Kassu Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Pai asta spune producătorul că face. Că da gauri in beton cu burghiu de max 16 mm. Nu o iau sa dau gauri cu burghie de 20 și 22 , dar macar 5-16 SDS Plus sa ducă. Pe yt sunt destule review-uri la scula asta, unde oamenii chiar dau gauri in beton țeapăn cu 16 mm Vidia. Si nu o chinuie deloc. Din contra, rupe bine in beton. De aia am și luat-o, părerile sunt toate pozitive. Editat 4 ore în urmă de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 51 minute, Kassu a spus: Pai asta spune producătorul că face. Că da gauri in beton cu burghiu de max 16 mm. Nu o iau sa dau gauri cu burghie de 20 și 22 , dar macar 5-16 SDS Plus sa ducă. Pe yt sunt destule review-uri la scula asta, unde oamenii chiar dau gauri in beton țeapăn cu 16 mm Vidia. Si nu o chinuie deloc. Din contra, rupe bine in beton. De aia am și luat-o, părerile sunt toate pozitive. dc nu ti-ai luat un rotopercutor pe acumulator... producatorii zic multe fac sculelor, si astia care testeaza faca asta odata de doua ori... sa iei o scula gandita pentru ceva si sa faci altceva in mod regulat cu ea mi se pare o risipa de resurse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, Kassu a spus: Am rotopercutor de la Bosch. Profesional. E beton. Dar am luat asta pe acumulator pentru lucrări prin curte, in zone fara curent. Mă gândesc că nu duce burghie mari la beton. Sper că măcar un 16 mm sa ducă... Incearca si vezi ce se intampla. Daca dai gaura incet, fara sa te apesi in bormasina, poate merge si cu diametre mai mari.... Sau ii scrii iepurasului sa iti aduca o bormasina cu accu cu percutie, prindere SDS. E vreo 6-800 lei, fara accu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Se poate da înapoi în timp de 30 zile parca daca nu e capabilă, deși mă îndoiesc. O testez și vad ce și cum. Sper să facă față la ce am in plan să o folosesc. Acum 1 oră, Cavaleru a spus: dc nu ti-ai luat un rotopercutor pe acumulator... producatorii zic multe fac sculelor, si astia care testeaza faca asta odata de doua ori... sa iei o scula gandita pentru ceva si sa faci altceva in mod regulat cu ea mi se pare o risipa de resurse Rotopercutor pe accu, ala e in alta liga ... Inclusiv ca preț. Nu mi-ar fi fost atât de util. Cu mașina asta poți face mai multe operațiuni, e ușoară și destul de mica. Percuția e bonus. Nu a fost un must... Știu cum e cu review-urile pe yt. Majoritatea sunt plătiți sa facă reclama. Nu pun baza pe ei, dar urmăresc mai multe opinii. Unii mai zic și de rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate