llucianf Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 inginer telecomunicatii. actualmente lucrez in software. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackotta Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Inginer cu privire intelijenta ,gatat faculta de curenti slabi,adica partea cu telecomunicatii,in prezent butonator de programe pe computer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rroxana Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 funcționar public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atomis Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Director filiala firma nationala de vanzari sau student la a x-a facultate ( sper sa o termin). Electronist telecomunicatii de meserie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noogall Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Inginer constructor, am cochetat un pic cu IT-ul momentan ma ocup de achizitii in telecomunicatii la un ISP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
llucianf Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) Director filiala firma nationala de vanzari sau student la a x-a facultate ( sper sa o termin). Electronist telecomunicatii de meserie. firma nationala de vanzari? acolo se fabrica pur si simplu "vanzari" ? fara sa fiu malitios pe mine m-o pocnit risu la formularea asta "firma nationala de vanzari". acu crap de curiozitate sa stiu cam ce soi de "vanzari" vindeti/fabricati/cumparati voi pe-acolo. no hardfeelings. Editat Septembrie 1, 2008 de llucianf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariju Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Dupa fitzuica profesor de sport, momentan militar profesionist ma pregatesc de misiune in Afganistan la ce unitate esti frate...si d c tii neaparat sa pleci la bum,bum fost doctor de oameni actual brand manager la o oarescare firma stiu ca ai sau avut un EN500 spune-mi si mie ,te rog ,de unde iau mai subtire un cauciuc de spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBY Indianu Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Salutare.Sofer de TIR.Calatoresc prin Europa.Atit de mult iubesc soselele,incit daca nu s-a putut transporta marfa pe mobra,am simtit nevoia ca trebuie sa fac asta cu un alt vehicul.Si e una dintre variantele in care nu trebuie sa ma trezesc in fiecare dimineata devreme,sa dau fata zilnic cu sefu,sa ma controlez daca nu deranjez pe cineva cu felul cum sunt imbracat,tuns sau barbierit.Are ceva comun cu spiritul liber al unui chopperist mereu in vacanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Salutare.Sofer de TIR.Calatoresc prin Europa.Atit de mult iubesc soselele,incit daca nu s-a putut transporta marfa pe mobra,am simtit nevoia ca trebuie sa fac asta cu un alt vehicul.Si e una dintre variantele in care nu trebuie sa ma trezesc in fiecare dimineata devreme,sa dau fata zilnic cu sefu,sa ma controlez daca nu deranjez pe cineva cu felul cum sunt imbracat,tuns sau barbierit.Are ceva comun cu spiritul liber al unui chopperist mereu in vacanta. salut daca ai drum pe jos prin spania in costa del sol intre fuengirola si marbella ...contacteazama sa bem o bere salut truckdriver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
senzation Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Sunt Tehnician in industria textila si student in anul 1 la Istorie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 reprezentant vanzari de vreo 4 ani incoace!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBY Indianu Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 salut daca ai drum pe jos prin spania in costa del sol intre fuengirola si marbella ...contacteazama sa bem o bere salut truckdriver Salutare Roberto drusza.Multumesc.Din pacate dupa 15 ani si 1600000 km pe soselele europei,nu am ajuns anca in Spania.E una din putinele locuri unde nu am ajuns.Dar mersi de invitatie,cine stie?Tie unde ti se trag radacinile?Poate vi tu pe aici si ne antalnim?Pana atunci numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriandracul Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) tehnician operator masinarie extrudat - productie placi de policarbonati - pentru cine merge prin bikers - placile alea de vreo 2 metri latime si vreo 6 lungime de stau rezemate de peretele ursului, ce urmeaza a fi puse ca si acoperis pe terasa. maro (bronz). firma este unica producatoare de astfel de placi din policarbonati si eu sint unul dintre cei 5 oameni din tara care stiu sa umble cu masina- si degeaba. tot bani de rahat iau ! si student anul 3 la management agroturistic. Editat Septembrie 19, 2008 de adriandracul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Sunt recuperator. .fara alte intrebari, my friend. Te intereseaza joburile altora? Stay low. .Mind your own fukin life. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Sunt recuperator. .fara alte intrebari, my friend. Te intereseaza joburile altora? Stay low. .Mind your own fukin life. . Si in timpul liber tembelul forumului On topic: DTP-ist S-a gasit umflatu din Ploiesti sa mai emita o cugetare geniala. Si ce recuperezi ? Sandwich-uri din tomberon ? No i-ai dat un dus rece! Am mintit, am avut pe rand urmatoarele meserii: înnobilator de in si cânepa, harmonist, hatip, honuitor, linior, magician, marangoz calalachelagiu, melamed, melitator, namolar, nitrator, roclator, vestitor, arzator, drenor, fermentator, epurator, autopsier la ecarisaj, destramator, descuscutor, crosetor, fascinar si finisor cocleti. Raptore,asai ca te mancan-dos? la fel si ceilalti,va plictisiti tare,nu? Editat Septembrie 22, 2008 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vreauMoto Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 viitoare chopper-ista(am permis,da'n-am motor) si viitoare inginer de mediu.in timpul liber si printre restante ma ocup de firma instalatii tehnico-sanitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriandracul Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 help. am nevoie de un job urgent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 IE/organizator la o firma producatoare de anvelope. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chris_Savage Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Senior manager al postului 5 de paza din Uzina de Constructii Metalica Bocsa. Licentiat in Marketing... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Chief Technical Officer la o firma care se ocupa cu securitatea informatica, @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Parchetar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Termomecanic, analist-programator, electrician... Momentan SOMER si mandru de asta Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Economist. Pentru moment lucrez la o banca (eu sunt persoana injurata de fiecare data ca iar s-a marit dobanda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefandinescu Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Economist, licentiat in Marketing, master in Administratie si guvernare (Drept), de 5 ani Inspector Directia Corp Control la Primaria municipiului Constanta. Orice meserie as fi avut, tot cruiser as fi calarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefantataru Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Sef mecanic maritim.Intretinere si reparatii motoare navale si instalatii de tot felul.In Marina Comerciala, nu Millitara.Sunt fel de marinar mercenar.Deocamdata lucrez cu o companie multinationala SBM si lucrez pe un FPSO in Angola. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate