MirceaB Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Cateva cadre trase asa pe fuga ... inca din faza de "incalzire" a participantilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 (editat) Unde-i zapalaul ? Editat Februarie 18, 2011 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Citeva imagini de la hunedoreni Part one : . Mesaj completat Part thwo : Ne-am simtit ok, felicitari organizatorilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Ups ! am ajuns ...... de dimineata era putina atmosfera SPER CA TOTI SCHIORII CARE AU PLECAT AZI SA FI AJUNS CU BINE !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) Am postat dincolo. Schior din Otopeni-ajuns ! Cine a facut poze cand am plecat rog sa le puna aici Editat Februarie 20, 2011 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 A fost frumos, mai puțin expresia noastră când ne-am văzut nevoiți să plecăm pe iarnă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) Muresu a ajuns cu bine! ... poze mai tarziu putin. Editat Februarie 20, 2011 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 O intoarcere rapida si fara aventuri pentru mine si fireste aceleasi amintiri placute de la consacrata intrunire Road Patrool. Practic aceeasi nebuni frumosi din fiiecare iarna, acelasi chef tare prilejuit de intilnirea pritenilor. Nu a lipsit pina la urma nici zapada care ne-a dat unele emotii la intoarcerea acasa. Citeva poze si de la mine: Mesaj completat Mai multe poze aici: http://www.facebook.com/album.php?aid=6000...100000124824079 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Salut, asa cum zicea si dragos1972, am ajuns cu bine. O plimbare aspra dar severa azi, rasplatita la final cu o portie de mici Super intalnire, geniala plimbare, iaca si un link de poze : https://picasaweb.google.com/asilindean/Bik...20February2011# Inca o data mersi de primire si ne vedem, cel tarziu la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 putine imagini si de la mine ...... restul ....... la anul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 cateva poze din ziua de sambata cand ne-am "adventurit" un pic prin zona ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 asta este cea mai beton mobra felicitari proprietarului , mitraliera e grozava , si felicitari temerarilor tineti-o tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 (editat) Timisoara , doi motociclisti , ajunsi acasa cu bine , ieri ! Bafta si sa ne vedem cu bine ! Pana atunci , hai sa mai dupa un motiv de chef ! Editat Februarie 21, 2011 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 (editat) @Vulturul argintiu: Mersi de poze. Numai la pozat nu-mi statea gandul atunci stiind ce ma asteapta. Eu n-am decat cateva. Nu am avut baterie ori timp/chef de mai multe. Intr-adevar, cea mai frumoasa moticicleta de acolo. Jos palaria. Editat Februarie 21, 2011 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Am ajuns cu bine acasa, iata si cateva poze de la mine, mai multe de pe... drum, a carui poveste e pe respectivul site. M-am simtit foarte fain la Hateg, multumiri clubului Road Patrol pentru primire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 (editat) Cateva poze si de la Moto Sapiens...e adevarat,sunt cele "soft") Editat Februarie 21, 2011 de tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 (editat) In primul rand, felicitari organizatorilor. M-am simtit bine si nu au fost momente neplacute ca pe la alte intruniri. PS: am gasit loc pentru octogonul de la Bikes on Ice. Ma gnadesc serios sa-mi fac un asa tricou. Editat Februarie 21, 2011 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Salutare,cateva poze si de la mine,cand inca eram semi-treaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 O intoarcere rapida si fara aventuri pentru mine si fireste aceleasi amintiri placute de la consacrata intrunire Road Patrool. Practic aceeasi nebuni frumosi din fiiecare iarna, acelasi chef tare prilejuit de intilnirea pritenilor. Nu a lipsit pina la urma nici zapada care ne-a dat unele emotii la intoarcerea acasa. Citeva poze si de la mine:Mesaj completat Mai multe poze aici: http://www.facebook.com/album.php?aid=6000...100000124824079 Faine poze. Totusi am o intrebare: puscoacele ale sunt reale?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Faine poze. Totusi am o intrebare: puscoacele ale sunt reale?????? Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 (editat) Faine poze. Totusi am o intrebare: puscoacele ale sunt reale?????? Suficient de adevarate pentru ca posesorii sa nu le fi montat decit in OMW la iesirea din Cluj. Avem un meserias grozav aici in Cluj, Feri (conducatorul uneia dintre nipre), care le-a uzinat conform cu originalele. Cind l-am intrebat daca la o adica ar putea functiona, a zimbit semnificativ ca in bancul ala ardelenesc cu "raspunsul evaziv". Editat Februarie 21, 2011 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Suficient de adevarate pentru ca posesorii sa nu le fi montat decit in OMW la iesirea din Cluj. Avem un meserias grozav aici in Cluj, Feri (conducatorul uneia dintre nipre), care le-a uzinat conform cu originalele. Cind l-am intrebat daca la o adica ar putea functiona, a zimbit semnificativ ca in bancul ala ardelenesc cu "raspunsul evaziv". Evaziv ... evaziv .......,,.....dar parca mi-l imaginez , cum se gandea cum ar merge automatele alea .....pe dusmani Bikes on Ice , desi fara zapada , isi pastreaza grupul de participanti ,cu care te poti distra si te poti zdravan .......... .............si mai presus de tot te poti simtii minunat in compania lor , indiferent de detalii RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 (editat) Tii,a fost fain din cate vad in poze.Ce ma oftic ca eu am venit ca prostu duminica si nu mai era nimeni .Eh,la anu nu mai ratez.Bafta Editat Februarie 22, 2011 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 (editat) Cateva poze si de la Mureseni. Mai multe poze aici : /index.php?...&start=1150 Editat Februarie 24, 2011 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 si de la mine cateva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate