surface-cleaner-4-wheels-3000-max-psi-plastic-black-p_010592263546 Lancea mea are cca 80 cm, cea care a venit la perie inca minim 80, deci nu trebuie stat cocosat la utilizare. Cand se mai incalzeste, o pun la treaba, betonul are nevoie de un pic de atentie. Stiu ca existau si mai ieftine, dar conectorul de presiune e metalic si prin tara erau unele foarte scumpe, iar ceva similar am gasit la 480 lei plus transport pe emag. Nerentabil. Acum problema e alta, caut o lance de spumare, am gasit modelul asta, dar nu imi dau seama daca ar fi ok, mi-ar prinde bine o parere a cuiva care foloseste. https://www.aliexpress.com/item/1005008693212599.html?spm=a2g0o.productlist.main.55.7075JMcYJMcYzy&algo_pvid=68db8540-b136-456e-91df-1a458ad1bff1&algo_exp_id=68db8540-b136-456e-91df-1a458ad1bff1-27&pdp_ext_f={"order"%3A"3"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!RON!99.59!29.88!!!157.63!47.29!%40211b813b17441230843218958e3da8!12000046270054622!sea!RO!0!ABX&curPageLogUid=vJCv3OtaZvJX&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Am mai dat comanda si de un varf rotativ, metalic, n-am link la indemana, sper sa fie ok, e tot cu conector metalic, de tip quick-release. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlboro Man Postat Marți la 17:57 Share Postat Marți la 17:57 9 hours ago, Silver Arrow said: Am eu una , acuma sa imi si amintesc pe unde este . Am lucrat la niste masinarii US si mi-am cumparat una mixta. Dar daca tot ai o moto cu astfel de suruburi, poate "se merita" sa ai o trusa, mai ales ca nu costa o avere: https://www.sculedemana.ro/produs/set-30-chei-imbus-hexagon-tip-l-metric-inch/ M-am uitat si pe la hala nu este O caut diseara prin garaj si iti dau de veste daca o gasesc Multumesc 7 hours ago, banditbiker82 said: Am eu una, se afla in Ilfov, comuna Branesti. Daca vrei treci sa o iei... Dar se gasesc si de cumparat si nu sunt foarte scumpe, cred ca mai mult dai pe drum decat costa una. Daca e frumos in weekend poate trec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Miercuri la 07:55 Share Postat Miercuri la 07:55 se adauga de azi in trusa de scule cleste de dezizolat, util pt cand lucrezi in doze si cu taietor de cablu pana la 2.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Am avut noroc,de un compresor micuț,100 lei,piața din Lovrin.Are decât ceasurile sparte,restu e boboc.Urca la 8 bar,se opreste.E la 220 V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate