stefan45 Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 amintim pe acest forum ca pe data de 8,9si10 octombrie 2010, va fi intalnirea motoveteranilor cu ajutorul organizatorului nostru domnu Ivan pedala.Desi este ultima intalnire din acest an pot participa oricine doreste. Va asteptam in nr. cat mai mare. peisajul este super la fel si conditiile de cazare.va asteptam si sa aveti asfalt curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 (editat) Intrunire cu prezenta cat mai mare si distractie asemenea! Veneam cu placere dar pentru week-end-ul Ticleni nu ma incadrez din punct de vedere al timpului disponibil. Trimit la intrunirea de la Ticleni ,salutari moto-veteranilor din Romania si tuturor motociclistilor. Editat Octombrie 3, 2010 de Aran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 (editat) Cu aceasta ocazie fac invitatia celor din Bucuresti ( si nu numai) care au mobre spre enduro la un traseu ocolitor spre Ticleni... Buc, Pitesti, Rm Vilcea, Brezoi, Cabana Petrimanu+Lacul Petrimanu, Curmatura Oltetului, Cheile Oltetului, Polovraci,Ticleni Bucata fara asfalt, sau asfalt prost este cea cu buline...dar si partea cea mai frumoasa... Si chiar daca sintem doar doi, mergem, de unul singur nu m-as baga... Cristache. PS Sunt dispus sa alegem si alt traseu... Editat Octombrie 4, 2010 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 CLUBUL SENIORILOR MOTOCICLISMULUI ROMANESC Seniorii motociclismului romanesc, cei cu varsta peste 45 ani, fara nici un fel de alte conditii, sunt invitati sa participe la activitatile clubului seniorilor motociclismului romanesc. La intalnirea de la Ticleni vin un numar semnificativ de seniori ai motociclismului romanesc, ocazie de stabilire de catre acestia, in calitate de membri fondatori, a prevederilor care sa ne ghideze in activitate. Propun ca motto al seniorilor motociclismului romanesc: "Cresterea prestigiului motociclismului in societate" Ar trebui intocmit pana la sfarsitul anului un plan de intalniri si activitati pentru anul 2011, la care sa contribuim toti cu sugestii. Asteptam ca seniorii sa contribue la organizarea activitatii, astfel ca cei care nu au avut tangente cu pasiunea noastra, sa o imbratiseze. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 (editat) Supert tare! Încă un club care probabil se va destrăma după ceva timp, în urma discuțiilor furibunde dintre membrii, legate de conducere, bani, cine ce Âşi pe cine reprezintă, Âş.a.m.d. Sunt trei organizații despre care am citit până acum în subiectele deschise pe acest forum/site: AMR, ACMR, AMOVERO Âşi toate au probleme legate fie de bani, (de ce s'au dus Âşi pe ce s'au dus, i'am dat bani lui x-uleasca Âşi nu mi i'a mai dat înapoi) fie de reprezentare sau de "membership" (de ce ăla Âşi nu eu, de ce'i laie Âşi nu'i bălaie) etc. Înțeleg că la reuniunea organizată de AMOVERO, de la Ăicleni, se va detaÂşa una nouă, numită a "seniorilor" din cea veche, a "veteranilor". Tare treaba. Miros aici o chestie de orgoliu Âşi de funcție. Clasic Românesc! Up yours, babies! Editat Octombrie 5, 2010 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 A mea e mai mare. Sac!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZzEU Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 (editat) Vedeti sa nu patiti ca la Amovero, precizati daca cei 45 de ani de viata trebuiau traiti in Romania doar, si in ce zone geografice Ca sa nu aveti iar discutii. Editat Octombrie 5, 2010 de ZzEU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Concluzionand, la intalnirea de la Ticleni , cei prezenti se vor imparti in SENIORI (peste 45 de ani fara alte conditii) si restul de motociclisti mai mult sau mai putin veterani. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Adica ia nastere Aripa Batrina a Veteranilor (AMOVERO)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 (editat) . Editat Octombrie 5, 2010 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Vedeti sa nu patiti ca la Amovero, precizati daca cei 45 de ani de viata trebuiau traiti in Romania doar, si in ce zone geografice Ca sa nu aveti iar discutii. ÂŞi mai ales, nu uitați de trese Să fie clar de la început Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Mai am trei ani si intru in randul Seniorilor ...dar stai.... daca din astia 42 de ani pe care-i am ,o treime i-am dormit, se mai pune ca am 42 ? Sau am doar 28? Pot sa dau o declaratie scrisa ca am dormit cate-odata doar 3-4 ore pe noapte si deci am vreo 33 efectivi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Pai si daca declar pe proprie raspundere ca timp de 35 de ani cat am acum eu n-am dormit deloc, mergand pe principiul emis de Enduristul, se poate considera ca am varsta necesara intrarii in grupul seniorilor? .................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 CLUBUL SENIORILOR MOTOCICLISMULUI ROMANESC Seniorii motociclismului romanesc, cei cu varsta peste 45 ani, fara nici un fel de alte conditii, sunt invitati sa participe la activitatile clubului seniorilor motociclismului romanesc. Propun ca motto al seniorilor motociclismului romanesc: "Cresterea prestigiului motociclismului in societate" Ar trebui intocmit pana la sfarsitul anului un plan de intalniri si activitati pentru anul 2011. Pe surse s-a aflat ca aceasta mare-adunare judeteana va avea, de fapt, o ierarhizare underground pur masonica... ca la Verdun sau la Malta, in care, cavalerii vor fi confirmati in Functie... functie de prezentarea unor probe de sange recoltate de Institutul Aslan Bucuresti in eprubete standard de 200 ml, unde nivelul de carnet rosu de pcr , silicoza maro de neuron sau, dupa caz, albastru de prusia-senior vor face ierarhizarea in partid club. Acesta este un pamflet si sunteti rugati sa il tratati ca atare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Fiecare gandeste despre cum vor face altii, stiind cum ar face el! Eu clarific de la inceput faptul ca nu voi avea nici un fel de functie. Ma multumesc cu functiile care le-am avut si le am in societate. Totodata voi sprijini material, fara a cere acordul nimanui, activitatile care consider ca duc la realizarea scopului din Motto: Cresterea prestigiului motociclismului in societate. Acum plec la Koln ( Intermot). Rezolv, daca pot, ce probleme mai ridicati, sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Poti sa-mi dai citeva detalii legate de organizare? cum este cu cazarea, masa, etc. Daca este vreme acceptabila, fara ploaie vreau sa vin cu sotia si ma intereseaza care sint conditiile, multumesc. Mesaj completat In cazul in care se organizeaza un grup din Bucuresti sau Ploiesti, postati poate mergem impreuna simbata dimineata, toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Topicurile care anunta acelasi eveniment (acesta si cel initiat de Constantin) au fost unite, in ordine cronologica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan45 Postat Octombrie 5, 2010 Autor Share Postat Octombrie 5, 2010 Poti sa-mi dai citeva detalii legate de organizare? cum este cu cazarea, masa, etc. Daca este vreme acceptabila, fara ploaie vreau sa vin cu sotia si ma intereseaza care sint conditiile, multumesc.Mesaj completat In cazul in care se organizeaza un grup din Bucuresti sau Ploiesti, postati poate mergem impreuna simbata dimineata, toate bune! cazarea este 100 lei noapte camera 2 paturi, cina festiva de sambata 50lei persoana, 10 mic dejun, conditii super, marea majoritatii vin cu sotiile. vremea nu stim dar nu conteaza, cat despre plecare suntem un grup care pleaca din bucuresti vineri la ora 13. intalnire la petrom pe autostrada bucuresti-pitesti. daca vrei intra si pe veterani adunarea si comfirma acolo ptr ca ivan pedala organizatorul sa stie sa ai camera rezervata. noi plecam vineri, dar sunt altii care vin sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Dar la cort nu se poate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan45 Postat Octombrie 5, 2010 Autor Share Postat Octombrie 5, 2010 Dar la cort nu se poate ? ba da este locuri si pentru corturi, ptr cei curajosi privind vremea de afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 EU PROPUN SA TRECEM LA SUPER VETERANI ! DAR FARA MINE! SI POATE NU SANT SINGURUL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Pai si daca declar pe proprie raspundere ca timp de 35 de ani cat am acum eu n-am dormit deloc, Declaratie de onoare: Declar ca din clipa de fata Angi e exclus din cercul meu de prieteni pentru ca minte...l-am vazut eu ca a dormit la BMW Camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 (editat) Dar la cort nu se poate ? DragoÂşeee... te bagi? Vezi că nu mai e vremea ca la Bran, să stai la cort (lasă Âşi tu bre, un nr. de tel pe PM, că l'am pierdut ) Editat Octombrie 6, 2010 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 As fi facut orice sa vin fiindca din pacate in primavara am lipsit dar independent de vointa mea am cazut cu "Naduful" pe Valea Oltului si am un picior teapan.Nu e rupt dar am o plaga pe rotula.Salut pe domnul Ivan si pe toti cunoscutii le doresc sa se tina tari in noianul de conversatii si sa ne vedem sanatosi.Imi cer scuze la domnul Ducu ca am vazut mesajul precedent prea tirziu.Va doresc distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 asta cu seniorii e alta decat cea cu veteranii? gasiti si voi lucruri mai vesele de sarbatorit decat varsta trecuta de 45 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate