vintze Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Condoleante familiei si celor care l-au cunoscut. am trecut pe la locul accidentului si am aprins o lumanare. mai erau cateva aprinse si o mana de bucatele de plastic. niste linii trasate cu creta pe asfalt. probabil desenate de politistii care cercetau traiectoria. sa puna cinva o poza. si doua vorbe. pe stalpul ala ar merge pusa o placuta. atat va ramane celor ce l-au cunoscut. o amintire. si o durere in suflet. amintirile se estompeaza cu timpul iar cu durerea ne obisnuim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neaorin Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 (editat) M-am intalnit cu cineva care avea un cbr repsol pe la Kogalniceala la 3,dar nu cred ca era el. Sa ma anunte si pe mine cine organizeaza marsul sau daca se face. Editat Mai 7, 2011 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mayarocks Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru...a murit! multumim pt gandurile voastre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace. Detalii, poze de la accident ? Sa intelegem si noi ce a dus la acest eveniment tragic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace. Detalii, poze de la accident ? Sa intelegem si noi ce a dus la acest eveniment tragic... O schema a dinamicii accidentului si a locului respectiv ar fi bine venita...Poate intelegem ce factori au concurat la producerea tragicului eveniment... Condoleante familiei, odihna vesnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Inca un amic care pleaca spre lumea cealalta pe doua roti... Odineasca-se in pace, condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 (editat) Dinamica accidentului: i-a iesit o masina in fatza, se intimpla mereu, motociclistul s-a izbit de un stilp. Putea sa se loveasca de nspemii de obstacole si sa moara: copaci, indicatoare rutiere, masini parcate , masini care circula, garduri, borduri. O cazatura in orash este foarte pericuoasa deoarece poti intilni ostacolele mai sus enumerate.Din sutele de de discutii purtare cu cei ce au cazut nimeni nu constientiza ca putea sa moara. Viteza legala de 50km in localitate nu degeaba a fost inventata. Am intzeles-o dupa ani de zile de mers prin trafic. Ariciu a patito si el, a fost norocos ca a supravietuit. Pe multi i-i aud ca daca-ti vine sorocul sa mori, mori. Numai ca ei sint absolut convinsi ca lor le vine sorocul dupa ce ies la pensie. Editat Mai 8, 2011 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Eu zic sa lasam orgoliile la-o-parte si orice "idiotenii" am avea de impartit intre noi si sa vedem imaginea de ansamblu: suntem exterminati sistematic. Consider ca a venit timpul sa ne unim si sa luam atitudine, atat din punct de vedere al vitezei de deplasare, cat si din punct de vedere al comunitatii din care inevitabil facem parte, indiferent de "culoarea motociclistica". Sa-i fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 I-a taiat taxi-ul calea, motocicleta a sarit 5 metri in aer, s-a lovit de o caldire de pe partea dreapta langa unitatea militara, se vedeau urme pe zidul cladirii si tigla era smulsa de pe acoperis unde a lovit. Motociclistul a incercat sa evite pe banda dreapta dar avea viteza mare. Ne-am salutat de 2 ori in ziua aia pe Dr Taberei...mai bine il opream si ieseam la o cafea. Dumnezeu sa-l odihneasca. Sunt mii de idioti in trafic care nu se asigura, mai bine ne pazim noi pt ca ei nu o vor face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 I-a taiat taxi-ul calea, motocicleta a sarit 5 metri in aer, s-a lovit de o caldire de pe partea dreapta langa unitatea militara, se vedeau urme pe zidul cladirii si tigla era smulsa de pe acoperis unde a lovit. Motociclistul a incercat sa evite pe banda dreapta dar avea viteza mare. Ne-am salutat de 2 ori in ziua aia pe Dr Taberei...mai bine il opream si ieseam la o cafea. Dumnezeu sa-l odihneasca. Sunt mii de idioti in trafic care nu se asigura, mai bine ne pazim noi pt ca ei nu o vor face De la 60-70 km/h tot ai timp sa reduci la 30-40 si nu te alegi decat cu niste oase rupte orice ti-ar iesi in cale. La +100 km/h in primul rand nu-i dai posibilitate altuia sa se asigure implicit sa-ti acorde prioritate. Uite asa apar 2 vieti distruse. Una prin tribunale si cu remuscari toata viata iar cealalta distrusa definitiv la 2 metri sub pamanat. Despre morti numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 odihneasca-se-n pace ! :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Trist...foarte trist. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 De la 60-70 km/h tot ai timp sa reduci la 30-40 si nu te alegi decat cu niste oase rupte orice ti-ar iesi in cale. La +100 km/h in primul rand nu-i dai posibilitate altuia sa se asigure implicit sa-ti acorde prioritate. Uite asa apar 2 vieti distruse. Una prin tribunale si cu remuscari toata viata iar cealalta distrusa definitiv la 2 metri sub pamanat. Despre morti numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_def Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Odihneasca-se in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 inmormantarea este marti. revenim cu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Saracu baiat, cata durere ramane in urma... Odihneasca-se in pace... :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Era din Drumul Taberei sau era doar in trecere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 8, 2011 Autor Share Postat Mai 8, 2011 Statea in Rahova,intamplator pe facebook am vazut o poza cu el.Atunci mi-am dat seama ca il cunosteam si ca este vorba de ACEL Gabi,care nu il mai vazusem de cativa ani.Foarte foarte misto tipul,pacat,nu mi-am imaginat ca eu voi fii acela care ii va face topic aici Sa il ierte Dumnezeu,baiat de nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Bun, i-a iesit o masina in fata. Si, mai departe? A lovit masina, a culcat-o, a evitat si a lovit alt obstacol ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Statea in Rahova,intamplator pe facebook am vazut o poza cu el.Atunci mi-am dat seama ca il cunosteam si ca este vorba de ACEL Gabi,care nu il mai vazusem de cativa ani.Foarte foarte misto tipul,pacat,nu mi-am imaginat ca eu voi fii acela care ii va face topic aici Sa il ierte Dumnezeu,baiat de nota 10 Da-ne un link de la facebook colegule te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
localghost Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Dumnezeu sa il odihneasca ! M-a dat peste cap accidentul asta. Condoleante ! Am apins o lumanare...si am mers pana acasa cu 60 km/h. Eram un motociclist, insa tu nu m-ai vazut. Dumnezeu va avea grija de sufletul tau prietene. mno ce fain ca te-ai dus pan acas numa cu 60km/h . uluitoare abstinenta!!! s-apoi ne mai miram ca dau astia coltzu si prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate