GPauL Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Poti sa dai un link? Sunt curios daca ma incadrez la "accident" . Parca o treime din cost as plati, pentru "peace of mind". http://www.schuberth.com/en/products/motorbikes/warranty-registration.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Salut, As fi interesat de pareri pro si ccontra acestei casti: SCHUBERTH S2 SPORT DARK WAVE Sunt deschis si la alte alternative. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Daca vrei sa o vezi, sa-ti faci o idee mai clara, spune-mi si ne intalnim. Am un Schubert S2. Se pare ca suntem din acelasi oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 ok. iti multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 (editat) sa-mi transmiti si mie te rog parerea despre cum se comporta pe cbf dupa ce-o incerci sau achizitionezi, ca si pe mine ma batea gandul la schuberth dar varianta s2 simpla, sport ma gandesc ca este mai mult pt pozitie mai aplecata, nu stiu.. Editat Octombrie 13, 2016 de george_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 26, 2016 Admin Share Postat Noiembrie 26, 2016 Are cineva vrea viziera de aruncat? Nu are importanta modelul, am nevoie de pinii ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Are cineva vrea viziera de aruncat? Nu are importanta modelul, am nevoie de pinii ei. Ai nevoie de pinii ptr pinlock?...or what? Prompt raspuns de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 26, 2017 Admin Share Postat Ianuarie 26, 2017 Da, eu i-am aruncat de pe viziera veche, crezand ca vin impreuna cu pinlock-ul nou, dar nu este asa, pinii vin cu viziera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Da, eu i-am aruncat de pe viziera veche, crezand ca vin impreuna cu pinlock-ul nou, dar nu este asa, pinii vin cu viziera. Da-mi PM cu adresa ta, numele complet si numarul de telefon. Maine va ajunge la tine setul de pini prin curier TNT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 Ce parere aveti, sa nu fac vreo prostie, sa schimb gt-air-ul pe schubert s2 ? Moto din profil, parbriz stock momentan, cagula port mereu. Am gasit un anunt interesant si ma bate gandul. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 9, 2017 Admin Share Postat Februarie 9, 2017 Nu stiu cum este GT-Air, dar S2-ul este mult mai slaba ca si confort si insonorizare decat S1 Pro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 nici c3 pro nu mi se pare peste gt air. am ambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 Ce parere aveti, sa nu fac vreo prostie, sa schimb gt-air-ul pe schubert s2 ? Moto din profil, parbriz stock momentan, cagula port mereu. Care ar fi motivul pt care ai face asta ? Ce anume te nemultumeste la GT ? GT e mai touring, S2 mai sport. Cu avantajele/dezavntajele de riguare. In plus, s2, ca multe altele de la schuberth, mi se pare ca are o "carcasa" ff mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 Este super ok casca, nimic de zis, dar parbrizul pe care-l am acum imi trimite turbulente fix in ea si face ceva zgomot, asta cu cagula. Pentru anul asta am zis sa incerc cu dopuri de spuma in urechi si cred ca rezolv deranjul, dar totusi ma gandeam ca "nemtoaica" o fi si mai buna decat "japoneza", gen schuberth - the master of the silence. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 10, 2017 Share Postat Februarie 10, 2017 Nain, cum ar zice nemtoaica Daca cu GT ai zgomot, cu S2 o sa ai si mai mult zgomot. Pune-ti alt parbriz sau pune o extensie la cel actual a.i. sa scapi sau sa redirectionezi curentul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Ca posesor de S2, recomand sa pui o extensie pe pabriz, cum a sugerat si Cap0ne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 Multumesc domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 A aparut schubert C4, dar nu prea am inteles ce are in plus fata de c3 pro. Am sesizat doar ca nu se mai potriveste comunicatorul dedicat pt C3 pro si pe C4. Pe undeva e normal, dar asa daca faci upgrade-ul la C4 trebuie sa iti iei si alt comunicator. Dar cel mai mult imi place noul bmw system 7 pentru ca mandibula este detasabila. Sa vedem cand apar si la vanzare si niste review-uri cum se comporta fata de C3 pro/6 evo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian.dragos Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Salutare. Vreau sa cumpăr și eu o casca schuberth c2 ( stiu ca este model vechi). Am găsit pe ebay mai multe in stare buna dar nu stiu ce mărime mi s ar potrivi. Am la cap 59-60cm. Că mărimi la casca am gasit doar 58-59 si 60-61. Am 2 căști mărimea 57 si 57-58 si imi sunt mici rau, Nu pot sta cu maxilarul închis:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 L sau XL iti trebuie Diferenta este de cat de mult este purtata/largita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 De avut in vedere urmatoarele la C2: - Carcasa este mare, o sa arati de parca ai purta un pepene pe cap. - Cauta una a carei viziere este macar pregatita pentru pinlock, daca nu-l are deja instalat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian.dragos Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Multumesc pentru raspunsuri. Ce variante as mai avea de luat in calcul ? eu am o yamaha xj600s , sport touring din cate stiu. Am un shark si o casca no.name si la peste 60km/h este foarte zgomotoasa. pana in 150euro , noua sau sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Multumesc pentru raspunsuri. Ce variante as mai avea de luat in calcul ? eu am o yamaha xj600s , sport touring din cate stiu. Am un shark si o casca no.name si la peste 60km/h este foarte zgomotoasa. pana in 150euro , noua sau sh. Ce intelegi prin "foarte zogmotoasa" ? E vorba de zgomotul vantului (buffeting) sau de fasaituri (hiss noise) in casca. Eu am o Yamaha XJ6, casca Shoei GT-Air (~2200 ron) si la peste 60 km/h aproape ca surzesc din cauza aerului deflectat de parbriz direct in casca (cu vizor inchis, toate aerisirile inchise). Daca ma ridic pe scarite e silent de zici ca merg cu masina )). Deci castii n-am ce sa-i reprosez. Sfatul meu: parbriz mai inalt si/sau dopuri. Sa nu crezi ca Schuberth sfideaza legile fizicii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian.dragos Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Ce intelegi prin "foarte zogmotoasa" ? E vorba de zgomotul vantului (buffeting) sau de fasaituri (hiss noise) in casca. Eu am o Yamaha XJ6, casca Shoei GT-Air (~2200 ron) si la peste 60 km/h aproape ca surzesc din cauza aerului deflectat de parbriz direct in casca (cu vizor inchis, toate aerisirile inchise). Daca ma ridic pe scarite e silent de zici ca merg cu masina )). Deci castii n-am ce sa-i reprosez. Sfatul meu: parbriz mai inalt si/sau dopuri. Sa nu crezi ca Schuberth sfideaza legile fizicii. Este vorba de zgomotul vantului. Chiar începând de la 60km/h. Doar ce am cumparat motoreta de 1 luna. Am condus cel mai lung drum 100km si parca imi exploda capul. Astept sa ajunga schubert c2 sa vedem cum este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Ai mers cu aceeasi casca si pe alt motor ? (gen naked). Parerea mea, avand o mobra similara cu a ta in partea fata (carena, inaltime parbriz), e ca tot aerul iti vine in casca, de aici si huruitul pe care probabil il auzi. Eu, dupa primele drumuri de 100-200 km, eram "light headed" a doua zi din cauza zgomotului. Pana ce iti vine a 8-a minune a lumii (aka schuberth), incearca niste dopuri de urechi, nu te costa mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate