Estremadura Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Să fie capacul de chiulasă aferent unui nou Ural M70 Retro, cu cadru negru şi caroserie roşie? Să fie o motocicletă proaspăt venită de la fabrică, încă legată de fundul cutiei de lemn în care a fost transportată? Să fie acela un capişon protector pentru capătul expus al bujiei, montat de fabricant pentru a preveni vreo bubă până să ajungă motocicleta la Ural România? Să-l plimbi sănătos? Tu ai informatii din interior precis.Singura corectie e ca nu-i M70. M70 a fost fabricat intr-o singura varianta de culoare un an de zile pana pe 19 Noiembrie. Restul e adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Doar ţin minte ce-ai povestit pe topicul celuilalt Retro , ăl' de l-ai vândut recent. Totuşi, am câştigat cumva un premiu în valoare de o tură cu noua motoţileeeetăăăă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 De curiozitate la ce pret se ridica o motocicleta solo de 250kg 40CP si viteza maxima 140Km/H? Banuiesc ca are un pret pe masura greutatii (adica mare) si nu a cailor putere si a vitezei (adica mic). Ma rog.. ar fi trebuit sa existe pe piata un model de motocicleta nu neaparat performant dar frumos (oldschool) ieftin si fiabil.. facut din piese universale deja existente. De exemplu Harley-urile pana prin 90 foloseau supapele si tijele impingatoare de la utilaje agricole... Dar si astea au un pret pe masura.. O motocicleta gen LINUX intre sistemele de operare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 (editat) Asta e Uralul.Pretul il afli foarte usor daca te uiti pe site-ul Ural din semnatura mea. Asta si pentru ca pe site-ul ural.ro nu poti sa afli asta.Puterea a crescut peste 45 c.p., daca elimini catalizator, tobele infundate si ii dai amestec mai bogat se duce spre 50 c.p. ceea ce nu e deloc rau pentru un 750 cu 2 supape si tije impingatoare. Practic e cat la BMW R75/7 sau R80/7 doar ca la ture mai joase, cu un ambreiaj cat talerul de haltera si mai usor de servisat.Pacat ca Ural nu-si permite sa puna in aplicare proiectele sovietice pt 5 viteze.Viteza solo este peste 150 km/h reali cu motorul spre limita, cel putin eu reuseam asta cu Uralul meu 750 din 2002 cu o carena de tabla nearodinamica si coburi.Cu inca o viteza motocicleta Ural Solo 750 statea bine mersi pe langa Triumph Bonneville 800 sau Kawa W 800 insa era cu adevarat clasic si fiabil la cam acelasi pret. Cam ceea ce a fost si BMW-ul pana sa inceapa sa faca mutantii astia. Editat Decembrie 12, 2012 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Doar ţin minte ce-ai povestit pe topicul celuilalt Retro , ăl' de l-ai vândut recent. Totuşi, am câştigat cumva un premiu în valoare de o tură cu noua motoţileeeetăăăă? Absolut. N-am spus ca asta e premiul? @Aleko, de fapt nu poti afla pretul de pe site-ul din America pentru ca daca citesti cu atentie vei vedea ca suma respectiva nu include taxe, pregatirea de livrare,transport etc.etc. E drept ca nu avem preturile pe site (si nici nu vor fi in viitor) dar raspund la toate mesajele pe care le primesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Cios, te rugam, vrem poze. Sau cel putin eu vreau neaparat sa vad noua ta achizitie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 De exemplu Harley-urile pana prin 90 foloseau supapele si tijele impingatoare de la utilaje agricole... Si culbutorii de la Chevrolet... pai noh, daca merg??? Cios, io n-am zis nimic... si nici n-am primit poze... Sa traiasca noul ural M71, a propos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 (editat) la 3:35 pinstripes wow! Editat Decembrie 13, 2012 de Byker_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Filmuletul de mai sus nu seamama deloc cu cel postat de Cicloburu, cu Laurent Cochet...Acum fabrica pare mai degraba pustie. In ce an a fost filmat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 pare la inceputul anilor '90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Pai uita-te ce tip de butuc de roata spiteaza tanti aia, vezi de cand nu se mai fabrica modelul respectiv si ai aflat de cand dateaza filmuletul, daca iti place detectivistica. Astea sunt vremuri apuse pentru URAL, si e de bine cand spun asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Uralele ca sa le zic asa, sunt facute de femei ca si cubanezele... rulate pe coapse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Imi place cu cata simplitate din mers sunt trase dungile albe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 cred ca femeile alea si in somn trageau dungi albe, asa ce le mergeau mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Salut. Da mai Nica, ti-aduci tu bine aminte. Erau versuri din Manifest pentru sanatatea pamintului. Pe atunci traia maestrul Paunescu ( D-zeu sa-l odihneasca in pace). Mi-am permis sa fac o combinatie, atunci. Acum, din respect ptr. memoria lui, nu-mi mai permit, chiar daca stiu f. bine versurile. Deh, amintiri, Cenaclu Flacara, alti ani, alte vremuri, alta ciorba de peste. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Cios, te rugam, vrem poze. Sau cel putin eu vreau neaparat sa vad noua ta achizitie ... Uralul e cam ca-n Caragiale: "Poza-i moft. S-o vezi natur!" . Pun totusi ceva poze ca sa vezi daca merita sa bati drumul incoace s-o vezi live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 atragator uralul sa il stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Pare a fi motocicleta cu atas a lui Mos Craciun!Superba!Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 O remorcuta cineva? Un Ural? Si Sunset (ZARJA) este disponibil deja in Austria, se baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Uralul e cam ca-n Caragiale: "Poza-i moft. S-o vezi natur!" . La primarara vin s-o vad! Sa o stapanesti sanatos! (n-am uitat de pozele acelea, dar n-am izbutit inca sa fac transferul din cauza unor chestiuni tehnice/administrative care nu s-au rezolvat. am insa o alta solutie, o sa ti-o spun la un tel, luni) Foarte bine arata moto, da-ne si ceva poze reale, adica chiar cu ea, pls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poki Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Sal, iata ceva fainut din plai cu boi: http://www.playboy.ro/playground/auto/back-in-the-u-s-s-r-10393032 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Uralele ca sa le zic asa, sunt facute de femei ca si cubanezele... rulate pe coapse... Bine ca barem astea sun mai tinere si mai dragute, ca ale de le-a facut pe al meu (1966-1967 ) erau niste babe in toata regula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Daca motoarele astea noi de 750 sunt 78x78 inseamna ca au bloc de 650 si ambielaj de M Daca o sa am timp, o sa experimentez si eu un motor cu un ambielaj de M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Sal, iata ceva fainut din plai cu boi: http://www.playboy.ro/playground/auto/back-in-the-u-s-s-r-10393032 Yamal este vandut integral (toata seria de 50 unitati) si nici nu s-a produs inca- livrarea este in Februarie.Vasla cu instructiunile in caz de naufragiu se pare totusi ca poate fi comandata separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Daca motoarele astea noi de 750 sunt 78x78 inseamna ca au bloc de 650 si ambielaj de M Daca o sa am timp, o sa experimentez si eu un motor cu un ambielaj de M. Nu mai pierde timpul, motoarele noi nu folosesc ambielaj de M. Dar imi place logica ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate