Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 eu am luat o pereche de hella de la augsburg bucuresti,bec cu halogen(poti pune un bec xenon,dar este ceva mai scump),carcasa metalica,arata si foarte bine iar fasciculul esteexcelent.pretul a fost undeva la 3 mil.in acest link le poti vedea,impreuna cu cateva informatii utile http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://dr650.zenseeker.net/Headlight/HellaProjector.jpg&imgrefurl=http://dr650.zenseeker.net/Headlights.htm&usg=__zeZlB1PytQ4ehR6ennusoamAro8=&h=250&w=327&sz=32&hl=ro&start=29&um=1&tbnid=EU_Hadm5lruYJM:&tbnh=90&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dhella%2Bprojectors%26ndsp%3D20%26hl%3Dro%26sa%3DN%26start%3D20%26um%3D1 astea sunt foarte misto, dar la 3 mil perechea e un pic ca mult dar arta grozav Mesaj completat calalere tata nu ai memorat sistemul meu dupa plimbarea de la greci??deci - releu de dacie 40 amperi pozitionat in loc uscat sub sea 7 ron - siguranta de 10 amperi pt 2x55W cum am eu - intrerupator de ghidon de pe louis 60 ron - proiectoare 35 ron sincer lumineaza mai tare decat farurile tale de pe tdm cu bec standard - singurul dezavantaj este ca supara la ochi dc nu le reglezi bine. eu le aprind doar pe vreme proasta ploaie puternica sau ceata - cablu de 2- 2,5 mm miezul ca sa tina sa ai grija la legaturi eu am folosit tub "termo" si iese treaba foarte bine. dc ai nevoie de ajutor ai nr meu de tel sarumana de ajutor, inc anu le-am pus inca. abia am sosit dupa un drumetie de 900 km si am constat ca desi am doar unul din cele 2 faruri dotat cu xenon lumineaza foarte bine si ma mai gandesc daca sa ii pun si proiectoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) Salut, Si eu am vrut sa imi pun proiectoare ... insa incarcarea de la transalpul meu nu ducea inca 110 W. Eu astea am vrut (modelul care mi-a placut cel ,mai mult ca marime si materiale) si le-am cumparat: http://www.autoschrott.ro/index.php?act=go...ductid=U_994659 Nu le-am folosit decat cateva zile si apoi a trebuit sa le dau jos ... daca e cineva interesat de ele sa si le instaleze astept PM ... doresc pe ele 1mil. Numai bine, paul Editat Octombrie 5, 2009 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Uite colea ce si cum mi-am montat eu Poze proiectoare Am folosit schema asta: Nu am facut si legatura pentru flashuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Uite colea ce si cum mi-am montat eu Poze proiectoareAm folosit schema asta: Nu am facut si legatura pentru flashuri. misto rau proiectoarele astea de unde le-ai cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 misto rau proiectoarele astea de unde le-ai cumparat Din targ din Vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 si ce pret au avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 si ce pret au avut Eu am dat pe ele 60ron...dar le-am gasit cel mai ieftin la pretul asta. Pe la alte tarabe erau 70-80ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 pai e foarte bun pretu asta esti multumit de ele? de cati wati sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Cred ca sunt H3uri de 35W bucata. Daca tine F650ul lui, nu cred ca tu ai de ce sa-ti faci griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 pai e foarte bun pretu asta esti multumit de ele? de cati wati sunt? Sunt multumit de ele, mi-au imbunatatit mult "vederea" pe timp de noapte. Becurile sunt de 55W, H3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 din ce stiu eu H3 sunt numai de 55W... exista si de 35? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Da, exista. Exista chiar si de 12V/25W pe H3, dar sunt ceva mai greu de gasit. Si nu, nu ma refer la instalatii HID, ci la becuri halogene. Editat Octombrie 6, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 pai e bine ca poti pune bec de 35W ca sa nu consume atat de mult acum sa trang bani si sa fac achizitiile si apoi montaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Da, exista. Exista chiar si de 12V/25W pe H3, dar sunt ceva mai greu de gasit. Si nu, nu ma refer la instalatii HID, ci la becuri halogene. Da, si eu tot la halogen ma refer. Eu am luat proiectoare pentru masina fara becuri, am citit ca trebuie H3 (atat era specificat) apoi stiu ca am gasit in supermarket becuri OSRAM H3 si pot sa jur ca erau 35W (scria pe ambalaj), pentru ca asta era ideea, sa merg cu ele aprinse ziua si sa nu mai consume cat si farurile. Zielele astea am scos un bec dintr-un proiector si da, sunt 55W.. Acu din tot ce am cautat pe la on-line shops vad ca sunt numai 55W... si vreau neaparat de 35W... chiar de 25W. In Cehia e obligatoriu sa ai faruri aprinse la auto oriunde, dar am observat ca nu maraie nimic politaii daca ai doar proiectoare aprinse, important e sa ai ceva aprins in fata si nu pozitii, asta e si ideea, sa fii vizibil in trafic... dar daca pot face economie de 0,05 ml de benzina la 100 de km, de ce nu. Si cand stai nonstop cu farurile aprinse se mai ard si beculetele mici, gen cele de la numar de prin bord, etc... nu imi place. Editat Octombrie 6, 2009 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Se gasesc, dar nu cred ca te pot ajuta cu distribuitori din Cehia. Vezi la magazine auto pe la tine pe acolo. Uite, pe e-bay se gasesc: http://stores.ebay.de/MotoBozzo-Light-Factory EDIT: Tu de ce nu vrei sa tii faza scurta aprinsa? Editat Octombrie 6, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Se gasesc, dar nu cred ca te pot ajuta cu distribuitori din Cehia. Vezi la magazine auto pe la tine pe acolo. Uite, pe e-bay se gasesc: http://stores.ebay.de/MotoBozzo-Light-Factory EDIT: Tu de ce nu vrei sa tii faza scurta aprinsa? Pentru ca odata cu faza scurta se aprind si pozitiile si restul de beculete. De exemplu odata la cateva luni mi se ard becurile de la numar...si nu e problema sa le schimb dar multa vreme nu imi dau seama ca s-au ars si merg cu ele asa pana se gaseste un politai sa-mi arate, cu amenda de rigoare. In plus consumul de benzina e mai mare cu faruri aprinse nonstop (nu mult, dar e) si prefer sa tin ziua (cand merg 90% din timp) aprinse proiectoare de 70W in comun, decat 55w + 55W + 5W + 5W + 5W + 5W + 10W(cat o mai fi restul de beculete prin bord) = 140W.... adica dublu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) Am o solutie pentru tine: LEDuri la bord si instalatie HID (daca legislatia din Cehia iti permite sa mergi cu o astfel de modificare). Xenon x 2 = 70W + LED(uri) pozitie = 1 sau 2W + 4 becuri de bord = 4W-8W Total: 75-80W (fara proiectoare ) Editat Octombrie 8, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 in bord am pus LED-uri superluminoase cu unghi mare; am pus pe langa rezistenta aferenta si un LM ce tine tensiunea fix la 12V. Mesaj completat BTW, Cunoaste careva o sursa de LED-uri care sa aiba soclul ca si asta? Tin minte ca am vazut o data asa ceva, da chiar nu mai stiu unde. Cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 in bord am pus LED-uri superluminoase cu unghi mare; am pus pe langa rezistenta aferenta si un LM ce tine tensiunea fix la 12V.Mesaj completat BTW, Cunoaste careva o sursa de LED-uri care sa aiba soclul ca si asta? Tin minte ca am vazut o data asa ceva, da chiar nu mai stiu unde. Cele bune. Nu stiu daca in Ro sunt, dar in Cehia sunt si la supermarket, seturi de 2, de diverse culori, exact acelasi soclu. Switch, ideea ta e buna, se poate sa pun HID, este permis, insa nu stiu daca trebuie schimbata oglinda farului sau nu... Auto este o Mazda2 model 2003 si are becuri normale H4 acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 daca ai becuri h4 nu e nevoie sa mai schimbi si oglinda farului. poti puen direct kit bi-xenon h4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) daca ai becuri h4 nu e nevoie sa mai schimbi si oglinda farului. poti puen direct kit bi-xenon h4 da, asa am facut si eu, avand H4. insa nu stiu daca e bine, din ce imi amintesc, becul cu xenon era mai lung decat clasicul halogen. asta insemnand ca raza de lumina nu bate in mod identic. dar sunt f multumit de el, e mult mai bine decat cu halogenul . Editat Octombrie 9, 2009 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Deci, daca tu iti pui proiectoare pe MASINA, doar ca sa mergi cu pozitii si proiectoare, iti umplu frigideru de carne. Pe motor hai treaca-mearca ca-i paranoia mare si oricum nu te vede lumea, dar la MASINA... proiectoarele alea sunt chiar deranjante. Kit-ul xenon H4 e si el luminos, dar e mult mai suportabil decat doua proiectoare puternice. ...iar tu iti faci griji de consum la un alternator AUTO? Recomandare personala: pune-ti bi-xenon H4 de 4300K si schimba becurile de pozitie cu LEDuri. Daca ai idee de ceva electrica (cat sa innadesti doo fire) instalarea iti ia vreo ora cu tot cu cautat loc pentru balasturi si releu. Dupa asta daca nu esti multumit, proiectoare. Insa daca nu iei tot xenon nu faci nici o afacare; faza lunga de Xenon e mai puternica decat multe proiectoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) Man, tin proiectoarele pentru ca e obligatoriu sa am 2 dracii aprinse in fata ziua. Nu tin pozitii nu nimic. Priectoarele mele sunt orientate in jos, noaptea nu fac lumina decat la nivelul solului, atat cat e necesar pt 2 proiectoare. Nu deranjeaza pe nimeni si oricum stai linistit ca nu o sa te intalnesti cu mine prea curand pe drumuri. Si fac economie la benzina nu la alternator... Editat Octombrie 9, 2009 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Ok, ok, gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladrb Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) Asta a iesit . Am folosit schema din atach pentru ca mi s a parut mai simpla de citit Diferenta este mai mult decat sesizabila . Editat Octombrie 10, 2009 de vladrb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate