Aleko Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 (editat) Da ma luceste bine intre ciulini dar mi-e teama ca nu ai grija de ea ca fostul proprietar. S-ar putea sa se fi depus praf sub aparatoarea aia de catalizator. Editat Octombrie 27, 2012 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 eu cred ca este praf sub presul de sub scaunul de la atas "asta nu mai e motocicleta domle" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Lasati ironia deoparte si straduiti-va sa aveti asa o bijiterie. De pe mine curg apele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Lasati ironia deoparte si straduiti-va sa aveti asa o bijiterie. De pe mine curg apele... Ironia bate catre fostul proprietar, care era extrem de grijuliu cu aceasta motocicleta. De aceea s-a mai si scris pe aici ca e mai noua decat una noua . Oricum un mare plus si pentru fostul si pentru actualul proprietar, este superba (y) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Da ma luceste bine intre ciulini dar mi-e teama ca nu ai grija de ea ca fostul proprietar. S-ar putea sa se fi depus praf sub aparatoarea aia de catalizator. eu cred ca este praf sub presul de sub scaunul de la atas "asta nu mai e motocicleta domle" Copilasi, voi sa faceti ironii cand o sa puteti sa pastrati motocicleta in aceleasi conditii ca si dl. M.A., pana atunci, joc de glezne si impingeri la pompa. Ironia bate catre fostul proprietar, care era extrem de grijuliu cu aceasta motocicleta. De aceea s-a mai si scris pe aici ca e mai noua decat una noua . Oricum un mare plus si pentru fostul si pentru actualul proprietar, este superba (y) Daca a fi extrem de grijuliu cu motocicleta ta a ajuns subiect de ironie... Luati-va Urale noi, e cea mai buna afacere. Cam scumpa, dar scapi de griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Mai vrem! Sa fie in rochie de seara , in costum de baie , pe stanga/pe dreapta, cu vecinii , cu mama soacra...dimineata , la pranz si seara... ....pentru astia care nu putem scapa de griji pentru ca nu putem face cea mai buna afacere... Multumesc anticipat! PS ...mie personal imi plac liniile de 200 care apar pretutindeni...stiu nu sunt normal.... Editat Octombrie 29, 2012 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Cercetatorii britanici au relevat cu putin timp in urma faptul ca populatia Terrei tinde sa devina ca umanoizii descrisi din aparitiile UFO. Drobule (l-ai uitat pe Mielu pe undeva),daca mai erau 50 ca tine, deja acum puteam sa-ti postez niscaiva instantanee din astea de pe Sirius. Normal, cu linii de energie fluenta. PS. Esti in concediu sau ce e cu tine, ai postat in ultimele 2 saptamani cat nu ai postat in ultimii 2 ani? Sau tre sa stai cu ala micu pe Piticlic si te plictisesti la calculator. Iar daca nu iti plac afacerile, nu te obliga nimeni sa-ti iei Ural, ramai la MT. PPS. Ma jur ca daca mai vad 2-3 interventii din astea la oha, bag pu.la in el de forum si-mi vad de viata mea, am ce face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Cercetatorii britanici au relevat cu putin timp in urma faptul ca populatia Terrei tinde sa devina ca umanoizii descrisi din aparitiile UFO. Drobule (l-ai uitat pe Mielu pe undeva),daca mai erau 50 ca tine, deja acum puteam sa-ti postez niscaiva instantanee din astea de pe Sirius. Normal, cu linii de energie fluenta. PS. Esti in concediu sau ce e cu tine, ai postat in ultimele 2 saptamani cat nu ai postat in ultimii 2 ani? Sau tre sa stai cu ala micu pe Piticlic si te plictisesti la calculator. Iar daca nu iti plac afacerile, nu te obliga nimeni sa-ti iei Ural, ramai la MT. PPS. Ma jur ca daca mai vad 2-3 interventii din astea la oha, bag pu.la in el de forum si-mi vad de viata mea, am ce face. Nu dragule, vreau sa-mi cumpar ural si nu ma pot hotari! De aia ma tot uit , probez , aleg culori , accesorii.... ...probabil ca sunt la ciclu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Vezi ca e unu verde, M63, la voi in Cluj, ia-l pe ala, faci afacere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 Vezi ca e unu verde, M63, la voi in Cluj, ia-l pe ala, faci afacere. ...Il stiu..e de vanzare de vreo 12 ani si incepe de la 1000 de euro ( in ungaria) pentru ca personajul e maghiar... are devoie doar de ambielaj , butuci la roti , distributie , carburatoare , chiuloase , cilindrii pistoane, toti rulmentii, transmisia si fund la atas.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 doar atat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Asa da! Semnalizarile nu prea sunt din filmul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Pai crezi ca nu stiu? De cind caut semnalizari rusesti... Oricum, sper ca-n iarna asta sa-mi fac timp pentru mai multe lucruri pe care le am in lista: cosmetizare, reparat tablarie (rezervor + aripi), rezolvat scurgeri masive de oloi, schimbat complet instalatia electrica (aici, poate, schimb si alternatorul cu unul de Tico) si ar mai fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Oricum, sper ca-n iarna asta sa-mi fac timp pentru reparat rezervor Ai o BR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Carburatoarele mele de care sunt super, super multumit. Dezavantaje: sunt cam pe consum mic spre mediu si mobra nu fuge mai repede de 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 ...nu e specificata temperatura la care se masoara jocul axial , si cum trebuie sa cada lumina pe lera.... Youtubistule, ai facut facultatea degeaba... Sa-ti desenez? Da, dar numai daca esti talentat. Nu-ti atasez poza unde scrie ca mine, ca ma doare in (cuvant urat) , in definitiv, de motocicleta ta... Pune setul nou si blana, nu te mai uita dupa jocuri si alte minuni ca nu vei circula daca stai dupa ele...(ca alti mecanici ce tin in cutii motocicleta ca nu stie undei GAINA si nu o poate repera) Ambelajul care il ai tu mai merge lejer 20.000 de km daca ii dai ulei bun si un mers normal,nu te mai lua dupa youtubisti.. care cica se dau mari cunsocatiri in mecanica(citeste si el ceva pe net si e mare mecanic) Deci de aia mi-ai dat Dany teapa cu doua ambielaje, credeai ca le tin pe raft si ma uit la ele si nu ma voi prinde niciodata ca bat ca niste clopote... buna combinatie, crezi tu... Sau ca urmele de ciocan luat de unul din ele in bot ar putea trece neobservate, ca ce (cuvant urat) mea, io nu ma pricep, nu restaurez motociclete ca tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 (editat) . Pur si simplu n-are rost sa ma obosesc cu tine. Nu vad nimic constructiv in postarile tale recente. Hai "PA!" Editat Noiembrie 3, 2012 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Tara arde, iar Zeta si Aliosha merg zilnic de mananca pamantul! Cateodata, am impresia ca pretentiile unora sunt mai mari decat dorinta de a merge cu motocicleta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poki Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 ...Il stiu..e de vanzare de vreo 12 ani si incepe de la 1000 de euro ( in ungaria) pentru ca personajul e maghiar... are devoie doar de ambielaj , butuci la roti , distributie , carburatoare , chiuloase , cilindrii pistoane, toti rulmentii, transmisia si fund la atas.... Ms, pt aprecieri. Bine de stiut ca in afara de axul cu came care a fost incarcat cu sudura si rectificat la Bilcav srl Cluj totul este nou in motor, inclusiv chiuloasele. Nu s-a circulat insa cu motocicleta din 2003. Pretul nu incepe de la 1000, ci se termina la 900. Si sunt 2 motociclete incluse in acest pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Auzi Drobule, sansa vietii tale, motor nou cu 900e. Si tu uite ca am sters, ti-a trecut? Mie nu... si ca idee, nu il injuram pe @poki! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Ma apropii vertiginos de parte cu vopsitul la Ural. Toate piesele sunt sablate. Recomanda cineva o protectie inainte de fiuler? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 vitamina C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 vitamina C PISATA SAU DILUATA IN APA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 PISATA SAU DILUATA IN APA ? salut imediat du pa sablare trebuie sa dai cu un grund pe baza de zinc -plumb care neutralizeaza aparitia ruginei,eu nu am facut la eMul meu si la roata din fata la nici doi ani a iesit rugina,ca sa gasesti repede asemenea grund la magazinele de piese auto straine care au gama de produse lLIQUI MOLY au un sprei grund cu aceasta reteta,si dupa acea aplici linistit grund filer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate