G B V Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Eu folosesc o trusa magnusson cumparata din Franta cu vreo 80 epuroi acum 5 ani , iar singura piesa care a cedat (dar l-am reparat) a fost si singura piesa data imprumut , adica cliketul mic cu tubulara de 13. Trusa este nelipsita din portbagajul masinii asa ca o folosesc si acasa si pe la munca . nu stiu ce truse au la Bricostore dar a mea seamana cam cu cea din poza . concluzie dupa atta timp ; si-a meritat banii cu prisosinta . Ceva asemanator are si la bricostore. T-ul l-ai muncit cu adevarat,cum ar fi,sa desfaci un surub de la capul de planetara? Momentan am pus ochii pe un yato yt-3884,dar nu sunt hotarat. Multumesc pentru raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Ceva asemanator are si la bricostore. T-ul l-ai muncit cu adevarat,cum ar fi,sa desfaci un surub de la capul de planetara? Momentan am pus ochii pe un yato yt-3884,dar nu sunt hotarat. Multumesc pentru raspuns am lucrat de cateva ori la reparatiile si intretinerea unui excavator si da ... am schimbat rulmentii fata la opela astra .nu vreau sa laud trusa mai mult decat este cazul dar eu mi-am facut treaba cu ea si-s foarte multumit . Dar din experienta pot spune ca orice scula are o viata si depinde de cele mai multe ori daca lucrezi cu scule potrivite pentru lucrarea respectiva sau lucrezi ca un 'ghiolban' cu teu' si teava de 2 metri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 am lucrat de cateva ori la reparatiile si intretinerea unui excavator si da ... am schimbat rulmentii fata la opela astra .nu vreau sa laud trusa mai mult decat este cazul dar eu mi-am facut treaba cu ea si-s foarte multumit . Dar din experienta pot spune ca orice scula are o viata si depinde de cele mai multe ori daca lucrezi cu scule potrivite pentru lucrarea respectiva sau lucrezi ca un 'ghiolban' cu teu' si teava de 2 metri Mersi inca o data pentru raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 nu e nevoie de scule destinate utilizarii profesionale pentru a avea totusi scule de calitate. Am o trusa mica rothewald cu care am scos suruburi deformate radial (da, suruburi care aratau ca un "S" ) - prinderile coditei mele de la bmw dupa accident. A rezistat perfect torxul si a rezistat si cliketul de care am tras cu simt de raspundere. Capul surubului prezinta urme de curgere acolo unde a actionat torxul. Surub 10-10 Rothewald e din aia de la Kronau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 IUS-MOB ( noua alianta ) - scule garantate pe viata cu 3 calitati : ieftin, mult si bun! ( bineinteles daca le iei di tirg) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Rothewald e din aia de la Kronau? de la louis luata prin kronau. aia mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 IUS-MOB ( noua alianta ) - scule garantate pe viata cu 3 calitati : ieftin, mult si bun! ( bineinteles daca le iei di tirg) se vand in targ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 se vand in targ ? Cauta si vei gasi . daca faci targul o luna de zile , sambata la Valea Cascadelor si duminica in Vitan ,aduni o trusa profesionala de sta mita-n coada . Eu asa am strins ce mi-a placut si am IUS-uri ,Beta , Gedore si Facom . Mai m-am lipit eu si de Unior si de USAG si de Matador dar nu truse complete . Acum trebuie sa ies iar la ,,vanatoare " deoarece am nepoti ,,mari mecanici" si cativa ,,prieteni buni". La ultimul inventar facut la fiare, imi venea sa musc lumea pe strada de nervi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 nu spune nimeni cat costa o scula foarte buna? asa ca informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 (editat) nu spune nimeni cat costa o scula foarte buna? asa ca informatie. Noi sunt scumpe . La targ , ca la targ , te tiganesti pana o nimeresti . De pilda o trusa de tubulare Beta 1/2 completa e cca 155 euro ( citesti cataloagele firmelor vizate ) , daca chicesti una cu 250 -300 ,completa si in stare buna , o arzi nu stai la glume . Bine, eu am dat un exemplu tembel, ca asa fac eu ( numa un tembel face ca mine ca vrea scule nu jucarii ) , dar informativ ..... Editat Iunie 21, 2015 de mos bear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 ... din targ pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 cat ai dat pe el si ce consum de aer are ? eu tocmai am luat un rowi cu 3/8 care se lauda cu 115l/min si 6 atmosfere. il testezcand ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 cat ai dat pe el si ce consum de aer are ? eu tocmai am luat un rowi cu 3/8 care se lauda cu 115l/min si 6 atmosfere. il testezcand ajung acasa ce-i rowi? ciocanul pneumatic e cu patrat de 1/2, cred ca e cel mai mic produs, in documentatie scrie consum .. 127 l/m, dar asta e la 6.3 bari, adica x6 L supti de compresor, oricum nu conteaza ca nu-l folosesti non-stop. 1100nm pe desfacere... in 2 sec desface sau rupe cam orice surub.... 116E fara tva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 scule nemtesti ieftinache http://www.rowi.de/ - nu scrie nicaieri nimic de china pe ele e problema cuplul foarte mare.... tocmai pentru ca la moto ai sanse sa rupi suruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 e problema cuplul foarte mare.... tocmai pentru ca la moto ai sanse sa rupi suruburi pai la cuplu mic folosesti scule de mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 nu chiar, la pistoalele astea pneumatice efectul de bataie e de mare ajutor, pe langa cuplul brut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 (editat) ... din targ pe dreapta Buna scula , destul de ,,bagacioasa" in locuri stramte. Cate trepte are ? Ce cuplu maxim? Patratul 1/2 sau 3/8? Editat Iunie 23, 2015 de mos bear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Cauta si vei gasi . daca faci targul o luna de zile , sambata la Valea Cascadelor si duminica in Vitan ,aduni o trusa profesionala de sta mita-n coada . Locurile astea de colorati vanzand furaciuni ar trebui lichidate a la Vlad Tepes. Mai bien pandesti o promotie onesta pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Locurile astea de colorati vanzand furaciuni ar trebui lichidate a la Vlad Tepes. Mai bien pandesti o promotie onesta pe ebay. Nu sunt numa ciorditori si cafenii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 nu chiar, la pistoalele astea pneumatice efectul de bataie e de mare ajutor, pe langa cuplul brut o sa-ti dai repede seama ca efectul de bataie e fix pix daca scula nu are cuplul necesar, Buna scula , destul de ,,bagacioasa" in locuri stramte. Cate trepte are ? Ce cuplu maxim? Patratul 1/2 sau 3/8? destul de bagacioasa? eu n-am gasit alta mai mica, patrat de 1/2 , 1100nm pe desfacere, 3 trepte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 nu e, mai ales la suruuburi ruginite / intepenite (de aia e bine sa folosesti scula pneumatica in loc de ranga). Vedem cand folosesc pistolul prima data. Momentan e in portbagaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 nu e, mai ales la suruuburi ruginite / intepenite (de aia e bine sa folosesti scula pneumatica in loc de ranga). Vedem cand folosesc pistolul prima data. Momentan e in portbagaj. probabil ca tu stii mai bine , eu n-am decat vre-o 10 ani de experienta in industrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 nu mai iau nimic de la nemernicii aia din "targ pe dreapta " pe langa o gramada de chestii contrafacute au si preturi duble fata de magazin. o tavita magnetica care e 30 ron la yato pe site la ei e 50. tavita mica pe site la yato e 15 lei in targ 35. sina pentru chei tubulare 1/2 30lei in targ 11lei in magazin . si astea sunt doar niste exemple marunte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 nu mai iau nimic de la nemernicii aia din "targ pe dreapta " pe langa o gramada de chestii contrafacute au si preturi duble fata de magazin. o tavita magnetica care e 30 ron la yato pe site la ei e 50. tavita mica pe site la yato e 15 lei in targ 35. sina pentru chei tubulare 1/2 30lei in targ 11lei in magazin . si astea sunt doar niste exemple marunte Eu am luar tavita magnetica de la Kaufland cu 12lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 targul a devenit o groapa de gunoi scumpa... si daca te duci in weekend, e si mai scumpa. chiar si la vechituri au aia niste preturi de-ti pica fata... pt ca "vintage" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate