Jerycho Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Eu zic sa nu mai astepti pana la anul 1987 a fost un an foarte bun si soiul este de calitate , imbatraneste greu si isi pastreaza valoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 M72story, frate, cu tot respectul, aici nu e un topic de vanzari piese moto sau altceva! Hai sa pastram topicul curat si sa comentam la obiect. Fara suparare, iti multumesc anticipat. Anul viitor vreau sa trec la un chooper. An fabricatie 1987. Aka old school. Motor de 1400cmc. 71 CP. Ce ziceti? Succes Jane , da' ce ai , imbatrinesti , ca te stiam mai sportiv ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Jeane ,nu am inteles ce motor clasic japonez ai tu.Pe la poarta mea te-ai perindat cu vreo zece si ziceai ca -s ale tale.Sunt in ceata.Ai ceva pe numele tau?Ce?Ca sa lamurim lucrurile,pentru toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 Eu l-am vazut pe @Jean acu' 2 ani , la Paulesti cu o vechitura de asta japoneza , ceva de viteza parca. Deci , are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 20, 2012 Autor Share Postat August 20, 2012 Bunule, stiu ca nu vorbesti cu rautate.., uite clasica mea japoneza, daca tot m-ai provocat, scuze, e vina mea daca nu ai stiut. si nici asta nu e deocamdata pe numele meu! . Dupa cum ti-am mai spus, am o Honda Cb 250G din 1976, este o clasica sau nu?!. Kawa gpz 750 Unitrak din 83, care il aveam cand am deschis aceest topic, l-am vandut din motive de jena financiara, amu un an (regret si acum).., Lil_debul, ti-ai amintit bine, cu Kawa aceea am fost anul trecut la Paulesti. Ca o mica adaugire, tu poti sa-l numesti si un atac subtil la adresa ta.., am reusit, in ciuda vicisitudinilor vremii, sa pastrez Mz-ul Rt din 61, care spre deosebire de cele vreo douajcinci de motoare comuniste vechi ale tale, este restaurata complet.., dupa cum o facu neamtu atunci.., ceea ce nu pot spune despre, macar una, dintre comunistele tale. Concluzia, ciocu mic, ca Jean e la putere. Ps Iaca si neste poze, cu mine pe ele.., sa nu existe vreun dubiu in privinta posesorului. Cu Honda Cb nu am poze. Am facut 800 km intr-o zi anul trecut, sa o aduc de la Neamt si de atunci zace in curtea unui prieten. Cine nu are curte, stie de ce. Succes Jane , da' ce ai , imbatrinesti , ca te stiam mai sportiv ??? Lil, crede-ma, nu este o motoreta pt bosorogi.., daca te pricepi cu ele, poate face si ea multe! . Este fabricata in 1999, nu am cumparat-o pe cea din 87, din mai multe motive. Este o clasica cu o tehnologie mai actuala, hmm, zic bine asa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Pun si eu o poza cu a mea, in care arate mai bine decat in realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Modestule, arată foarte bine și în realitate, și sună pe măsură! Ba, pe lîngă sunet, mai și merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Domnu Cicloburu, cred ca ai uitat sa treci ceva la rubrica aia de interese de sub avataru' dvs..... Sau ma rog, pe cineva. Editat Septembrie 5, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Gata, schimbăm acuma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 5, 2012 Autor Share Postat Septembrie 5, 2012 Gata, schimbăm acuma! E vorba de God?! . falkenberg.., ma uit la kawa ta si ma gandesc cu nostalgie la cel care l-am avut si eu.., l-am rugat pe tipul care mi la cumparat sa am drept de preemtiune la cumparare! Adevarate motociclete, zau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 și sună pe măsură E o confuzie aici! A mea suna a rasnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Nu Jeane, e vorba că a născut nevastă-mea acu două zile, mai am o fetiță! E o confuzie aici! A mea suna a rasnita Hai lasă, am auzit-o și în momente bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Hai lasă, am auzit-o și în momente bune! Bune, rele, sper sa ma duce la Rasnov in weekend asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 5, 2012 Autor Share Postat Septembrie 5, 2012 Nu Jeane, e vorba că a născut nevastă-mea acu două zile, mai am o fetiță! Hai lasă, am auzit-o și în momente bune! Sa-ti traiasca cat Matusalem.., mezanplastul pe cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Bai ,sa vezi si sa nu crezi.Jean s-a dat la o mare clasica japoneza.Un mare Intruder de 1500 cc de prin 2000.Firianaibi tu Jeane. Nu Jeane, e vorba că a născut nevastă-mea acu două zile, mai am o fetiță! Ma da tu motociclisti nu faci? Hai lasă, am auzit-o și în momente bune! hai ca a iesit ca naiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Ma da tu motociclisti nu faci? Gata, aici m-am oprit, zic io... Mie mi-au plăcut femeile, așa că mi-am dat Doamne-Doamne să-mi ajungă! Și ca socru-meu nu încerc, după două fete a vrut și un băiat, deci are trei fete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Ovidiule dupa cum te cunosc sunt sigur ca nu telasi. Stii ca esti absent nemotivat de la Parcul Carol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Stii ca esti absent nemotivat de la Parcul Carol! Din păcate, am fost absent motivat... Cati e la spital, iar eu am stat trei zile singur cu cea mică, pe cea mare lăsînd-o pe la alții. Important e că s-au rezolvat problemele de sănătate. Chiar acum sînt la spital, așteptăm să-i facă externarea lui Cati. Scuzați off-topicul, vă rog, a fost ultimul! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 22, 2012 Autor Share Postat Septembrie 22, 2012 Bai ,sa vezi si sa nu crezi.Jean s-a dat la o mare clasica japoneza.Un mare Intruder de 1500 cc de prin 2000.Firianaibi tu Jeane. hai ca a iesit ca naiba. Daca tot zici ca e clasica, hai sa bag neste poze din ciclul sa radem cu Jean! ..,deh, a fost dragoste la prima vedere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Pai Intrusu meu din 92 ce mai e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Ma, da ceva mai clasic sa postati pe aici nu ati gasit, ceva japoneze din 2008-2009? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Ma, da ceva mai clasic sa postati pe aici nu ati gasit, ceva japoneze din 2008-2009? Acuma stau si ma gandesc...care "japoneze" se mai fabrica in Japonia?? Are cineva informatii verificate si pertinente? De Honda, stiam ca de ceva timp le fac prin Spania, de Kawa,Suzu si Yamaha nu mai stiu! (Intrusu meu cel putin e "made in japan" deci juma de norma a indeplinit-o ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 (editat) o honda de prin 84 VT 500 C Editat Septembrie 22, 2012 de edivkv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Daca tot zici ca e clasica, hai sa bag neste poze din ciclul sa radem cu Jean! ..,deh, a fost dragoste la prima vedere! Jeane nu ti-a mai ramas decat sa o footzi.Spor la ...... Pai Intrusu meu din 92 ce mai e? Nu baga seama la nimeni."Intrusul" tau e una din cele mai mishto si mai clasice motociclete.O spune si faptul ca e una din motocicletele care au pret in ciuda trecerii timpului.Tine-o bine si n-o da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Jeane nu ti-a mai ramas decat sa o footzi.Spor la ...... Nu baga seama la nimeni."Intrusul" tau e una din cele mai mishto si mai clasice motociclete.O spune si faptul ca e una din motocicletele care au pret in ciuda trecerii timpului.Tine-o bine si n-o da. o dau...dar cu pretul meu ) deci greu de gasit cumparatori:) de-aia nici nu am "customizat-o" inafara de ghidon comenzi avansate saua retapitata si vopsit, pur si simplu nu-i mai poti aduce nici o alta infrumusetare (poate doar un atas cand oi gasi mesterul suficient de priceput sa-l aseze cum si unde trebe )acest model e mai "chopper" decat definitia! vitezometru, lumini 2 roti si motorul. Candva va deveni un clasic veritabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate