Sari la conținut

Scule de calitate - de unde le cumparam?

mavetz

Postări Recomandate

Salut,

mă poate ajuta cineva să îmi împrumute o trusă de imbusuri imperiale? Adică în inch? 

Vreau să instalez niște proiectoare pe un HD și trebuie dată jos masca față pentru a face conexiune cablurilor, iar la dealerul oficial au zis ca “nu se pot monta”. 

multumesc

PS: Bucuresti

Editat de Marlboro Man
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

1 oră în urmă, Marlboro Man a spus:

Salut,

mă poate ajuta cineva să îmi împrumute o trusă de imbusuri imperiale? Adică în inch? 

Vreau să instalez niște proiectoare pe un HD și trebuie dată jos masca față pentru a face conexiune cablurilor, iar la dealerul oficial au zis ca “nu se pot monta”. 

multumesc

Am eu una , acuma sa imi si amintesc pe unde este 🤣.

Am lucrat la niste masinarii US si mi-am cumparat una mixta.

Dar daca tot ai o moto cu astfel de suruburi, poate "se merita" sa ai o trusa, mai ales ca nu costa o avere:

https://www.sculedemana.ro/produs/set-30-chei-imbus-hexagon-tip-l-metric-inch/

M-am uitat si pe la hala nu este 😔

O caut diseara prin garaj si iti dau de veste daca o gasesc

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Marlboro Man a spus:

Salut,

multumesc

Am eu una, se afla in Ilfov, comuna Branesti. Daca vrei treci sa o iei... Dar se gasesc si de cumparat si nu sunt foarte scumpe, cred ca mai mult dai pe drum decat costa una.

Link spre comentariu

Apropos de scule, am facut niste probe cu turbojetul, iar rezultatele sunt peste asteptari. Poze nu mai am, dar ca sa-mi usurez munca, mi-am comandat de pe vevor o perie rotativa, a fost vreo 210 lei, lance lunga, din metal, transport moca, a venit prin gls. Asta e jucaria, prea misto, teava rotativa e metalica, totul pare contruit chiar ok. https://eur.vevor.com/pressure-washer-surface-cleaner-c_11610/vevor-15-pressure-washer-surface-cleaner-4-wheels-3000-max-psi-plastic-black-p_010592263546

Lancea mea are cca 80 cm, cea care a venit la perie inca minim 80, deci nu trebuie stat cocosat la utilizare. Cand se mai incalzeste, o pun la treaba, betonul are nevoie de un pic de atentie. Stiu ca existau si mai ieftine, dar conectorul de presiune e metalic si prin tara erau unele foarte scumpe, iar ceva similar am gasit la 480 lei plus transport pe emag. Nerentabil.

Acum problema e alta, caut o lance de spumare, am gasit modelul asta, dar nu imi dau seama daca ar fi ok, mi-ar prinde bine o parere a cuiva care foloseste. https://www.aliexpress.com/item/1005008693212599.html?spm=a2g0o.productlist.main.55.7075JMcYJMcYzy&algo_pvid=68db8540-b136-456e-91df-1a458ad1bff1&algo_exp_id=68db8540-b136-456e-91df-1a458ad1bff1-27&pdp_ext_f={"order"%3A"3"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!RON!99.59!29.88!!!157.63!47.29!%40211b813b17441230843218958e3da8!12000046270054622!sea!RO!0!ABX&curPageLogUid=vJCv3OtaZvJX&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

Am mai dat comanda si de un varf rotativ, metalic, n-am link la indemana, sper sa fie ok, e tot cu conector metalic, de tip quick-release.

Link spre comentariu

9 hours ago, Silver Arrow said:

Am eu una , acuma sa imi si amintesc pe unde este 🤣.

Am lucrat la niste masinarii US si mi-am cumparat una mixta.

Dar daca tot ai o moto cu astfel de suruburi, poate "se merita" sa ai o trusa, mai ales ca nu costa o avere:

https://www.sculedemana.ro/produs/set-30-chei-imbus-hexagon-tip-l-metric-inch/

M-am uitat si pe la hala nu este 😔

O caut diseara prin garaj si iti dau de veste daca o gasesc

Multumesc

7 hours ago, banditbiker82 said:

Am eu una, se afla in Ilfov, comuna Branesti. Daca vrei treci sa o iei... Dar se gasesc si de cumparat si nu sunt foarte scumpe, cred ca mai mult dai pe drum decat costa una.

Daca e frumos in weekend poate trec 😁

Link spre comentariu