nos66 Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Specific Romania si orice topic . Incepe cu o vorba si se termina pe cu totul alta tema [cand eram mici ne jucam ;;telefonul fara fir;; ] . Cer o informatie despre o ''vechitura'' si primesc raspuns ca nu are 30 ani . OK , o sa scriu peste 2luni cand implineste 30ani Sa ai timp sa intelegi ca o "clasica" are 30 de ani de la iesirea din fabricatie a modelului constructiv (GSX, Magna, GPZ etc inca nu au anii). Peste un an bagam la clascie CX500, o motocicleta extraordinara mai ales dpdv solutii tehnologice. Au dat clasa BMW-ului, Moto GUzzi-ului reusind sa faca o motocicleta cu cardan cu acces rapid si la chiulase dar si la ambreiaj culmea aranjament axial ca la BMW, filtru de ulei, o cutie fina si compacta, un stater micut usor accesibil. Ce sa mai au optimizat aranjamentul. Sa ma scuze JEAN . Va pupa tata Jean[nos66] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 taticule ai o juma de vadRA DE VIN DE LA MINE SA ZICI UNDE SA FAC LIVRAREA....cx 500 este cea mai cea dintre toate , am avut si cbr 1100 xx da ca cx u nu este niciuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Specific Romania si orice topic . Incepe cu o vorba si se termina pe cu totul alta tema [cand eram mici ne jucam ;;telefonul fara fir;; ] . Cer o informatie despre o ''vechitura'' si primesc raspuns ca nu are 30 ani . OK , o sa scriu peste 2luni cand implineste 30ani Sa ma scuze JEAN . Va pupa tata Jean[nos66] Ai cautat o informatie despre motociclete care nu sunt "clasice". Magna de saptejumate e clasica peste 21 de ani, scrie atunci ca vrei o parere sau mai bine cauta pe gugle sau ce plm o sa fie peste 21 de ani . taticule ai o juma de vadRA DE VIN DE LA MINE SA ZICI UNDE SA FAC LIVRAREA....cx 500 este cea mai cea dintre toate , am avut si cbr 1100 xx da ca cx u nu este niciuna! la anu' o sa mai postez in legatura cu CX-ul sau sa invitam pe unii din posesori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 6, 2012 Autor Share Postat Octombrie 6, 2012 Nu am timp sa citesc atatea pagini si poate scriu gresit si cer scuze . Am o intrebare . Despre Honda Magna 750 ,sau 1100cc an 1982, 1984 ce parere aveti? Doar este o clasica la varsta ei . Despre Honda Magna 1100 numai de bine. Este o motocicleta extraordinara pt anii in care a fost croita de japonez. Racita cu lichid, are vreo 116 Cp, bicicleta impresionanta, design desavarsit pt imaginea sa de old school.., elemente de bord destule cat sa te faca sa intelegi ce si cum.., ce mai superba!. In schimb sunt destul de rare si mai greu de gasit una intr-o stare cat mai buna. Eu am vrut sa cumpar Honda Sabre , e un naked cu motorul de pe \Magna, motor steroizat pt acei ani.., 125 cP, insa cand am ajuns la Oradea mi-a venit rau in ce stare era!. Am mers cu Honda Magna de 750.., super tare motorasul dar ciclistica te inspaimanta!. Asta cred ca e valabil la toate motoarele grele facute prin anii '80. Franele si ciclistica sunt problematice. PS Jeniffer, scuze dar nu am putut vb la tel in seara aceea. Suna ma cand poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Ia uitati ce am gasit. Eu nu am bani acum, dar poate o vrea careva. http://www.tocmai.ro/honda-cb-550-1976-6169052.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Octombrie 6, 2012 Share Postat Octombrie 6, 2012 Despre Honda Magna 1100 numai de bine. Este o motocicleta extraordinara pt anii in care a fost croita de japonez. Racita cu lichid, are vreo 116 Cp, bicicleta impresionanta, design desavarsit pt imaginea sa de old school.., elemente de bord destule cat sa te faca sa intelegi ce si cum.., ce mai superba!. In schimb sunt destul de rare si mai greu de gasit una intr-o stare cat mai buna. Eu am vrut sa cumpar Honda Sabre , e un naked cu motorul de pe \Magna, motor steroizat pt acei ani.., 125 cP, insa cand am ajuns la Oradea mi-a venit rau in ce stare era!. Am mers cu Honda Magna de 750.., super tare motorasul dar ciclistica te inspaimanta!. Asta cred ca e valabil la toate motoarele grele facute prin anii '80. Franele si ciclistica sunt problematice. PS Jeniffer, scuze dar nu am putut vb la tel in seara aceea. Suna ma cand poti. eu te rog sa ma scuzi pentru insistenta.....mama ce politeturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 12, 2012 Autor Share Postat Octombrie 12, 2012 Imi spune si mie cineva de ce topicul meu , fata de celelalte, apare fara litere ingrosate pe pagina de start a subforumului?. Multumesc, pt ca eu nu imi dau seama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 (editat) Daca pui matale clicku pe bumbu din stanga, o să vezi ca ai posturi necitite. De aia îti apare. Sau te-a sabotat Adminul. Editat Octombrie 12, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 13, 2012 Autor Share Postat Octombrie 13, 2012 Tocmai topicul meu.., si cel cu motoretele clasice nejaponeze.., cine este Adminu-ul asta sa-l rastignesc?!! Cine loveste in 'copilul' meu are de-a face cu mine! Sabotaaaaj!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 ...de ce topicul meu , fata de celelalte, apare fara litere ingrosate pe pagina de start a subforumului?... simplu ...fiindca pe celelalte nu le citesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 23, 2012 Autor Share Postat Octombrie 23, 2012 simplu ...fiindca pe celelalte nu le citesti! Mda, sunt afon cu tehnologia.., bah, da despre japaneze niica, nimenea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Lume, lume, cine are vreun CX sau ceva piese pentru modelul ăsta? La GL-ul meu distribuția a ales să meargă în Valhalla și am putut să o opresc. Patina întinzătoare se găsește dar nicăieri nu găsesc patina de ghidaj al lanțului de distribuție, nici măcar nu se mai fabrică în Japonia. Este modelul de la începutul anilor 80 cu întidere manuală a lanțului. De o lună și jumătate am rămas fără motor și sunt ofticat la culme că nu găsesc patina respectivă. Am scris și pe topicul cu CX dar așa a rămas. Am zis să încerc aici, poate poate. Mulțam. Superba motocicleta ai.Si clasica pe deasupra.Eu am gasit una prin Europa si sper sa o iau pana de sarbatori.Daca nu rezolvi problema pana atunci sper sa te pot ajuta pentru ca ma duc la ea acasa.Si am mai gasit un Gold wing din 1976,intreg,original,acte si in stare de functionare si putini bani.Oricum bafta la achizitionarea piesei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 HondaSan am rezolvat-o ieri după amiază. Am primit de la cineva de pe forum un link de pe ebay cu distribuție de CX și am ieri după amiază un prieten austriac m-a sunat să-mi spună că mi-a cumpărat piesele. Bucurie mare pe capul meu, de mâine mă apuc de pus la loc ce-am desfăcut astă vară. Dacă găsești piese la ea, ia-le și pe alea, nu știi când te lasă una și nu găsești. Ideea cu patina de ghidaj este că nu se mai fabrică nici măcar în Japonia. Baftă cu achiziționarea motocicletelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Bravo.Sper sa apari cu ea la adunarea clasicelor si comunistelor de anu viitor.O sa faca senzatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) Bravo.Sper sa apari cu ea la adunarea clasicelor si comunistelor de anu viitor.O sa faca senzatie. Îmi doresc din tot sufletul sa vin la adunarea clasicelor, sper doar să nu fiu ocupat când e întrunirea. Vad ca in posturile mele scrise cu diacritice apar fel de fel de numere si cifre sau doar eu vad asa? Editat Noiembrie 12, 2012 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Sa traiesti nea jane.ma primesti si pe mine aici pe topicu tau???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2013 Te primesc . Ai reintrat in randul lumii cu Vf-ul ala! In rest, vad ca-i peace pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yosca Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 salutare am si eu un kawa z440 din 1980 ce parere aveti? asta sant niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 Ce frumoasa e! Sa te bucuri de ea din plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yosca Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 se vinde mi am luat alta motocicleta pret 900 neg detalii la tel0741392924 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Ce imi place motoarele alea simple, cu minim de electrica pe ele, fara 10mii de matze care atarna, senzori, balarii. Spor la vanzare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yosca Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 (editat) (scuzati dezacordul din postul meu anterior, cand postez de la munca nu mai am timp sa mai citesc postul sa il corectez) Cu placere! Sau poate vrei sa il faci cafe-racer Kawa-ul ala ar merge la fix. Desi daca ai posibilitati mai degraba ar merge restaurat. Si ca fapt divers, intre timp m-am apucat si eu de cea de-a doua operatiune de intinerire a VF-ului. Voiam sa il fac cafe-racer, insa nu prea se preteaza la asa ceva. Editat Februarie 14, 2013 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yosca Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 mersi de sfat dar il prefer asa cum e el construit fara nici o modificare pt ca e tot original pe el si ar fi pacat.Daca nu se vinde o sa ma apuc sa il reconditionez. frumos si cafe-racer ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate