DLI Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Acu am primit telefon,de la prietenul meu Dan,care este la Giurgiu. " Hai sa-ti dau o veste proasta,un tip cu Hayabusa ,a murit acu o ora! Un camion i-a taiat fata,era pe portiunea de drum intre Giurgiu-Bucuresti." Din cate am inteles,nu este vorba de Teo(prietenul lui Dan),care are de mai mult timp Busa,ci un tip care a luat-o doar de 2-3 saptamani. Imi pare rau ca va dau astfel de vesti si incomplete.Fie-i tarana usoara! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 (editat) R.I.P. Mi-a zis nuka ca e vb de un baiat Iulică...baiatu avea carnetul de 3 saptamani si busa era primul lui motor.. Editat August 28, 2006 de tau_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJ_MADY Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Acu am primit telefon,de la prietenul meu Dan,care este la Giurgiu. " Hai sa-ti dau o veste proasta,un tip cu Hayabusa ,a murit acu o ora! Un camion i-a taiat fata,era pe portiunea de drum intre Giurgiu-Bucuresti." Din cate am inteles,nu este vorba de Teo(prietenul lui Dan),care are de mai mult timp Busa,ci un tip care a luat-o doar de 2-3 saptamani. Imi pare rau ca va dau astfel de vesti si incomplete.Fie-i tarana usoara! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE! il stiam pe tip.il chema iulian si era incepator.nu este vorba de teo,dar are si el motorul avariat dupa o cazatura usoara acum o sapt.Cum mai aflu ceva despre accident o sa postez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Sa-i fie tarana usoara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kloud Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 R.I.P (ROCK IN PARADISE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 ce poti spune cand afli ca s-a dus unul care are carnet de 3 sapt si ca si-a luat Busa? R.I.P., pacat ca i-a dat Dumnezeu bani de motor, dar nu si minte destula..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Acu ca am vazut si eu ce usor e sa te dai pe jos nu mai comentez nimic Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 ce culoare era busa???? RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJ_MADY Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 iulian venea de la bucuresti si avea pasager pe care il luase la o tura din satul din apropiere si fara casca. 60 de metri de frana masurata,bordul motocicletei a ramas infipt in coltul din spate al camionului in care au intrat.iulian a decedat pe loc iar pasagerul a fost transportat de urgenta la spital la bucuresti avand sanse mari de supravietuire.motorul nu avea mai mult de 3 sapt si 2000 km efecuati era un albastru inchis k6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Acum e prea tarziu pentru sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Dumnezeau sa-l odihneasca in pace! No coment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackBone Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 RIP. In rest parerea mea este ca daca esti incepator si neaparat vrei sa-l vezi pe Elvis si pe Jimmy Hendrix ia-ti un motor peste 600 cc. MARE GRIJA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 R.I.P, dar acum cateva zile am fost cu un bun prieten la Giurgiu.nu vreau sa fiu carcotas dar......Cine are urechi sa asculte si ochi sa vada invata cate ceva si asa mai spune in stanga si dreapta printre cei care vor sa devina motociclisti ce trebuie sa faca,ce echipament sa aibe si nu in ultimul rand ce si de ce motor sa-si cumpere. Sa-i fie tarana usoara si condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Donely Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Orice motocicleta poate merge si cu viteza mica...depinde numai de cel care o conduce.Viata e scurta si asa.Pacat de el. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 RIP ...ma abtin de la comentariile privind carnetul de 3 sapt si busa din prima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackBone Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Orice motocicleta poate merge si cu viteza mica...depinde numai de cel care o conduce.Viata e scurta si asa.Pacat de el. RIP Oare.Nu-mi spune mie ca daca esti incepator si-ti iei o vitezana mai nervoasa,si prinzi un drum mai drept nu-ti vine sa tragi acceleratia mai tare un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedR1_2004 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Nu conteaza ce motor a avut, atata timp cat tirul a fost de vina R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 RIP joi am fost in giurgiu si era unu cu o busa care dadea ture prin oras , nu shtiu daca e vb de aceas persoana . nasol k nu la invatzat nimeni sa nu isi ia asa motor fiind incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJ_MADY Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 RIP joi am fost in giurgiu si era unu cu o busa care dadea ture prin oras , nu shtiu daca e vb de aceas persoana . nasol k nu la invatzat nimeni sa nu isi ia asa motor fiind incepator exact de acela e vorba.eu eram cel cu zzr-ul albastru ne plimbam impreuna.Ati fost la terasa la suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 se vor gasi o gramada care sa spuna ca nu conteaza ca esti incepator cu hayabusa, ca daca esti cerebral, ca bla-bla. n-am auzit inca de nici un accident mortal cu zxr400. in schimb ploua cu morti pe r1. incepatori. dar culmea, nu conteaza ce motoreta iti iei ca incepator, pentru ca bla-bla-bla, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate