Sari la conținut

SCHUBERTH - Discutii Generale

bogdan_st
 Share

Postări Recomandate

• 4 months later...
  • Răspunsuri 568
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

sa-mi transmiti si mie te rog parerea despre cum se comporta pe cbf dupa ce-o incerci sau achizitionezi, ca si pe mine ma batea gandul la schuberth dar varianta s2 simpla, sport ma gandesc ca este mai mult pt pozitie mai aplecata, nu stiu..

Editat de george_p
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...
  • 2 months later...

Da, eu i-am aruncat de pe viziera veche, crezand ca vin impreuna cu pinlock-ul nou, dar nu este asa, pinii vin cu viziera.

Da-mi PM cu adresa ta, numele complet si numarul de telefon.

Maine va ajunge la tine setul de pini prin curier TNT.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Ce parere aveti, sa nu fac vreo prostie, sa schimb gt-air-ul pe schubert s2 ?

Moto din profil, parbriz stock momentan, cagula port mereu.

Care ar fi motivul pt care ai face asta ? Ce anume te nemultumeste la GT ?

GT e mai touring, S2 mai sport. Cu avantajele/dezavntajele de riguare. In plus, s2, ca multe altele de la schuberth, mi se pare ca are o "carcasa" ff mare.

Link spre comentariu

Este super ok casca, nimic de zis, dar parbrizul pe care-l am acum imi trimite turbulente fix in ea si face ceva zgomot, asta cu cagula.

Pentru anul asta am zis sa incerc cu dopuri de spuma in urechi si cred ca rezolv deranjul, dar totusi ma gandeam ca "nemtoaica" o fi si mai buna decat "japoneza", gen schuberth - the master of the silence.

Link spre comentariu

Nain, cum ar zice nemtoaica :D Daca cu GT ai zgomot, cu S2 o sa ai si mai mult zgomot.

Pune-ti alt parbriz sau pune o extensie la cel actual a.i. sa scapi sau sa redirectionezi curentul respectiv.

Link spre comentariu

A aparut schubert C4, dar nu prea am inteles ce are in plus fata de c3 pro. Am sesizat doar ca nu se mai potriveste comunicatorul dedicat pt C3 pro si pe C4. Pe undeva e normal, dar asa daca faci upgrade-ul la C4 trebuie sa iti iei si alt comunicator. Dar cel mai mult imi place noul bmw system 7 pentru ca mandibula este detasabila. Sa vedem cand apar si la vanzare si niste review-uri cum se comporta fata de C3 pro/6 evo.

Link spre comentariu

• 3 months later...

Salutare. Vreau sa cumpăr și eu o casca schuberth c2 ( stiu ca este model vechi). Am găsit pe ebay mai multe in stare buna dar nu stiu ce mărime mi s ar potrivi. Am la cap 59-60cm. Că mărimi la casca am gasit doar 58-59 si 60-61.

Am 2 căști mărimea 57 si 57-58 si imi sunt mici rau, Nu pot sta cu maxilarul închis:D

Link spre comentariu

De avut in vedere urmatoarele la C2:

- Carcasa este mare, o sa arati de parca ai purta un pepene pe cap.

- Cauta una a carei viziere este macar pregatita pentru pinlock, daca nu-l are deja instalat.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri. Ce variante as mai avea de luat in calcul ?

eu am o yamaha xj600s , sport touring din cate stiu. Am un shark si o casca no.name si la peste 60km/h este foarte zgomotoasa.

pana in 150euro , noua sau sh.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri. Ce variante as mai avea de luat in calcul ?

eu am o yamaha xj600s , sport touring din cate stiu. Am un shark si o casca no.name si la peste 60km/h este foarte zgomotoasa.

pana in 150euro , noua sau sh.

Ce intelegi prin "foarte zogmotoasa" ? E vorba de zgomotul vantului (buffeting) sau de fasaituri (hiss noise) in casca.

Eu am o Yamaha XJ6, casca Shoei GT-Air (~2200 ron) si la peste 60 km/h aproape ca surzesc din cauza aerului deflectat de parbriz direct in casca (cu vizor inchis, toate aerisirile inchise). Daca ma ridic pe scarite e silent de zici ca merg cu masina :))). Deci castii n-am ce sa-i reprosez.

Sfatul meu: parbriz mai inalt si/sau dopuri. Sa nu crezi ca Schuberth sfideaza legile fizicii.

Link spre comentariu

Ce intelegi prin "foarte zogmotoasa" ? E vorba de zgomotul vantului (buffeting) sau de fasaituri (hiss noise) in casca.

Eu am o Yamaha XJ6, casca Shoei GT-Air (~2200 ron) si la peste 60 km/h aproape ca surzesc din cauza aerului deflectat de parbriz direct in casca (cu vizor inchis, toate aerisirile inchise). Daca ma ridic pe scarite e silent de zici ca merg cu masina :))). Deci castii n-am ce sa-i reprosez.

Sfatul meu: parbriz mai inalt si/sau dopuri. Sa nu crezi ca Schuberth sfideaza legile fizicii.

Este vorba de zgomotul vantului. Chiar începând de la 60km/h. Doar ce am cumparat motoreta de 1 luna. Am condus cel mai lung drum 100km si parca imi exploda capul. Astept sa ajunga schubert c2 sa vedem cum este

Link spre comentariu

Ai mers cu aceeasi casca si pe alt motor ? (gen naked).

Parerea mea, avand o mobra similara cu a ta in partea fata (carena, inaltime parbriz), e ca tot aerul iti vine in casca, de aici si huruitul pe care probabil il auzi. Eu, dupa primele drumuri de 100-200 km, eram "light headed" a doua zi din cauza zgomotului.

Pana ce iti vine a 8-a minune a lumii (aka schuberth), incearca niste dopuri de urechi, nu te costa mare lucru.

Link spre comentariu