andrey_832 Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 salut! Exista printre voi vreun posesor de Intruder 750 cu an de fabricatie sub 1988? Mai exact - VS 750A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Help!!! Am pierdut scarita de la pasager, care aveti de vanzare ??? Vs800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Help!!! Am pierdut scarita de la pasager, care aveti de vanzare ??? Vs800 Intreaba-l pe userul DKid de aici, ca el avea la dezmembrare un VS800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Salut baieti, Ma intereseaza sa cumpar un cruiser si am gasit un Intruder din '99. Mi se pare insa dubios cum arata toba. Ceva idei din ce cauza ar putea arata asa ? Are probleme cunoscute modelul acesta la care ar trebui sa ma uit? Merci Editat Octombrie 25, 2012 de lostinsnow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 sunt multe Intrudere cu tevile arse, cred ca este odata din cauza ca i-a schimbat tobele si i-a facut eventual/probabil rejetting (vezi pe www.intruderalert.com), si pana a reglat-o ... sau poate a turat-o zdravan si mai tot timpul, cred ca de mergi 300 km pe autostrada la 140-150 asa se fac tobele, iar a doua oara fiindca la VS-uri, teava de evacuare de la motor este chiar teava, nu ca la alte chopper-e, teava necromata cu protectie/cover si a treia oara, poate fi de la f. multi kilometri, dar asta nu-i un bai, motoarele astea merg lejer si peste 120-150.000 cat consuma? cat de tare se incalzeste motorul? al meu la 28-33 grade afara ajunge usor in oras la 120 grade si cu jumate de filtre afara da' la 30.000 km tot nu-s arse deloc tevile burn out ? sunt sigur ca sunt unii care-ti pot raspunde, vezi si pe intruderalert, te lamuresc aia daca nu o face cineva de la noi unii spun ca sa trebuie sa arate ... vanzatorul ce spune ? la cat merge un VS1400 ca ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Salut baieti, Ma intereseaza sa cumpar un cruiser si am gasit un Intruder din '99. Mi se pare insa dubios cum arata toba. Ceva idei din ce cauza ar putea arata asa ? Are probleme cunoscute modelul acesta la care ar trebui sa ma uit? Merci S-ar putea sa nu-ti placa consumul si confortul in sa, in rest e un motor bestial... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) la cat merge un VS1400 ca ala ? Merci pentru raspunsuri. O sa ma duc maine sa il vad. Daca merge ok il cumpar. Stau in Montreal si pretul e 1500$ (din 99 cu 40k la bord). Da stiu, asa sunt preturile aici la cruisere. 90% din motocicletele de aici sunt cruisere asa ca preturile sunt relativ mici . Media la un intruder de genul e undeva la 2000$. S-ar putea sa nu-ti placa consumul si confortul in sa, in rest e un motor bestial... Aici benzina era azi 1.25$ litrul, deci nu prea imi fac mari probleme. Nici pretentii nu am referitor la pozitia pe care o am pe motor. Vin de pe sport touring si nu m-am plans niciodata de cum stateam (am destule zile cu 500-600 km+ si e destul de ok). Oricum intruder-ul o sa fie folosit ca motocicleta de plimbat duminica. Editat Octombrie 26, 2012 de lostinsnow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 (editat) S-ar putea sa nu-ti placa consumul si confortul in sa, in rest e un motor bestial... consumul e cea mai mica problema la VS1400, bine daca nu o forjezi, ajuta cuplul ... a mea consuma 5-5.5 l/100 km, mi-a luat cel mai mulr o vara cand am dat jos toate filtrele (fara rejetting), imi lua 6.5 si uneori 7 cu rejetting am auzit povesti cum ca ia 10 (???!!!), chiar 10 nu cred pt. cineva sub 1.75-1.80 este ok si fara comezni avansate (ii putin scurta de la sa la furca, puteau sa mai adauge 5-10 cm si era perfecta) recomand ca si modificari: suspensii spate Progressive 11-11.5 (bye bye pasager), comenzi avansate, un ghidon mai lat (ape si mai fain) arcuri ambreiaj Designer, arcuri furca Progressive, si neaparat o sa mai joasa (eu am hardrider) si este mult mult peste motocicleta stock Editat Octombrie 27, 2012 de aoreus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Pune niste poze si tu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Pune niste poze si tu .... no ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 mi-au ramas ceva lucruri de la intruder: deocamdata am apucat sa fac poze la asta highway hawk chrome radiator cover 50E 0723521718 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 Se vinde....ghidon inalt, spatar custom,cilindri customizati, radiator de racire customizat, comenzi custom avansate,amortizoare fata inaltate, tobe custom + originale. pret negociabil 3.200 euro.... Tony 0722132992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Am avut si eu primul motor un VS1400. Super motor! Avea cuplu si statea bine pe sosea. Consumul pe la 5-5,5%. I-am pus tobe Strait Shot de la Highwayhawk. Suna bestial si reglajul a fost putin mai dificil dar am reusit. Mai greu a fost sa scot sigiliul de la jigloare. In rest gaz si drum uscat. Din pacate nu mai stiu nimic de motor dupa ce l-am vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Am avut si eu primul motor un VS1400. Super motor! Avea cuplu si statea bine pe sosea. Consumul pe la 5-5,5%. I-am pus tobe Strait Shot de la Highwayhawk. Suna bestial si reglajul a fost putin mai dificil dar am reusit. Mai greu a fost sa scot sigiliul de la jigloare. In rest gaz si drum uscat. Din pacate nu mai stiu nimic de motor dupa ce l-am vandut. Ai uitat sã spui si cã l-ai aerografiat.La cum arãta,eu n-am uitat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 caut sa cumpar un manson din acela care este pozitionat sub mansonul de acceleratie, de care se "agata" cablurile de acceleratie (pentru / cu cablu dublu) imi trebuie sa fie pentru ghidon de 1 inch, 25 mm, cu tot cu nuca cornel 0746666710 corneliu.adam@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 tobe suzuki.pret 450lei. tel: 0762 679 952 poze la pagina 84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bornescu Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 (editat) Salut. Sunt in cautare de Rack pentru bagaje spate si ce am gasit prin site-uri au preturi de speriat (pentru mine). Ce vreau eu sa stiu, daca cineva face si vinde asa ceva si in acelasi timp vreau sa imi prelungesc spatarul pasager ca sa acomodeze prinderea pentru cutie. Exista cineva intre noi care se ocupa de asa ceva ? ca tare il caut sa stam de vorba. Editat Decembrie 14, 2012 de Bornescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Salutare! Ma poate ajuta cineva..? Un prieten cu Intruder VS750 din 91 are nevoie acuta de o noua roata fata sau macar de alte spite, actuala roata este compromisa, cercul tot indoit iar spitele ruginite la maxim! Daca stie cineva o informatie utila.. am fii foarte recunoscatori! Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Am si eu daca intereseaza pe cineva suporti de coburi montabili pe VL800 sau VS1400 - posibil si pe intruder de 800 - si stop de VL 1500... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bornescu Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 la ce pret suportii? Am si eu daca intereseaza pe cineva suporti de coburi montabili pe VL800 sau VS1400 - posibil si pe intruder de 800 - si stop de VL 1500... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niculai Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 salutare tuturor intruderistilor, am si eu o intrebare pt cine cunoaste, sunt posesorul unui intruder vs 800 si vreau sa-i fac schimbul de antigel, cum se procedeaza, adica pe unde scot vechiul antigel, daca trebuie aerisit, daca da pe unde trebuie aerisit si cu vasul de expansiune daca trebuie complectat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Decembrie 22, 2012 Share Postat Decembrie 22, 2012 http://www.intruderalert.ca/coolant_change.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 salut! Exista printre voi vreun posesor de Intruder 750 cu an de fabricatie sub 1988? Mai exact - VS 750A. da, am io un intruder vs750 din anul 1986. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Am si eu daca intereseaza pe cineva suporti de coburi montabili pe VL800 sau VS1400 - posibil si pe intruder de 800 - si stop de VL 1500... La ce pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Dati si voi cu oferte; pe stop am dat 50 de euro, suportii n-am idee cat ar fi, vedeti si voi cat cer astia pe louis si ziceti si voi ceva cifra de bun simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate