Sinner- Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 faza cu snagov cand i-au adus pe Fisichela si pe Doohan a fost foarte smechera. Trebuiau scoase niste terenuri din arabil si baietii s-au miscat cu talent . romania,, land of.. no choice ) deopotriva insa cu ..tara tuturor posibilitatilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 gata , sa speram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 paraca sunteti copii avem MILIOANE de km de sosele si voi va bucurati la 5 km de asfalt undeva in viitorul....foarte indepartat in viata asta nu vom putea merge pe toate soselele care apar ca fiind de vis prin documentare si VOI sperati sa alergati calutii pe PROMISIUNI bafta si in asteptarea MARELUI CIRCUIT nu iesiti pe starzi ca ati vazut ce se intampla amkakart placut pana in 2100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi(Hornet600) Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 E de kart. Ai nevoie de o moto de 125 sa te distrezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 cel de la Prejmer e de kart... cel de la tg mures o sa fie maricel dar prevad multe accidente fiindca o sa se atinga viteze mari pe liniile drepte si nu stiu cati o sa mai si opreasca la timp. ianachim@ unii sunt plictisiti si scarbiti sa mearga regulamentar printre o gramada de prosti; daca tie iti place, mergi linistit si lasa-i si pe altii sa faca ce le place lor...daca ma intelegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 ianachim@ unii sunt plictisiti si scarbiti sa mearga regulamentar printre o gramada de prosti; daca tie iti place, mergi linistit si lasa-i si pe altii sa faca ce le place lor...daca ma intelegi ii inteleg...... pe cei ce "alearga" pe amkakart insa incercam sa.i linistesc pe cei care deja se viseaza pe NOUL circuit si sa continue sa "alerge " pe strazi sondaje din astea am mai vazut........asta era ideea semneaza 2000 - 3000 de "raceri" moto si auto iar americani..............wowwwwww gata dati pe spate vor face circuit la fanaticii vitezei....imediat..... daca ma intelegi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 sunt multi care s-au dat pe circuite internationale si nu au fost nici macar in apropierea circuitului de la amckart...asta fiindca vad ca insisti cu ironia la adresa celor care se dau acolo. fiecare merge unde si cand vrea (in cele mai multe cazuri in functie de malai). la noi nu trebe sa vina niciun american umflat sa faca nimic, teoretic putem si noi, practic suntem prea prosti... (nu ma refer la tine, la mine etc. cred ca iti dai seama unde bat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 +1 si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 cel de la tg mures o sa fie maricel dar prevad multe accidente fiindca o sa se atinga viteze mari pe liniile drepte si nu stiu cati o sa mai si opreasca la timp. Asta nu este problema celor care vor construi pista. Cine nu e in stare sa stea acasa si daca nu sta mai bine sa-si rupa oasele pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Am completat si eu chestionarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Asta nu este problema celor care vor construi pista. Cine nu e in stare sa stea acasa si daca nu sta mai bine sa-si rupa oasele pe circuit. ba chiar e. nu poti sa construiesti un circuit fara a impune niste norme de siguranta.circuitul e facut in primul rand pt masini nu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 ba chiar e. nu poti sa construiesti un circuit fara a impune niste norme de siguranta.circuitul e facut in primul rand pt masini nu moto. din pacate cam asa e au tot incercat ei 3 skeme de curbe si redesenat....tot BATMAN a iesit merge si cu mobrele,decat kamicaze pe strada intre toti bosketarii e mai sigur asteptam sa inceapa treaba in martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 un circuit de auto va fi mereu potrivit si pentu moto, spatiile de degajare mari si pista lata. nu inteleg ce o tot dati in sus si in jos cu circuitul va fi auto vai vai ce porblema. Si nici nu inseamna ca vr intra pe el numia masini, dooh. ma or goricum..vise momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 un circuit de auto va fi mereu potrivit si pentu moto, spatiile de degajare mari si pista lata. nu inteleg ce o tot dati in sus si in jos cu circuitul va fi auto vai vai ce porblema. Si nici nu inseamna ca vr intra pe el numia masini, dooh. ma or goricum..vise momentan. ai dreptate.pe toate circuitele se organizeaza si cu masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 ai dreptate.pe toate circuitele se organizeaza si cu masini cat de curand no sa vedem noi circuit moto in romania.........stati linistiti pe tastatura.hai pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 cat de curand no sa vedem noi circuit moto in romania.........stati linistiti pe tastatura.hai pa muoamaaaaaa ce inteligent esti tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 muoamaaaaaa ce inteligent esti tu... da ce trebuie circuit,eu am bani si ma duc unde vreau in europa,pun motoru pe rulota si pa,acuma sa stau dupa romani pana se gandesc ei sa faca circuit.........si vara ne dam pe tg-mures-rupea.acolo sunt cei mai nebunii baietii din romania la gp stradal.......muresu conduce detasat........hai pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 da ce trebuie circuit,eu am bani si ma duc unde vreau in europa,pun motoru pe rulota si pa,acuma sa stau dupa romani pana se gandesc ei sa faca circuit.........si vara ne dam pe tg-mures-rupea.acolo sunt cei mai nebunii baietii din romania la gp stradal.......muresu conduce detasat........hai pa. succes cu gp-ul stradal! P.S. un DEX nu ti-ar strica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 hahahaha.. tari astia intre ei ma, GP tradal auzi, oricum genial. Sunt cei mai tari. ) he ahea DEX auzi si la tine ma, dex de la dexter? serialu' sau cum..? pff.. forumu' si limba romana - frigida si orgasmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 da ce trebuie circuit,eu am bani si ma duc unde vreau in europa,pun motoru pe rulota si pa,acuma sa stau dupa romani pana se gandesc ei sa faca circuit.........si vara ne dam pe tg-mures-rupea.acolo sunt cei mai nebunii baietii din romania la gp stradal.......muresu conduce detasat........hai pa. Te vazui asta vara la Hockenheim, da' nu stiam ca esti tu hai pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 da ce trebuie circuit,eu am bani si ma duc unde vreau in europa,pun motoru pe rulota si pa,acuma sa stau dupa romani pana se gandesc ei sa faca circuit.........si vara ne dam pe tg-mures-rupea.acolo sunt cei mai nebunii baietii din romania la gp stradal.......muresu conduce detasat........hai pa. gp stradal?pai daca va place sa va riscati pe strazi care e placerea sa mergi pe circuit?sau te risti pe circuit cand intra carutele si tractoarele sa fie mai "stradal" pe criucuit. ia pune si tu niste poze cu tine cand esti stradal PS:fara poze macabre pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 'ia zi cua*e ce facem azi" "frate hai sa o ardem stradal" " gata vere, dar.. GiPi asa da" "ca de obicei cua*e, cei mai smekeri.. yo".. cul nene cul.. nu mai e nimeni ca voi.. poate doar.. astia: amandoi ..dead.. unul fara vina, altul gp stadal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 mama ce cocosi sunteti..nu inteleg cu ce drept acuzati o persoana cand nu sunteti mai bun ca aceea persoana.baiatu' asta va manca pe maine si pe strada si pe circuit asta e gp'u lor stradal..adica padurea bogatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 @todea si tu vorbesti din presupuse? cunosti personal pe vr'unul dintre noi de faci asemenea afirmatii? chill si la multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 @todeasi tu vorbesti din presupuse? cunosti personal pe vr'unul dintre noi de faci asemenea afirmatii? chill si la multi ani! ai dreptate..suntem buni doar sa acuzam LA MULTI ANI si tie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate