Doru1900 Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 nu spune nimeni cat costa o scula foarte buna? asa ca informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 (editat) nu spune nimeni cat costa o scula foarte buna? asa ca informatie. Noi sunt scumpe . La targ , ca la targ , te tiganesti pana o nimeresti . De pilda o trusa de tubulare Beta 1/2 completa e cca 155 euro ( citesti cataloagele firmelor vizate ) , daca chicesti una cu 250 -300 ,completa si in stare buna , o arzi nu stai la glume . Bine, eu am dat un exemplu tembel, ca asa fac eu ( numa un tembel face ca mine ca vrea scule nu jucarii ) , dar informativ ..... Editat Iunie 21, 2015 de mos bear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 ... din targ pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 cat ai dat pe el si ce consum de aer are ? eu tocmai am luat un rowi cu 3/8 care se lauda cu 115l/min si 6 atmosfere. il testezcand ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 cat ai dat pe el si ce consum de aer are ? eu tocmai am luat un rowi cu 3/8 care se lauda cu 115l/min si 6 atmosfere. il testezcand ajung acasa ce-i rowi? ciocanul pneumatic e cu patrat de 1/2, cred ca e cel mai mic produs, in documentatie scrie consum .. 127 l/m, dar asta e la 6.3 bari, adica x6 L supti de compresor, oricum nu conteaza ca nu-l folosesti non-stop. 1100nm pe desfacere... in 2 sec desface sau rupe cam orice surub.... 116E fara tva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 scule nemtesti ieftinache http://www.rowi.de/ - nu scrie nicaieri nimic de china pe ele e problema cuplul foarte mare.... tocmai pentru ca la moto ai sanse sa rupi suruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 e problema cuplul foarte mare.... tocmai pentru ca la moto ai sanse sa rupi suruburi pai la cuplu mic folosesti scule de mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 nu chiar, la pistoalele astea pneumatice efectul de bataie e de mare ajutor, pe langa cuplul brut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 (editat) ... din targ pe dreapta Buna scula , destul de ,,bagacioasa" in locuri stramte. Cate trepte are ? Ce cuplu maxim? Patratul 1/2 sau 3/8? Editat Iunie 23, 2015 de mos bear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Cauta si vei gasi . daca faci targul o luna de zile , sambata la Valea Cascadelor si duminica in Vitan ,aduni o trusa profesionala de sta mita-n coada . Locurile astea de colorati vanzand furaciuni ar trebui lichidate a la Vlad Tepes. Mai bien pandesti o promotie onesta pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Locurile astea de colorati vanzand furaciuni ar trebui lichidate a la Vlad Tepes. Mai bien pandesti o promotie onesta pe ebay. Nu sunt numa ciorditori si cafenii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 nu chiar, la pistoalele astea pneumatice efectul de bataie e de mare ajutor, pe langa cuplul brut o sa-ti dai repede seama ca efectul de bataie e fix pix daca scula nu are cuplul necesar, Buna scula , destul de ,,bagacioasa" in locuri stramte. Cate trepte are ? Ce cuplu maxim? Patratul 1/2 sau 3/8? destul de bagacioasa? eu n-am gasit alta mai mica, patrat de 1/2 , 1100nm pe desfacere, 3 trepte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 nu e, mai ales la suruuburi ruginite / intepenite (de aia e bine sa folosesti scula pneumatica in loc de ranga). Vedem cand folosesc pistolul prima data. Momentan e in portbagaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 nu e, mai ales la suruuburi ruginite / intepenite (de aia e bine sa folosesti scula pneumatica in loc de ranga). Vedem cand folosesc pistolul prima data. Momentan e in portbagaj. probabil ca tu stii mai bine , eu n-am decat vre-o 10 ani de experienta in industrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 nu mai iau nimic de la nemernicii aia din "targ pe dreapta " pe langa o gramada de chestii contrafacute au si preturi duble fata de magazin. o tavita magnetica care e 30 ron la yato pe site la ei e 50. tavita mica pe site la yato e 15 lei in targ 35. sina pentru chei tubulare 1/2 30lei in targ 11lei in magazin . si astea sunt doar niste exemple marunte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 nu mai iau nimic de la nemernicii aia din "targ pe dreapta " pe langa o gramada de chestii contrafacute au si preturi duble fata de magazin. o tavita magnetica care e 30 ron la yato pe site la ei e 50. tavita mica pe site la yato e 15 lei in targ 35. sina pentru chei tubulare 1/2 30lei in targ 11lei in magazin . si astea sunt doar niste exemple marunte Eu am luar tavita magnetica de la Kaufland cu 12lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 targul a devenit o groapa de gunoi scumpa... si daca te duci in weekend, e si mai scumpa. chiar si la vechituri au aia niste preturi de-ti pica fata... pt ca "vintage" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 probabil ca tu stii mai bine , eu n-am decat vre-o 10 ani de experienta in industrie levier de roti de juma de metru (ala extensibil) - urcat cu piciorul pe el - la 90 kile inseamna 450Nm aproximativ. s-a indoit levierul .... pistol cu impact 250 Nm - s-a desfacut relativ lejer. Si alte exemple similare (piulite nedesfacute de 20 ani, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 La targ trebuie umblat mult sa gasesti scularaie la cate o baba , mos ori meserias pensionar ..... vanatoare lunga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Si eu ma duc din cand in cand la Valea Cascadelor si Vitan, mai gasesti cate o tubulara sau o fixa cum trebuie. Au fost si dati cand n-am gasit chiar nimic. Apropo de preturi, voia unul pe o autofiletanta stanley cu acumulator 900 ron. Am zambit si am plecat instant. Altul, pe un dremel de la black & decker 100, in conditiile in care n-avea niciun accesoriu. Ma tenta dar am vazut la o simpla cautare ca e 100 nou. Duminica, am luat dintr-un targ, din Buzau, de la un tigan, la 20 de lei, asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 (editat) Si eu ma duc din cand in cand la Valea Cascadelor si Vitan, mai gasesti cate o tubulara sau o fixa cum trebuie. Au fost si dati cand n-am gasit chiar nimic. Apropo de preturi, voia unul pe o autofiletanta stanley cu acumulator 900 ron. Am zambit si am plecat instant. Altul, pe un dremel de la black & decker 100, in conditiile in care n-avea niciun accesoriu. Ma tenta dar am vazut la o simpla cautare ca e 100 nou. Duminica, am luat dintr-un targ, din Buzau, de la un tigan, la 20 de lei, asta: Hmm... mi-a atras atentia ca ai zis de dremel Black & Decker (xerox Minolta ) la 100 de lei, ca ala e pret de dremel no-name Budget/Panzer si ce chinezarii generice or mai fi existind si singurul model pe care l-am gasit e asta: http://www.emag.ro/unealta-multifunctionala-rotativa-black-decker-90w-8000-27000-rpm-trusa-si-87-de-accesorii-rt650ka/pd/EYCTDBBBM/ Sigur nu te-ai uitat la pretul din State, pe Amazon la reducere (care deobicei n-are nici o legatura cu pretul de la noi)? Vad ca pe site-ul lor oficial sint doar astea http://www.blackanddecker.com/en-US/products/power-tools/portable-power-tools/specialty-tools/rtxtrade-3speed-rotary-tool/rtx-b http://www.blackanddecker.com/en-US/products/power-tools/portable-power-tools/specialty-tools/rtxtrade-3speed-rotary-tool/rtx-6 Care-s cam la acelari pret pe Amazon. Ca idee, am omorit o jucarie din asta Budget (80 de lei cu cutie si accesorii) dupa citiva ani de folosire, dupa ce am muncit-o vreo 15 minute cu cablul flexibil. Probabil fiind de calitate slaba, frecarea a fost prea mare pt. puterile lui. Dar parca mai ducea daca nu-i puneam cablul ala. Editat Iunie 26, 2015 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Pai pe Amazon e 30 de dolari nou. Nu dădeam 100 lei pe ceva folosit raportat la prețul de nou fie si din state. Adidași Nike! )) pamperși huggies etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 Salut, cine imi da si mie o idee cum fac rost de o presa de etrier pentru opelul meu la un pret decent. Daca franez mai mult se incalzesc placute\discuri si scartaie zeci de kilometri. Vreau sa incerc cu o presa sa imping putin pistonasele (e cu filet se impinge si roteste) poate se deblocheaza cursa pistonului, daca nu iau set de garnituri si pistonas si le reconditionez eu. Ca am fost la service si mi-au recomandat sa le schimb(etrierele) 2 x 350+ manopera, dar daca aveam banet nu stateam cu un opel. In fine, O trusa completa e peste 200 de lei, si cum nu fac o meserie din asta ma intereseaza doar o singura piesa + presa aferenta, poate fi si ceva hand made. http://www.okazii.ro/scule-echipamente-service/consumabile-service/set-prese-etrier-pentru-inlocuit-placute-de-frana-bgs-1127-a171121365?icid=CS7.P.VZ.04.15&ibid=pp_activ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 ia un cleste mare de sigurante (care se deschide cand il strangi), il incalzesti, indoi piciorusele si cu ala invarti pistonasul. oricum daca doar il impingi inapoi nu rezolvi nimic, trebuie sa-l desfaci si sa vezi daca pistonul e reutilizabil , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 la yato au trusa pt etriere la vreo 70 lei eo o folosesc de trei ani in regim de service de multe ori la etrierele spate nu reuseste reconditionarea in primul rand din cauza garniturilor de rahat si in al doilea rand melcul din interior este uzat deformat etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate