Sari la conținut

Accident Bucuresti 17.10.2010 - Honda Hornet - Facultatea de Drept


20npo
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 60
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Baga mai multe detalii... :D

 

Scuze, eram de pe telefon.

Informatii mai multe nu am, am ajuns exact dupa intamplarea nefericita.

Smurd-ul a venit destul de repede si au preluat ranitul care nu era intr-o stare foarte bine. Dupa smurd a ajuns la 2 min si un moto politist .

Riderul constient dar lovitura a fost una destul de dura (dupa cum arata masina si motorul). (am si niste poze cu masina si motorul)

Motorul avea radiatorul spart, capac motor, carena fata cu far, toba infundata, etc .. este vorba de un Hornet S albastru (este absolut identic cu al meu).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Am fost martor la acest accident...eram cu masina...Ionut, motociclistul era langa mine la semafor pe Vasile Parvan dinspre Splai inspre Plevnei...a plecat la culoarea verde in tromba iar un Renault Megane care a trecut pe rosu cu viteza ia iesit in fata venind din dreapta de pe Kogalniceanu. Ambii au incercat sa evite dar motocicleta a intrat in partea stanga fata a masinii, motoclistul a fost aruncat in sus cam 1 m si apoi a cazut pe o parte, motocicleta s-a oprit la 30 de metri (atat au masurat politistii). Eu eram in a 2-a masina de la semafor pe banda 2 iar motociclistul era intre banda 1 si 2 cand a plecat PE VERDE.

Pe sensul opus la semafor era un motociclist cu un Harley care a coborat si s-a dus catre motociclistul cazut la care ajunsesera intre timp si alti pietoni (unul din ei fiind Lamaie de la Lemon Bikers care a stat cu motociclistul pana a ajuns ambulanta).

Eu nu am coborat din masina dar am revenit dupa 15 minute cand deja ambulanta plecase si am vorbit cu motopolitistul care a sosit primul acolo. Ceilalti martori, mai putin unul care era pieton, se evaporasera intre timp iar politistul nu avea nicio idee despre ce se intamplase si i-am povestit ce si cum.

Dupa alte 15 min au venit si alti politisti care m-au intrebat iar despre ce s-a intamplat. Oricum soferul a recunoscut ca "a trecut pe galben".

Ionut, motociclistul este lovit la piciorul drept, cu o rana deschisa, dar nu e grav, si are degetul mare de la mana stanga rupt, in rest e ok. Asta stiu de la Lamaie care a fost la el la spital.

L-am sunat si eu pe Ionut sa-i spun ca sunt martor si daca are nevoie pe viitor de mine sa ma caute. Sper sa se inteleaga cu soferul intr-un fel sau altul.

Imi doresc sa nu mai fie nevoie sa scriu niciodata la rubrica accidente.

Grija mare !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

naspa rau sa tot aud "am plecat de la semafor primul..." si a trecut unul pe "galben" ADICA ROSU ... In drumurile mele prin Bucuresti, calare pe un BMW 1100 RT, intalnesc cel putin 3-4 automobilisti ce trec cu o NERUSINARE, INDOLENTA, INCONSTIENTA in cele din urma, pe ROSU... ma dau de multe ori inspre ei, constient fiind de nepasarea cu care ma vor trata, dar cel putin unii se sperie un pic..

 

 

SANATATE, RECUPERARE USOARA !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa ca pentru cultura generala va ofer urmatoarea informatie.

Chiar daca motociclistul avea verde el trebuia sa astepte eliberarea intersectiei. Nu mai porniti ca din pusca la semafoare daca nu aveti vizibilitate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa ca pentru cultura generala va ofer urmatoarea informatie.

Chiar daca motociclistul avea verde el trebuia sa astepte eliberarea intersectiei. Nu mai porniti ca din pusca la semafoare daca nu aveti vizibilitate!

corect

 

poate daca am pretuii mai mult viata, nu ne-am grabi.......din pacate multi se bazeaza pe culoarea semaforului(inclusivi pietoni) si ajung prin spitale.... multi ar trebuii sa inteleaga faptul ca in trafic nu ii fereste nimeni, si daca n-au grija de ei...... :D

 

sanatate maxima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut , eu ma indreptam spre Lamiie care locuieste pe str acolo unde sa petrecut accidentul.Am ajuns la circa 5-10 minute dupa accident , la petrom pe coltul intersectiei unde se petrecuse accidentul.La inceput credeam ca e vorba de Lamiie fiindca locuieste acolo dar apoi am vazut ca motocicleta avariata era albastra si l-am vazut si pe Lamaie vb cu politistii si cu un baiat care ulteriopr am aflat ca este Marius motociclistul care a fost martor ocular aflandu-se in masina chiar stanga lui. Saracul baiat a stat ore intregi dupa politisti sa dea declaratii si sa faca masuratorile impreuna cu politisti. Accidentul s-a petrecut dupa cum a spus si Marius pentru ca de fata la locul accidentului se afla si sotia lui Lamiie care vasuse tot ce se intamplase de la inceput Mi-a povestit ca era cu Lamiie la peco care tocmai isi alimenta mobra , ea uitandu-se inspre intersectie deoarece se audea un zgomot de motocicleta care i-a atras atentia . A vazut cum motociclistul a plecat de la semafor si nici bine nu a ajuns in mijlocul intersectiei , ca a si venit o masina din lateral dreapta direct in fata lui .A avut loc un impact in care motociclistul a zburat in aer circa la 3 metri si a fost aruncat la vreo 10 metri de locul impactului iar motocicleta mult mai departe. Din cate am inteles singura lui si marea problema e degetul mare de la mana stanga care e dislocat ,o rana deschisa la gamba piciorului drept , arcada dreapta imflamata si mici zgarieturi. Cel mai rau e ca baiatul e balerin si avea spectacol in seara aceasta si culmea e ca accidentul s-a petrecut la 400 m de opera romana unde urma sa fie prezent la spectacol.Ala cu masina era cu copii in masina si a oprit imediat ,a stat si el cu politia,a dat declaratii,a stat la masuratori si s-a dus la spital.A vrut sa ajunga la o intelegere cu motociclistul dar motociclistul era in stare de soc.A ramas sa discute dupa ce isi revine motociclistul .Eu cam atat stiu..daca mai aflu ceva revin cu un post.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se intampla adesea ca astfel de "intarziati" sa se izbeasca de a treia masina care trece pe verde nu de prima deci nu plecatul in tromba de la semafor e problema. Cred ca trecerea pe rosu ar trebui facuta ca si cand ai avea "cedeaza trecerea" pentru ca inconstientii-s peste tot. In clipurile urmatoare vedeti cateva semafoare ignorate complet.

http://avva.livejournal.com/2260552.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deja vu..

rares bis.

 

sanatate maxima si sa avem bafta .si zile.

 

din toate accidentele astea din ultima vreme se pare ca tot ce avem de invatat este sa invatam sa traim ca in "ghost"- ca si cum am fi invizibili

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai promis ca urmatoru care trece pe rosu viziteaza spitalul...deci cum ramane? :D

 

recuperare usoara ii doresc accidentatului; ma dezumflu pe zi ce trece de mers prin oras...nu exista zi fara 2-3 cretini intalniti. azi la un semafor distanta de locul cu pricina, pe splai, o cucoana tipica posesoare de B Klasse trecuta pe rosu fara nici o jena ca sa faca dreapta. Tot la fel o fi zis si ala care venea de la Kogalniceanu racheta, ca e la vale si se grabea cu copiii in spate :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O sa ajungem in bucuresti sa trecem pe rosu si sa stam pe verde la fel ca in bancuri.

Eu mi-am invatat lectia asta tot dupa o tarsaiala. nu plecam tare de la semafor, eventual cu alta masina scut :D

Sanatate motociclistului. Bine ca a fost doar atat. :D

Editat de danny_nt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dar voi de cate ori ati trecut pe rosu???? eu am fortat de cateva ori galbenul si de doua ori rosu curat... ce sa-i faci, se mai intampla si necazuri...bine c-a scapat usor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu in 8 ani de B si un an juma de A nu am trecut pe rosu niciodata. ca am mai intrat ca bulache pe galben.. asta cu masina , rareori si pentru ca nu mai puteam opri in conditii de siguranta. adica bagam picioru in frana si ma opream in mijlocul intersectiei. cu motocicleta nu cred ca am intrat pe galben decat o singura data. sunt mult mai atent decat in conserva.

daca ti la picioare nu stiu daca e o idee buna sa fortezi semaforul ca poate dai de unul ca mine care in 8 ani de condus rateaza un semafor pentru a treia oara in viata. insanatosire grabnica omului. bine ca nu a fost mai rau la cum arata masina aia.

Editat de deadcow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu toate ca in intersectia aceea se intampla destule accidente din cauza celor care vin blana pe Kogalniceanu si forteaza culoarea rosie, nu stiu sa fie instalata camera de supraveghere, pentru a proba video. Asa ca martorii sa faca bine sa se tina de adevar si sa-l ajute pe baiat.

 

Sanatate.

 

P.S. Trecutul pe rosu e o obisnuinta deja, eu am camera pe casca si daca as face zilnic o selectie de masini care au facut asta v-ati ingrozi. Trist, dar adevarat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alo , lumea ! Dar la voi , intre verde si rosu nu mai e si un galben ? Sau pe ala il ignora toti ? Sau s-a modificat semnificatia culorii galbene in legislatie ? A ramas galbenul valabil doar ptr incepatori ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...