yamcsi Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Dan tapiteru' 0757453154! Mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 are cineva drum la brasov zilele astea? ma poate ajuta cu un schimb de obiectve foto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 in max 2 saptamani o sa am membrane de vanzare pt transalp, saptamana asa sunt in probe o pereche noi, sa vad cum se prezinta, pretul o sa fie decent, doar sa isi faca treaba cele noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Exista oare un loc in Cluj unde pot sabla o chiuloasa cu perle de sticla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Are cineva o palarie de cowboy si o vesta de piele? Sau ceva asemanator cowboy. Pentru maine seara doar. Platesc cu bere. Vesta de piele e mai urgenta , palarie s-ar putea sa gasesc cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzi Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Foarte URGENT! Caut/inchiriez platforma de 140 latime pentru a transporta o masina Aixam la RAR maine dimineata la ora 8. Multzu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Daca stie cineva unde gasesc in Cluj piese de schimb pentru cuptoare cu microunde. De fapt am nevoie de o siguranta rapida 5kV/0,7A, care este probabil sa se gaseasca si la unele magazine de electronice. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Online sau telezimex in centru Online sau telezimex in centru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 fostul electrorusu in spate la biserica din manastur de la pritax. linga primaria de cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Poate sa repare cineva carena asta? Are doua bucati rupte de tot (acum sunt prinse cu niste cleme, care eventual pot ramane acolo pentru o fixare mai buna) . Si deasemenea sa retuseze doar zona respectiva cu vopsea. Nu am pretentii deosebite. ...Si un pret informativ va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green spider Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Picture 054.jpgPicture 055.jpgPicture 056.jpgPicture 057.jpgPicture 053.jpg Poate sa repare cineva carena asta? Are doua bucati rupte de tot (acum sunt prinse cu niste cleme, care eventual pot ramane acolo pentru o fixare mai buna) . Si deasemenea sa retuseze doar zona respectiva cu vopsea. Nu am pretentii deosebite. ...Si un pret informativ va rog. salut. se poate repara si intarii . 0727072218 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 salutare, cine are sau stie unde gasesc o sita de robinetul de benzina pt transalpul de 600 din 97, repreul 10 din poza, tel 0730634011, Antonio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 ma poate ajuta cineva cu un shoei marimea S doar pentru probat? dati un pm va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 caut un mecanic / service bun si SERIOS pentru moped-uri si scutere... puteti recomanda pe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 caut un mecanic / service bun si SERIOS pentru moped-uri si scutere... puteti recomanda pe cineva? Sany moto de pe Albinii. Mi s-a parut de treaba, parolist si serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 un numar de telefon se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 un numar de telefon se poate? 0741525901;0728753575 Need help! Are careva un capac de la reglaj tacheti de dominator? Sau ceva similar? Diametru filet 40mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 0741525901;0728753575 Need help! Are careva un capac de la reglaj tacheti de dominator? Sau ceva similar? Diametru filet 40mm. Hai la mine ca-ti fac pe strung unu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Hai la mine ca-ti fac pe strung unu'. Merci pt ajutor Silviu, am sa trec sa vad daca il poti uzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 salut cine se are cu vopsitu? o aripa spate de dragstar, poate va trebui revopsita toata. aduc eu vopseaua 0736638582 sau pm numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 (editat) Salut ,stie cineva cat este inmatricularea provizorie ( numar rosu) la o motocicleta, se declara la finate sau nu se declara ?? Editat Februarie 19, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 aprox 80 lei...io nu am declarat-o inca.Cred ca dupa RAR si nr finale tre' declarata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 80 lei la politie si atat, ai pace 1 luna, se poate face de maxim 3 ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 aprox 80 lei...io nu am declarat-o inca.Cred ca dupa RAR si nr finale tre' declarata. Atentie, Trebuie declarata la finante in 30 zile de la data contractului de vanzare cumparare. Ciar daca are nr provizorii, trebuie facuta fisa de inmatriculare si declarata. Mie la primarie(taxe si imp) mi-a cerut contractul, si actele motorului traduse daca e cumparat de afara. Daca nu il declari in 30 zile este o amenda de 35 ron.(nimic altceva) si oricum calculeaza impozitul de la data contractului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jeryko Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Salut, Vreau sa ii fac o operatie estetica majora la babutza mea (intruder vs800) si as avea nevoie de un mecanic/atelier ca lumea in cluj. Vreau sa ii schimb tot ce e de schimbat, consumabile si nu numai, vopsit... etc. Cunoasteti pe cineva care sa se bage la asa un job de amploare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate