ionut007 Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 RIP NYONYO Din pacate din ce in ce mai multi trandafiri pe forumul asta, e o chestie de asteptat, pura statistica, dar.. prea mult, te marcheaza, si nimeni, oricat de multa experienta ar avea nu e ferit. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA (OFFTOPIC: CIPONE - Uita-te in oglinda si da-ti doua palme ca ai fost total deplasat, poate sa scrie si in mandarina daca vrea.. ce treaba ai tu, ca nu ti-a scris tie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaming pistonS Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 BĂŠke poraira.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 DUMNEZEU sa-l IERTE dumnealui este Domnul Tamas din Tg Mures ??? il stiau mai multe persoane de aici din Galati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 nenea...in romaneste stii sa scrii?? Odihneasca-se in pace... Asta da, toleranta. Intr-un topic ca asta. 2006, Europa... No Comment. Obraznicule. RIP. DUMNEZEU sa-l IERTE dumnealui este Domnul Tamas din Tg Mures ??? il stiau mai multe persoane de aici din Galati Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahayzfr1 Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Dumenzeu sa l odihneasca in pace Va rog cine poate sa-mi dea un numar de telefon de la familia lui.Eu sunt baiatul care i-am vamdut motorul si inca este pe numele meu su asa vrea sa iau legatura cu cineva din familie.Numarul de tel care il avea este inchis .Cel mai indicat e sami dati un sms la 0788 299686 cu numarul pt ca nu stiu cand mai intru pe net.Va multumesc din suflet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_ms Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 R.I.P. Nyonyo ! Cine mai credea ca si tie ti se mai poate intampla asa ceva ? Multi dintre noi avem mai putini ani de viata decat ai tu de motociclism,si totusi am vazut cu toti ca i se poate intampla ORICUI . R.I.P. Nyonyo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Omule, in Tg Mures sunt multi unguri. Care dupa parerea mea sunt de 1000 de ori mai civilizati ca noi si mai cu bun simt. Nu a scris nimic rau, de ce te iei de el? Shi intre trabantishti, shi intre broscari (vw beetle) la fel stau lucrurile- am constatat personal la nenumarate intalniri. Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
massab Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirka Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ,nu-l vom uita niciodata ! R.I.P. @};-@};-===NYONYO===@};-@};- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Si rostul dezgroparii threadului este....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 ... pai nou venit pe forum nu? Si deh, trebe ceva posturi ca sa dea bine la imagine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Propun deschiderea unei noi categorii la accidente: "Acatiste, pomelnice si comemorari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 R.I.P. ce sa mai...?!...mai uitati-va si voi la data cand o fost ultimul post.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 exores, tu chiar esti .......... e vreun virus prin Zalau? Nu mai da rip-uri aiurea si citeste topicul inainte sa te arunci in fata. Macar sti cine era? ai auzit de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBECKO Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 R.I.P. prietene:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 @robecka... esti fantastic! Promiti sa revii in 10 ani sa re-re-re-re-dezgropi threadul asta? ) M-ai amuzat teribil .... In loc de RIP pe forum, dupa 2 ani, mai bine mergeai si aprindeai o lumare la mormantul lui, daca tot ai avut statut de "prieten" .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate