robychopper Postat Iulie 19, 2012 Autor Share Postat Iulie 19, 2012 Dupa mai bine de 2 ani de lucru am ajuns la final... A patra poza cu motorul din lateral a fost facuta chiar inainte de a fii terminat motorul... Mai multe poze dupa ce va iesi in citeva reviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Fara cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 da; nu te mai saturi sa-l privesti / analizezi. felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Dupa mai bine de 2 ani de lucru am ajuns la final... A patra poza cu motorul din lateral a fost facuta chiar inainte de a fii terminat motorul... Mai multe poze dupa ce va iesi in citeva reviste superb roby si de mare efect: Felicitari pt visul implinit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 bravo hombre,culoarea asta ramine la final? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 foarte frumoasa un pur-sange ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Felicitari pentru jucaria pe care ai facut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 bravo hombre,culoarea asta ramine la final? hahaaa esti a doua persoana ce intreba asta, asa e produsul finit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Felicitari. Imi place culoarea daca o pot numi asa. Si la mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Bestial - fara surprize! felicitari barbate si la multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 20, 2012 Autor Share Postat Iulie 20, 2012 multam la toti pt urari si apreciere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Grozav! Imi place maxim ghidonul....curat!Vreau si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudyyy Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Un lucru e sigur: nu vei avea probleme cu zgarieturile sau cu matuirea vopselei. La cat mai multi km cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-geronimo- Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 (editat) vorbeam cu un prieten zilele astea, si mi-a zis de motocicleta ta. abia acum am vazut-o. sa-mi bag poola cat e de tare!!! cool de tot! Editat August 23, 2012 de bogdan7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Cat ai dat ca sa ti-l modifice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Geniala "vopsea" , imi da niste idei. Daca te plagiezi , promit sa o fac in alte nuante de culoare . Ma gindesc ca asta e cel mai bun antifurt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 (editat) urmaresc evolutia motocicletei de vreo 2 ani, a iesit mai bine decat ma asteptam, felicitari! imi place vopseaua o sa fii intrebat destul de des "dar nu o vopsesti?asa ramane" )) numai bine! Editat August 28, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Superb bobber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Tovarăși, dați-mi o idee de variantă carburator de pus pe un 883! Originalul Keihin fiind tare obosit. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 25, 2012 Autor Share Postat Septembrie 25, 2012 Cat ai dat ca sa ti-l modifice? daca te uiti in topicul asta vezi ca e facut tot de mine ...nu am modificat , am facut tot de la zero...a ramas doar motorul de la sportyul meu salut Tovarăși, dați-mi o idee de variantă carburator de pus pe un 883! Originalul Keihin fiind tare obosit. Mulțumesc! cumperi un kit de reconstruire si iasa ca nou carburatorul. sau pui un carburator mikuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 cumperi un kit de reconstruire si iasa ca nou carburatorul. sau pui un carburator mikuni... poti dezvolta putin? ce tip? presupun ca daca e pentru performanta ar trebui unul fara membrana la slide, adica actionat direct de cablul de acceleratie stii vreun cod, ceva, ca si eu ma gandeam la o varianta pentru vulcanul meu.... da nu prea am stiut ce sa caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Avea un amic un Mikuni cu prinderea ca la ale noastre - cred ca era ceva de pe DR-uri. La Harley cred ca ar fi ok sa pui alt carburator, la VN originalul are un senzor de avans, s-ar putea sa detoneze in regimuri tranzitorii. Sper ca nu gresesc, chestia asta o avea si VL800 pe axul clapetei. Pe ebay Editat Septembrie 25, 2012 de Ancalagon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 da manifoldu la VN are 42mm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Senzori sunt pe manifold, unde se face citirea, deci carbiul poti sa-l schimbi linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate