nascavlad Postat Iunie 1, 2015 Share Postat Iunie 1, 2015 Suspensiile , daca sunt reglabile, se regleaza intotdeauna functie de sarcina sub care lucreaza si functie de calitatea suprafetei pe care va rula autovehiculul. Perfecta nu va fi nici odata, dar trebuie ajuns la un compromis care sa avantajeze atat confortul dar mai ales siguranta rularii pe sosele. Un reglaj corespunzator unui rulaj pe teren accidentat nu va fi corespunzator nici odata unui rulaj pe sosele asfaltate. Asa ca trebuie gasit un compromis care sa le inpace pe cat posibil pe toate. Dar, in primul rand, trebuie sa stii la ce vei folosii motocicleta, sau sa zic asa, pe ce tip de drum vei rula preponderent cu ea. Si functie de asta , faci reglajele. Pe care nu le vei "nimerii din prima" si intotdeauna vei gasii ceva de inbunatatit. Si da, pentru stabilitate buna pe viraje, suspensia se seteaza dura, pentru a "copia " suprafata de rulaj. Si intotdeauna in detrimentul confortului ! Pentru inceput, in momentul in care te asezi in sa, o suspensie corect reglata va asigura " coborarea" la fel atat a furcii fata cat si a suspensiei spate. Deci daca fata coboara 5 cm, la fel trebuie sa coboare si spatele (asta ca exemplu, nu sunt aia 5 cm batuti in cuie). Cele bune ! E motor de 125 , il scot la plimbare doar prin oras , nu ies de pe asfalt cu el . Vreau doar sa ma asigur ca nu fac vre-o traznaie si sa imi pun pielea la bataie ) Am dus de doua ori pasager si cum era reglata suspensia inainte nu ducea doua persoane , de aceea vreau sa vad daca e ok mai rigida si cand sunt doar eu pe moto , ca sa nu trebuiasca de fiecare data cand se mai urca cineva sa tot modific . Multumesc de sfat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr929 Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Salutare ! Imi puteti recomanda pe cineva sa imi scurteze toba la mobra? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noreason Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Salut, Tre sa merg la service cu 2 motoare cu mai multe treburi de facut si poate ma ajuta cineva sa aleg service-ul potrivit... o sa enumerez chestiile care ar trebui facute la fiecare motor: 1. Kawasaki VN900: - verificare tehnica generala (schimb ulei, completat lichid racire, verificat incarcare baterie, furtunele de frana etc) - o varianta pt polish pt partile cromate (tevi esapament, alte parti cromate) care s-au uzat, au prins pete, rugina etc - indicatorul de benzina nu mai functioneaza 2. Yamaha Virago 535 - verificare tehnica generala (schimb ulei, verificat incarcare baterie, furtunele de frana etc), in principiu motorul tre sa faca un drum pana in Germania ~ 1500km, este al unei prietene si m-a rugat sa ma ocup de el Mersi frumos, Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noreason Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Extreme service srl str Frunzisului 83D ing Dan Suciu ( 0753 767116 ) = omul e profesionist grupa mare ok, mersi frumos de raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Dan Suciu avea o masina Honda galbena? El e tipul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 as vrea sa pun led pe pozitie. ceva recomandari sa se vada foarte tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 (editat) as vrea sa pun led pe pozitie. ceva recomandari sa se vada foarte tare? Ar fi o varianta asta,dar consuma aproape cat un xenon http://www.xenon-drive.ro/xenon-auto/eshop/2-1-Leduri-Auto-SMD/23-2-Leduri-auto-T10-W5W/5/648-Led-auto-T10-Canbus-25W-Leduri-CREE Editat Iunie 5, 2015 de Poly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 O mai are + Porsche ... etc Chiar e meserias. Putin sarit de pe fix, dar ii merge mintea brici. La el ma voi duce si eu cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigB Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Salut. Ăm un kymko xciting 2007 cu abs. Cand pun frana fata pare sa prindă cu valuri ca sa zic așa, discurile nu par sa fie îndoite, șa fie de la plăcute sau de la abs? Parca are si cu fâșâit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaVinci_Tm Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Ma poate ajuta cineva, contracost, sa transport un maxiscooter de la sediul CocMotors Strada Ștefan Luchian pana in zona Eremia Grigorescu?Scuterul este avariat si a fost la service pentru constatare daune. O sa fie nevoie fie de platforma moto fie de un microbuz.. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Ma poate ajuta cineva, contracost, sa transport un maxiscooter de la sediul CocMotors Strada Ștefan Luchian pana in zona Eremia Grigorescu?Scuterul este avariat si a fost la service pentru constatare daune. O sa fie nevoie fie de platforma moto fie de un microbuz.. Multumesc Te ajut eu daca vrei, 0742668055. 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 de unde iau un banjo bolt pt 2 furtune frana sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milka Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Ziua buna, Coleg motociclist(eu) ma nenorocesc(insor) in data de 20/06/15 si ma gandeam pe 21 la trash de .... dress undeva spre apus la Palocsay.Cum sunt posesorul unui Kawa Kle 500 mandra mireasa nu se poate cocota pe ea in rochie si nici nu ar da bine.Asa ca am rugamintea daca cineva are timp,orice chopper si chef duminica seara sa faca o plimbare pana la locatie sa facem si noi vreo 2-3 poze sa dea un semn(0771251980). Remuneratia se va face la mica intelegere si va fi completata cu palinca de Maramures,vin de casa sau bere(in functie de gusturi). Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Ce parere aveti despre casca asta, daca are careva? http://www.mthelmets.ro/categorie/casti-flip-up-modulabile CASCA MODULABILA MT COYOTE ALB LUCIOS Producător: MT Helmets 409,00 lei299,00 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Cat dai atata face. De exemplu, modelul Raptor, care e mai scump decat Coyote deci cel putin teoretic mai bun, are rezultate nu tare bune la impact lateral. http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/mt-raptor Ma indoiesc sa fie modelul asta la 300 lei mai bun . Economie mai bine faci la altceva dar nu la echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Ziua buna, Coleg motociclist(eu) ma nenorocesc(insor) in data de 20/06/15 si ma gandeam pe 21 la trash de .... dress undeva spre apus la Palocsay.Cum sunt posesorul unui Kawa Kle 500 mandra mireasa nu se poate cocota pe ea in rochie si nici nu ar da bine.Asa ca am rugamintea daca cineva are timp,orice chopper si chef duminica seara sa faca o plimbare pana la locatie sa facem si noi vreo 2-3 poze sa dea un semn(0771251980). Remuneratia se va face la mica intelegere si va fi completata cu palinca de Maramures,vin de casa sau bere(in functie de gusturi). Multam! La as aceva te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_rosu5 Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Buna,e cineva care are de vanzare carene pt Yamaha XT600 din 96? Anuntul e pt un coleg, Ionut - 0745 045 358 -daca are cineva de vanzare sa sune la numarul de mai sus,eu intru rar deci pica varianta cu PM o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septi Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 (editat) De unde pot face rost de un windshield ca si acesta?( sau similar , dar sa fie pentru faruri gemene) sau unde se face prelucrare din fibra de sticla in Cluj ? Editat Iulie 13, 2015 de Septi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septi Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Prelucrare cu fibra de sticla stiu ca fac la vechile ateliere de mecanica in Manastur de pe calea Floresti , in spate la Automert ( si langa parbrize ) . Mersi frumos de info , stau chiar pe langa ei. (dar nu stiam ) am sa le fac o vizita sa vedem ce si cum ... Daca cineva stie (totusi) de ceva parbrize moto pentru faruri twin, lasati-ma sa stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Salut.Caut un CDI pentru un scuter Peugeot Speed Fight 3 50cc din 2010.As prefera un second-hand dar si unul nou la un pret convenabil (chiar si China). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Am fost la moto Mus si domnul de acolo mi-a gasit un CDI (habar nu am originea) la 245 de lei. Eventual daca mai stie cineva si alte magazine de piese sa pot face o comparatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 mai poti cauta la romi moto pe rebreanu sau la coc pe buna ziua, ambele au si site cu catalog de piese, romi aduce orice si de pe louis daca nu au ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
surub_rr Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Salut, As avea nevoie de ajutor sa nivelez o adancitura din rezervor. Ideal ar fii printr-o metoda cat mai putin destructiva (ventuze sau stiu eu ce si nu sudare sau incalzire). Adancitura are 4..5 cm in diametru si adanca de cam 7..8 mm. Vopsitul este deja rezolvat dar nu as vrea sa se umple cu asa mult chit. Multumesc mult si astept solutiile/ofertele voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 (editat) are cineva un schubert c3 mar m pe care sa o pot proba 2 min? ma intereseaza cum sta pe cap si daca mie ok m. daca in general port s e ok m de la ei avand 56-57? Editat Iulie 17, 2015 de Florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Salut, As avea nevoie de ajutor sa nivelez o adancitura din rezervor. Ideal ar fii printr-o metoda cat mai putin destructiva (ventuze sau stiu eu ce si nu sudare sau incalzire). Adancitura are 4..5 cm in diametru si adanca de cam 7..8 mm. Vopsitul este deja rezolvat dar nu as vrea sa se umple cu asa mult chit. Multumesc mult si astept solutiile/ofertele voastre. IMG_20150716_131438.jpgIMG_20150716_131449.jpgIMG_20150716_131457.jpgIMG_20150716_131505.jpgIMG_20150716_131514.jpg Salut, daca oricum revopsesti eu cunosc un tinichigiu in Savadisla care poate sa te ajute cu o asemnea problema. Exista o metoda prin care se poate "trage" asemenea adancaturi fara sa taie elementele. Nu am idee cat ar dura si cat ar costa insa daca vrei, pot sa iti trimit un numar de telefon in PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate