Kali Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Am sunat la Snagov. Campingul este deschis! Asa ca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Sper sa reusesc sa ajung si eu, dar nu pot sa promit nimic Da' incerc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) shase shase ca citeshte impricinatu topicu!!! :lol: poate nu a aflat pana acu!!! ..ba am vazut mey. Da' esti d-al casei si nu se pune.. @dezu_ro: ..de vrei si invitatie.. sa mor de nu-ti fac una.. dar ti-o printezi singur.. Editat Octombrie 2, 2006 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 me, me ... ma primiti si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 din pacate lucrez, dar incerc sa ajung macar cateva ore...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) Kali, Toma... i'm in! @Dezu_ro: sigur te "primeste", ca "ie" oameni de treaba amandoi! Editat Octombrie 2, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Va pup finilor , o sa o facem lata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Va pup finilor , o sa o facem lata ..sa nu uitati buletinili oai! ..k va trebe sa dati cu batzul de marturisitori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Pt cei care nu stiu : intrarea la Snagov este 100 mii de persoana (care defapt sunt bonuri de consum), iar cortul 100 mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 In primul rind felicitari. Ajung si eu, dar nu stiu exact cind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Casa de piatra! shi multi copii sanatoshi care sa va faca fericiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Super tare! Toata treaba o sa se intample vis a vis de serviciul meu ..asa ca o sa fiu prezent! si cu un aparat foto! multa sanatate si casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Il trimit pe Coco,io muncesc,sper sa ajung pe seara la Snagov daca se indura Domi sa mearga ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Noi nu ne cunoastem, dar asta este o ocazie buna.Ma bucur mult pentru voi, ma bucur ca va unesc pasiuni comune, va doresc casa de piatra si voi incerca sa vin si eu la primarie. Sa fiti fericiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 felicitari casa de piatra si copii de titan . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 as veni si eu sunt cam mic 125 da tot motociclist sunt deci vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 io nu mi-am reparat motoru tot in service k am probleme cu asigurarea din cauza datii accidentului , k in noaptea aia imi expirase numerele. ma rog ... are cineva loc si pt mine ? sau motor de rezerva ( inprumutat) dau cateva beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Petrecaretii semneaza condica, si dau apa la moara la comentatori petrecaretzi "e" aia care ajung cam pe la toate petrecerile de genu asta nu doar la una :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Venim si noi Kali - Toma - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Era ashteptat momentul , tinand cont ca pregatirile au fost deja facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Din pacati, frontierele care ne desparti.... nu imi permite prezenta la hora & beutura!! Voi fi cucucjetul alaturi de voi & voi stiti asta... Va iubesc ma si daca nu capat pozi pi mail, zau ca viu dupe voi la Bucale... Salutati cu bere pe toti de la Mutuliche & Mielu' di la petrecere... aka BooBoo, Ninja Skija, Dorumaster, Pacasac, Stege ( ), Skywalker.... an so on!!! O sa imi plang in pumni in barca ca ca ca nu zunt cu voi acol'!!! Sa va dea Domnul tot ce imi doresc pentru mini... sanatate maXXima si bucurii exagerate!!! - XX - P.S. Aici la Budapesta e vreme BESTIALA, (+25 - +27 grade Celsius) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Ne vedem sambata acolo, dragilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 io nu mi-am reparat motoru tot in service k am probleme cu asigurarea din cauza datii accidentului , k in noaptea aia imi expirase numerele. ma rog ... are cineva loc si pt mine ? sau motor de rezerva ( inprumutat) dau cateva beri daca o scot eu pe Suza rosie astazi si daca promitzi ca ai grija de ea, te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Felicitari Venim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate