Ruginel Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 17 minute, Cavaleru a spus: mda, de multe ori e bine nici sa nu ii mai umblii la frane cand le vezi in halul asta ca impingand pistonasele inauntru risti sa ramana unu blocat, sa nu mai franeze cotetzul cum trebuie si apoi tot tu pierzi timp. Nu prea am mai avut situatii cu solicitari pe placute dar o sa stiu ce sa fac pe viitor. La furca de exemplu le pun din start cuzinetii in oferta si ii schimb daca e cazul in 90% din cazuri trebuie. Dar am avut si caz in care am zis ca nu trebuie si dupa cateva zile a inceput sa curga iar furca si uite asa am mai muncit odata la furca pe moca si clientul a platit un set de semeringuri noi.. tourmax am folosit cu succes pt reparatii etriere, pompe etc. Problema in cazul meu a fost alta. A venit clientul cu placutele uzate de muscau din disc, erau metal pe metal. Ce faci in cazul ala? :)))) Eu am curatat pistonasele, au iesit decent si le-am bagat inauntru pentru ca placutele noi sa incapa. I-am zis care sunt problemele, a zis ca va remedia pe viitor. :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate