Oformula Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Bucuresti-Pitesti-Dragasani-Tirgul Carbunesti-Novaci-Rinca-Obirsia Lotrului-Oasa-Sugag-Sebes-Alba-Turda-Cluj-Camping Faget-Gilau-Somesul Cald-Maricel-Poiana Horea-Ponor-Padis-Beius-Stei-Brad-Deva-Sebes-Sibiu-Vilcea-Pitesti-Bucuresti. km-1350 Vremea destul de buna (exceptie ploile de scurta durata care mau tot urmarit). Peisajele super frumoase, padurile de salcam miroseau foarte frumos de la brebenei infloriti. Despre intrunire totul a fost ok super organizarea facuta de clujeni. Probleme intampinate: doar un pic de ratacire si incurcat forestierele prin Parcul National Apuseni. Plecare din Bucuresti vineri ora 10 si sosire dumineca ora 23. Pozele va spun mai multe https://picasaweb.google.com/112417365730967371671/PoianaHoreaPonorPadis?authkey=Gv1sRgCLfLwIzhnYD2cg# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Frumos,mai ales Parcul Natural Muntii Apuseni.Ruta Belis-Doda Pili-Padis am facut-o si eu in noiembrie 2010 inainte sa vand kle-ul.Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 (editat) Vai de viata mea...cand ma gandesc ca puteam sa vad si eu locurile astea . Felicitari pentru tura, cat despre intrunire stiu ca ai fost incantat Pozele sunt...friguros de frumoase Jos palaria Editat Mai 23, 2011 de danielc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Salut, felicitari pt tura! S-a dus deja zapada de pe Transalpina? Eu am fost in jur de 1 mai si n-am putut trece dintr-o parte in alta ca era prea multa zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Fain! Spune-mi, te rog, au terminat de asfaltat Transalpina? Eu am fost pe-acolo prin octombrie - noiembrie, anul trecut, si mai erau portiuni bune neasfaltate, atat intre Ranca si Obarsie, cat si mai departe, spre Sugag. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Mai 24, 2011 Autor Share Postat Mai 24, 2011 (editat) Salut, felicitari pt tura! S-a dus deja zapada de pe Transalpina? Eu am fost in jur de 1 mai si n-am putut trece dintr-o parte in alta ca era prea multa zapada. Salut si acum era sus de tot pe o portiune de 20 m. Am reusit sa trec cu toate ca s-a ingropat motorul pana la lazile laterale dar heidenaul nu te lasa in drum rupe ca un tractor. Fain! Spune-mi, te rog, au terminat de asfaltat Transalpina? Eu am fost pe-acolo prin octombrie - noiembrie, anul trecut, si mai erau portiuni bune neasfaltate, atat intre Ranca si Obarsie, cat si mai departe, spre Sugag. Toate cele bune! Din pacate nu sa asfaltat mai sunt portiuni destul de lungi de asfaltat plus ca au fost ceva alunecari de teren pe coborare spre obarsie care au plecat cu asfalt cu tot, deocamdata ca sa-l tranvesezi dintr-o parte in alta tot enduro se poate. Fain! Spune-mi, te rog, au terminat de asfaltat Transalpina? Eu am fost pe-acolo prin octombrie - noiembrie, anul trecut, si mai erau portiuni bune neasfaltate, atat intre Ranca si Obarsie, cat si mai departe, spre Sugag. Toate cele bune! Din pacate nu sa asfaltat mai sunt portiuni destul de lungi de asfaltat plus ca au fost ceva alunecari de teren pe coborare spre obarsie care au plecat cu asfalt cu tot, deocamdata ca sa-l tranvesezi dintr-o parte in alta tot enduro se poate. Editat Mai 24, 2011 de Oformula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 (editat) Din pacate nu sa asfaltat mai sunt portiuni destul de lungi de asfaltat plus ca au fost ceva alunecari de teren pe coborare spre obarsie care au plecat cu asfalt cu tot, deocamdata ca sa-l tranvesezi dintr-o parte in alta tot enduro se poate. Eu am mai spus si in alta parte, degeaba s-a asfaltat. In cativa ani o sa fie drumul "mai rău" ca inainte sa fie asfaltat. Daca te pui bine si te uiti prin pozele tale deja se observa ca se duce dracu asfaltu, calitate superioară!!!! Sa treaca numa vreo 2-3 ierni si vorbim. Editat Mai 24, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Multumesc mult! Sincer sa fiu, e mai bine asa; daca nu ne putem apara noi muntii (am vazut si la tine fotografii ce arata cat au putut despaduri si ce mizerii au "construit" si au lasat peste tot...), se apara singuri. In alta ordine de idei, am realizat ca ai "evadat" singur... (cam asa fac si eu); mult respect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 In primul rand, comuna Belis, este cea mai tare Ma omule, ce va invidiez eu pe voi astia cu enduro ..aveti parte de cele mai frumoase peisaje..Mi s-a parut mult prea tare plimbarea care ai facut-o, poate peste 10-15 ani, daca o sa mai avem paduri, o sa trec si eu pe enduro.. La cat mai multe plimbari de gen, tine-o tot asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Mai 25, 2011 Autor Share Postat Mai 25, 2011 In primul rand, comuna Belis, este cea mai tare Ma omule, ce va invidiez eu pe voi astia cu enduro ..aveti parte de cele mai frumoase peisaje..Mi s-a parut mult prea tare plimbarea care ai facut-o, poate peste 10-15 ani, daca o sa mai avem paduri, o sa trec si eu pe enduro.. La cat mai multe plimbari de gen, tine-o tot asa ! Salut, paduri o sa gasesti, dar drumuri de pietris, pamant, nisip mai greu, deja multe forestiere s-au inchis in ultimii 5 ani, iar cele ramase se cam asfalteaza. Am facut turul Austriei in 2009 si erau asfaltate 95% din forestierele cu acces la public, chiar daca duceau la o simpla cabana s-au la o tarla de oi s-au vaci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Salut, felicitari pt tura! S-a dus deja zapada de pe Transalpina? Eu am fost in jur de 1 mai si n-am putut trece dintr-o parte in alta ca era prea multa zapada. de 1 mai cam asa era My link My link My link My link My link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 asa era acum pe 3-5 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 asa era acum pe 3-5 iunie Kriminal traseu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 de 1 mai cam asa era My link My link My link My link My link hahaha...nebunie curata pe transalpina...deci pe la 1 mai trebuie mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 hahaha...nebunie curata pe transalpina...deci pe la 1 mai trebuie mers Depinde de la an la an cat a nins. De exemplu de 1 Iunie 2008 a fost zapada ca si acuma de 1 Mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Iunie 9, 2011 Autor Share Postat Iunie 9, 2011 de 1 mai cam asa era My link My link My link My link My link Da marfa. Pune funie pe roata ca nu se mai ingroapa motorul, lantul sapa si te inpotmolesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 asa era acum pe 3-5 iunie Foarte tare traseul. L-am facut si eu in urma cu vreo 2 ani, parca. Si foarte tare coloana sonora Within Tempation...mhhhhhh, nice! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Foarte tare traseul. L-am facut si eu in urma cu vreo 2 ani, parca. Si foarte tare coloana sonora Within Tempation...mhhhhhh, nice! Felicitari! ms ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Kriminal traseu! Sa fi vazut acu 5 ani, inainte sa inceapa lucrarile! Acum e de masina si vitezante. Am fost cu C4 si in toamana si acum vreo trei saptamani. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Depinde de la an la an cat a nins. De exemplu de 1 Iunie 2008 a fost zapada ca si acuma de 1 Mai. ASTA era TRANSALPINA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Frumoasa plimbare, la mai multe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Da marfa. Pune funie pe roata ca nu se mai ingroapa motorul, lantul sapa si te inpotmolesti. bun pont am sa il tin minte pentru la anul de acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 Frumoasa plimbare, la mai multe . Multumesc si tie la fel.O sa le cam raresc plimbarile sunt bugetar si ma cam rupt la salariu si ni-ci sperante de vremuri mai bune nu sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate