nervOptik Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) da , cica a dat cu ploaie adineaori cu piatra in navodari piatra galbena ? ... wtf ? o fi bere? o fi vin? o fi pipi de rechin ... ?!@? Editat Iunie 9, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Vreme inchisa...aiurea pentru mare. Sa va distrati bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 In Constanta nu a plouat deloc, eu zic ca o sa aveti noroc si nu o sa ploua atat de tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 DACA PLOUA INSEAMNA CA TREBUIE SA BEM MAI MULT ???????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 DACA PLOUA INSEAMNA CA TREBUIE SA BEM MAI MULT ???????????? NU !... daca ploua inseamna ca tre' sa bem mai tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 peste o ora juma am plecat spre locul "crimei" PS> pentru kessu (baiatul care locuieste in orasul dintre ploiesti/pitesti si bucuresti , n-am uitat ce trebuie sa aduc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 peste o ora juma am plecat spre locul "crimei" PS> pentru kessu (baiatul care locuieste in orasul dintre ploiesti/pitesti si bucuresti , n-am uitat ce trebuie sa aduc ) Drum bun si safe Nutz! Aici a udat putin, acum s'a inseninat. Era si'un curcubeu prin Mamaia . Deja au sosit cateva zeci de motociclisti, chiar si din Bulgaria. S'au deschis deja primele butoaie de bere! Drum bun sa va fie! V-asteptam cu romu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 baiatul dintre Ploiesti, Pitesti si Bucuresti sa vina pregatit ca am planuri mari cu el !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Drum bun si safe Nutz! Aici a udat putin, acum s'a inseninat. Era si'un curcubeu prin Mamaia . Deja au sosit cateva zeci de motociclisti, chiar si din Bulgaria. S'au deschis deja primele butoaie de bere! Drum bun sa va fie! V-asteptam cu romu'. ajung acusi si o parte din Bukowineni, erau pe bac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 vreo plecare organizata din bucuresti vineri? Chiar ca... Mai este careva care pleaca vineri din Bucale? Mai choppereste asa... nu racheta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 E 10.06.2011 azi incepe nebunia !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 cu toate ca prognoza meteo pare nasoala , conform unor canale meteo in timp real ( cu harti , nori si alte chestii luate de la sateliti ) exista sanse 70%-80% ca ploaia sa ne ocoleasca . cel putin asa imi arata in programe . 2-3 zile , dobrogea va fi scutita de ploi . astazi soarele a rasarit la 5:22 , si va apune la 20:48 . vantul bate din vest cu 13km/h , vizibilitate aproximativ 20km , umiditate in aer 80% . asfalt uscat pentru cei ce vin la constanta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Chiar ca... Mai este careva care pleaca vineri din Bucale? Mai choppereste asa... nu racheta. mai choppereste asa plecam pe la 18 din Bucuresti, mai sunt cativa care pleaca pe la 17:30 si se intalnesc la ultima benzinarie de pe Theodor Pallady Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 noi plecam maine dimineata la 10 , din mol , cel dinaite de intrarea pe autoastrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Chiar ca... Mai este careva care pleaca vineri din Bucale? Mai choppereste asa... nu racheta. eu plec azi la ora 15:00 de pe Th Pallady ultima benzinarie (mol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Mai pleacă cineva pe la un 19? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Maine la 8.30 vin si eu la mol; daca nu ajunge Lancelot pana plecati (el vine din ploiesti), e varianta sa vin cu voi pana la Calarasi sa il astept acolo sau undeva pe drum, vedem noi cum facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 noi plecam 3 bucati spre harsova , destinatia finala constanta , dar ne mai intalnim cu o gasca din ct pe acolo so , la 10 , 10 jumatate plecarea din mol de pe pallady Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Se pare ca vremea nu va fi buna de plaja http://www.accuweather.com/en-us/ro/constanta/constanta/quick-look.aspx asa ca eu as profita pt a face o plimbare spre 2 Mai si Caliacra, la Dalboca, dumineca si luni http://chez.mazilique.ro/2009/08/ferma-de-scoici.html menu.en-dalboca scoici.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1ntruder Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Lancelot mai pleci cu cineva? Eu cu tovarasa o sa fim prin 2 mai duminica si ne gandeam sa mergem si prin bulgaria. Nu stiu foarte precis unde e cherhanaua asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Cum se prezinta vremea? Vreo relatare de la fata locului, ca de prognozele online sunt satul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Se pare ca vremea nu va fi buna de plaja http://www.accuweather.com/en-us/ro/constanta/constanta/quick-look.aspx asa ca eu as profita pt a face o plimbare spre 2 Mai si Caliacra, la Dalboca, dumineca si luni http://chez.mazilique.ro/2009/08/ferma-de-scoici.html vreau si eu detalii despre minunatia asta te rog mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 (editat) @ CatalinC: De la 2 Mai/Vama Veche se merge drept pe drumul spre Balcic si dupa ce treci de Capul Caliacra, pana in Cavarna, se face un drum la stanga. @ 1ntruder: ti-am lasat mesaj pe PM cu datele de contact, in caz ca mai deskizi PC-ul maine. Mai merge Filosofull si inca un motor Editat Iunie 10, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 (editat) acum ploua marunt , dar posibil sa se intrevada putin si soarele. ieri a tras o repriza scurta in mamaia (vreo 20min), dar la oras , in tomis 3 , fuse ok . sa speram ca se va intrepta vremea putin . asfalt uscat pentru cei care vin . Editat Iunie 11, 2011 de kryst666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 BRAVO FRATILOR. imi pare rau ca nu am putut fi cu voi anul asta, dar am avut reprezentant. promit ca la anul voi fi prezent. FELICITARI si BRAVOOOOOOOOOOOO !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate